Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Vitello Tonnato og du får hele opskriften. Bliv medlem

Vitello Tonnato

Du er nødt til at starte i god tid med denne ret, for kødet skal serveres koldt. Jeg har her i filmen kogt kødet dagen før, og ladet det stå i køleskabet natten over. Du kan sagtens koge kødet om formiddagen, og så spise det om aftenen. Men det skal...

8 kommentarer

  • Mona K. 20. april 2020 kl. 17:52
    20.4.2020.
    Det ser så lækkert ud. Koger kalveculotten i aften og serverer retten i morgen.
    Uhmmmmm.....
    Vh. Mona.
  • Mona K. 22. april 2020 kl. 09:07
    En lækker lækker ret i disse solskinsdage. Nød den i går. Supplerede med oliven i skiver og hakkede tørrede tomater drysset henover retten. Flere af den slags retter.....tak Vollmer...
  • Susanne B. 28. april 2020 kl. 16:23
    Kan man koge kødet for meget eller for lidt - altså hvordan tjekker man, at det har fået lige præcis den rigtige tid? Skal man bruge et stegetermometer?
  • Jesper Vollmer 23. juni 2020 kl. 12:25
    Hej Susanne

    Jeg plejer at stikke i det med en urteknis, og mærke efter, om det er mørt. Du kan også skære et lille stykke af, for lige at teste. Det kommer jo også an på, hvor stort et stykke du koger. Men det er svært at bruge stegetermometer i kød man koger, for det får jo samme temperatur som vandet, det koge i.

    Håber det hjælper dig lidt.

    Jesper
  • Ulla H. 21. juni 2020 kl. 13:00
    Hej kan man evt servere din løgtærte til kalv/tun retten, så det bliver en sommerhovedret?
    /Ulla
  • Jesper Vollmer 23. juni 2020 kl. 12:23
    Hej Ulla

    Det synes jeg da er en smadder god idé. Det er godt tænkt, at sætte de to retter sammen. Det gad jeg da godt, selv at spise ;)

    Jesper
  • Maja T. 9. juli 2020 kl. 11:00
    Hej Jesper
    Hvor mange personer er retten til?
    Mvh
    Maja
  • Jesper Vollmer 9. juli 2020 kl. 14:48
    Hej Maja

    Jeg tænker, at denne opskrift er fin til 4 pers. Kødet svinder jo lidt ved kogning, så jeg har faktisk lige skruet lidt op for mængden.

    Men saucen bliver der rigeligt af.

    Jesper

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 8 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)