Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Yakitori og du får hele opskriften. Bliv medlem

Yakitori

Yakitori grillen er lidt speciel, ved at man kommer meget tæt på kullene med risten. Dvs. det er meget hård varme, og ikke langtidsgrillning. Kullene jeg bruger her, er komprimeret kokosbriketter lavet specielt til denne type grill. Tjek det hele på...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

8 kommentarer

  • Christina G. 23. juli 2020 kl. 17:13
    Hej Jesper
    Hvilken dressing er det du har lavet til din yakitori?
    Mvh Christina
  • Jesper Vollmer 24. juli 2020 kl. 10:00
    Hej Christina

    Jeg skrev i opskriften, at jeg havde lavet en dressing på creme fraiche, salt og peber og lidt ketchup. Kom vist også lidt chilisauce i ☺️

    Jesper
  • Jane H. 24. juli 2020 kl. 14:58
    Lyder så lækkert. Glæde mig til at lave og spise maden.Nam 😊
  • Sanne k. 2. august 2020 kl. 19:55
    Hej vi har gas grill der kan vi vel også lave den med oksekødet ?
  • Jesper Vollmer 3. august 2020 kl. 12:31
    Hej sanne

    Ja det kan I sagtens. Det er jo også en direkte grillning, og derfor er det perfekt til oksekødet.

    Jesper
  • Birgitte H. 12. august 2020 kl. 15:09
    Hej Jesper

    Gør du noget ved grøntsagerne, inden du putter dem i syltelagen ?
    Blancherer ?
    Og hvor længe ligger de der, inden du bruger af dem ?

    Dbh Birgitte
  • Jesper Vollmer 13. august 2020 kl. 10:53
    Hej Birgitte

    Nej de er bare skyllet, og så har jeg skåret dem meget tyndt ud på mit Mandolinjern. Når den varme lage kommer over, bliver de let tilberedte.

    Giver det mening?

    Jesper
  • Birgitte H. 13. august 2020 kl. 11:45
    Hej Jesper

    Ja tak 👌🏻
    Tænkte nok det var svaret, så jeg lavede det igår 👍🏻😋

    Kh Birgitte

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 8 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)