Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Torsk helt klassisk og du får hele opskriften. Bliv medlem

Torsk helt klassisk

Sæt bacon over og stege sprødt på en pande. Steg citronen i halve i baconfedtet efterfølgende.  Pil æggene, og hak dem groft.  Læg torskefileterne på en bageplade på lidt olivenolie og salt.  Kog og pil kartoflerne.  Lav saucen ved at smelte...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

12 kommentarer

  • Kasper P. 29. december 2020 kl. 07:28
    Hej Jesper😀 Godt nytår. Det ser fantastisk lækkert ud. Tak for opskrift. Mvh Kasper Pedersen
  • Anna L. 29. december 2020 kl. 11:34
    kan man bruge frossen torske file
  • Jesper Vollmer 29. december 2020 kl. 17:28
    Hej Anna

    Ja det kan du sagtens...

    Det er jeg faktisk selv nødt til ! Har en flot en i fryseren...

    Jesper
  • Sanne T. 29. december 2020 kl. 12:58
    Hej Jesper
    Godt Nytår og tak for medlemskabet 😊 Jeg ser altid frem til nye udfordrende opskrifter👍
    jeg har et ønske om nogle rigtig unikke opskrifter med fisk, fra din hånd.
    Og glæder mig til et nyt år med nye spændende madudrordringer 😊
  • Hanne B. 29. december 2020 kl. 14:06
    Hej Jesper.

    Håber at I har nydt en dejlig Jul. :-)

    Er der noget bestemt mærke indenfor Bacon?, det man køber idag er bestemt ikke det bedste,
    når man taler om Tulip.
    En dejlig Nytår til jer.
    mvh Hanne
  • Jesper Vollmer 29. december 2020 kl. 17:31
    Hej Hanne

    Altså skal du være sikker på guf, så købe en stor flot blok fra enten delikatessen eller fra slagteren, og skær den ud selv.

    Mit absolut yndlings bacon er ikke røget med pebertørret. Det der hedder Ventreche, er klart guf at gå efter !

    https://www.kalu.dk/svinebryst-pebertoerret-12-ventreche.aspx

    Held og lykke med det...

    Jesper
  • Kirsten H. 29. december 2020 kl. 15:09
    Ser rigtig dejligt ud 👍Det skal jeg helt sikkert prøve. Godt Nytår 🥳
  • Ulla A. 29. december 2020 kl. 15:57
    Kære Jesper. Tak for inspirationen - og det ser jo legende let ud😉 - det prøver vi til nytår.
    Tak for det gode medlemskab, som vi har nydt så meget i år. Du er fantastisk til at forklare retterne, så det bliver overkommeligt at gå til.
    Godt nytår 🥂 og vi ser frem til nye opskrifter i 2021 🎉😋
  • Jesper Vollmer 29. december 2020 kl. 17:32
    Og godt nytår til dig Ulla...

    Jeg bliver da glad helt ned i maven, når du skriver sådan !

    Jesper
  • Hanne p. 29. december 2020 kl. 18:32
    Har lavet torsken i aften. Den smagte pragtfuldt!!👍
  • Jesper Vollmer 29. december 2020 kl. 19:52
    Det var da lige et par dage for tidligt 😜

    Jesper
  • Hellen G. 30. december 2020 kl. 22:55
    Godt nytår Jesper.
    Og tak for ny inspiration.
    Hilsen en der i forvejen er ret dygtig til at lave mad.😊🥂

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 12 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)