
Torsk i pancetta
Det første er linserne, da de skal koge mindst 25-30 min. Sæt dem over med bouillonterningen og måske lidt ekstra salt. Når de er kogt, sigter du væden fra. Hvis du vil have dem lidt saftige, skal du ikke gøre som mig i filmen, men lade lidt af væden
13 kommentarer
Der brugte jeg aspargesbroccoli. Du ved de lange aspargeslingende broccoliskud. Dem kan du bruge. Steg dem hårdt af i en gryde med låg, og smag til med salt og peber.
Jesper
Hvis JA, så hvor længe og hvordan ved jeg, hvornår de er blevet skyllet nok?
...
Jeg skyller også ris, men uanset hvor meget jeg skyller, så er der nærmest altid lidt hvidt støv tilbage i vandet, og jeg ved ikke, om det er noget "ulækkert", jeg skal skylle af eller bare noget uskyldigt som risstøv eller sådan...
Du kan sagtens skylle dem, og du kan enten gøre det i en skål med rindende vand, eller bare i en sigte.
Du behøver ikke at have akvarieklart vand bagefter.
Jesper
Det var så lækkert, nemt at lave - torsken dejlig saftig og med sprød pancetta. Stort tak.
Mona
Jesper
Har lige opdaget, at jeg faktisk er vild med torsk efter at den er blevet pakket ind i et stykke pancetta. Virkelig en top idé.
Tak for, at du er så pædagogisk i dine måder at føre os ind i kokkens verden på.
Mange hilsner
Jette
Det luner sådan, at høre at det virker for dig. Og 🌹´er kan man ikke få for mange af ☺️
Jesper
Du kan sagtens lave den her i ovnen istedet. Du får så ikke så sprød en pancetta udenpå, for når torsken er færdig ved 180 grader efter ca. 10 min, er skinken ikke sprød endnu. man kan ikke stege pancettaen sprød på den korte tid i ovnen. Kun på panden...
Giver det mening ?
Jesper
Kunne du forslå noget andet en linser, er ikke så vild med dem.
Ja da... jeg tænker ting som grove puréer kunne være guf. Enten ærtepuréen eller græskar herindefra ville være et godt bud.
Kunne også være den knuste avokado fra kyllingeretten.
Noget i den stil...
Jesper
Skriv kommentar