Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Vandbakkelser og du får hele opskriften. Bliv medlem

Vandbakkelser

Tænd ovnen på 200 grader.  Kom vand, sukker og smør i en gryde. Så snart det koger, kommer du al melet i. Rør godt rundt, og "bag" det af i gryden, så det går fra at være vådt og blankt på overfladen til mere tørt og fast. Det tager et halvt til et...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

17 kommentarer

  • Kate V. 3. september 2020 kl. 15:03
    Jeg har en ovn med damp, kan jeg med fordel bruge det i stedet for et glas vand
    Hilsen Kate
  • Jesper Vollmer 4. september 2020 kl. 09:13
    Hej Kate

    Ja det er bare lige den første tid med damp. Kan du med din ovn, bare give den et “skud” i starten, er det fint. Ellers bare det der glas vand som jeg gør.

    Jesper
  • Lis B. 3. september 2020 kl. 15:41

    Det er helt sikkert lækkert, og at lave vandbakkelser er ikke så enkelt endda. MEN da jeg meldte mig til var det mit håb at du kom med nogle gode tip til enkle lækre retter til hverdagen. Dette er bare et lille råb om hjælp til en der bare er helt tom får ideer til mad.
    Hilsen Lis
  • Jesper Vollmer 4. september 2020 kl. 09:16
    Hej Lis

    Jeg lover, at der er masser af nemme hverdagsretter i repertoiret herinde i forvejen, og at der fremover kommer meget mere også. En gang imellem kommer der også lidt bagværk og desserter. Mange efterspørger det, så de kan lave menuer ud fra indholdet af retter.

    Næste uges ret er en skøn rodfrugtsflan...

    Jesper
  • Hellen G. 4. september 2020 kl. 00:49
    Vandbakkelser er altid gode.
    En god ide at tage en ud af ovnen først, og se om den holder formen, eller de skal have lidt mere.
    Det er i øvrigt min form for fastelavnsboller.
    Med mange former for fyld.
    F.eks. Flødeskum blandet med frosne hindbær. Drysset med flormelis

  • Jesper Vollmer 4. september 2020 kl. 09:20
    Hej Hellen

    Super godt tip. De skal nemlig liiiiige ha’ det der ekstra minut nogengange, så de ikke falder sammen. Man må bare endelig ikke åbne ovnen for tidligt.

    Lyder lækkert med dit hindbær-guf ☺️

    Jesper
  • Hellen G. 4. september 2020 kl. 00:51
    Og så er jeg vild med de små med is og overhældt med en god chokoladesovs. Mums
  • Jette N. 4. september 2020 kl. 06:57
    Lækkert med søde vandbakkelser😋Ka jeg bruge opskriften men undlade sukker og så tilsætte reven ost i stedet ? I så fald hvor meget ost? Glæder mig til at bage i weekenden😄
  • Jesper Vollmer 4. september 2020 kl. 09:23
    Hej Jette

    Ja lige præcis. Så skal du nemlig undlade sukkeret, og komme en knivspids salt i.

    Til den her opskrift ville jeg bruge 80-90 g. revet ost. Enten Gruyere eller Comté.

    God fornøjelse.

    Jesper
  • Lena M. 10. september 2020 kl. 13:48
    Dét lyder lækkert - altså med ost i stedet for. Det skal prøves. Hvad kan man servere dem til?
    Bedste hilsner Lena
  • Jesper Vollmer 11. september 2020 kl. 13:24
    Altså de er jo oplagte til en osteservering, men jeg har altid brugt dem som appetizer...

    Og tro mig... man kan spise mange ! 😜

    Jesper
  • Annette B. 25. oktober 2020 kl. 19:20
    Så lykkedes det mig at lave fine vandbakkelser - tak for vejledning.
    Kommer der nogle julefrokost opskrifter?
    Vh.
    Annette
  • Jesper Vollmer 26. oktober 2020 kl. 17:05
    Hej Annette

    Godt det lykkedes.

    Og ja, vi laver lidt guf til julefrokosterne... Har du ønsker ?

    Jesper
  • Annette B. 26. oktober 2020 kl. 18:24
    Hej Jesper
    Det kunne f.eks. være silde varianter, rilette af en art, risalamande med et tvist. Rullepølse har jeg aldrig kunnet overskue.
    Vitello Tonnato en af mine absolut livretter, lavede jeg for første gang ud fra dine anvisninger - det smagte SÅ godt, og er jo egentlig ikke så svært.
    Fedt koncept med video guidning. Jeg venter vare i spænding og ser hvad der dukker op i december, måske noget jeg slet ikke har tænkt på.
    Vh.
    Annette
  • Jesper Vollmer 23. november 2020 kl. 13:13
    Hej Annette

    Undskyld det sene svar.

    Tak for juleønsker. Nu er der jo både ria a la mande og reillette i klubben allerede. Kan du bruge dem, eller er de for simple ? ☺️

    Jesper
  • Birgitte N. 15. november 2020 kl. 13:58
    Denne skønne dessert smagte jeg for første gang i Frankrig - mums... Nu vil jeg prøve at lave den, men bliver i tvivl om det er varmluft du bruger? Du skriver bare 200 grader, men viser tricket med at få bagepapiret til at blive på pladen. Men når man ser bagningen er der ikke antydning af bevægelse i bagepapiret, og det tænker jeg da at der - trods fastgørelse - altid vil være?
  • Jesper Vollmer 23. november 2020 kl. 13:11
    Hej Birgitte

    Undskyld det sene svar. Jeg bruger faktisk varmluft. Jeg ved ikke, hvorfor man ikke kan se papiret blæse.

    Jesper

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 17 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)