Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Torsk i pancetta og du får hele opskriften. Bliv medlem

Torsk i pancetta

Det første er linserne, da de skal koge mindst 25-30 min. Sæt dem over med bouillonterningen og måske lidt ekstra salt. Når de er kogt, sigter du væden fra. Hvis du vil have dem lidt saftige, skal du ikke gøre som mig i filmen, men lade lidt af væden...

11 kommentarer

  • Rita H. 22. maj 2020 kl. 10:02
    Det ser så lækkert ud - Skal prøves i aften. :-)
  • Lilian S. 22. maj 2020 kl. 10:57
    Jeg kender ikke padron og tvivler på, at jeg kan købe det i mit nærområde. Kan det erstattes af Chile og eller peberfrugt?
  • Jesper Vollmer 22. maj 2020 kl. 22:56
    Jeg lavede retten i morgen-tv her til morgen, men med lidt modifikationer.

    Der brugte jeg aspargesbroccoli. Du ved de lange aspargeslingende broccoliskud. Dem kan du bruge. Steg dem hårdt af i en gryde med låg, og smag til med salt og peber.

    Jesper
  • Mona R. 22. maj 2020 kl. 12:05
    Hvordan er det med linserne, skal de skylles ligesom med røde linser?
    Hvis JA, så hvor længe og hvordan ved jeg, hvornår de er blevet skyllet nok?
    ...
    Jeg skyller også ris, men uanset hvor meget jeg skyller, så er der nærmest altid lidt hvidt støv tilbage i vandet, og jeg ved ikke, om det er noget "ulækkert", jeg skal skylle af eller bare noget uskyldigt som risstøv eller sådan...
  • Jesper Vollmer 22. maj 2020 kl. 22:53
    Hej Mona

    Du kan sagtens skylle dem, og du kan enten gøre det i en skål med rindende vand, eller bare i en sigte.
    Du behøver ikke at have akvarieklart vand bagefter.

    Jesper
  • Mona B. 23. maj 2020 kl. 19:55
    Hej Jesper
    Det var så lækkert, nemt at lave - torsken dejlig saftig og med sprød pancetta. Stort tak.
    Mona
  • Jesper Vollmer 24. maj 2020 kl. 17:02
    Hvor er det dejligt at høre Mona... ☺️

    Jesper
  • Jette J. 24. maj 2020 kl. 18:02
    Hej Jesper
    Har lige opdaget, at jeg faktisk er vild med torsk efter at den er blevet pakket ind i et stykke pancetta. Virkelig en top idé.
    Tak for, at du er så pædagogisk i dine måder at føre os ind i kokkens verden på.

    Mange hilsner
    Jette
  • Jesper Vollmer 24. maj 2020 kl. 18:23
    Tak Jette

    Det luner sådan, at høre at det virker for dig. Og 🌹´er kan man ikke få for mange af ☺️

    Jesper
  • Dorthe T. 27. maj 2020 kl. 01:04
    Kan man ik lave den her i ovnen istedetfor ? Hvis ja hvor længe ?
  • Jesper Vollmer 27. maj 2020 kl. 12:13
    Hej Dorthe

    Du kan sagtens lave den her i ovnen istedet. Du får så ikke så sprød en pancetta udenpå, for når torsken er færdig ved 180 grader efter ca. 10 min, er skinken ikke sprød endnu. man kan ikke stege pancettaen sprød på den korte tid i ovnen. Kun på panden...

    Giver det mening ?

    Jesper

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 11 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)