Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Tiramisu og du får hele opskriften. Bliv medlem

Tiramisu

Start med at piske mascarponen sammen med fløden til en ret fast "flødeskum".  Ved siden af pisker du æggeblommer og flormelis til en tyk æggesnaps.  Bland de to cremer, og pisk evt. massen mere sammen med et piskeris. Der skal kunne formes små ...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

20 kommentarer

  • Lene S. 8. oktober 2020 kl. 15:41
    Mums, hvor ser den god ud 😋 den skal prøves 🤗
  • Victoria A. 28. oktober 2020 kl. 16:46
    mums hvor ser det godt ud, må sku prøve af lave den kage 👍🏻
  • Gitte B. 8. oktober 2020 kl. 15:59
    Hej Jesper
    Var du i nærheden af 1 dl af hver sprut? 😂
  • Jesper Vollmer 8. oktober 2020 kl. 16:47
    Ja det passer meget godt...

    Jesper
  • Anni N. 9. oktober 2020 kl. 12:58
    Hej
    Ser rigtig god ud, kan den laves dagen før.
    Hilsen Anni
  • Jesper Vollmer 12. oktober 2020 kl. 09:57
    Sagtens...

    Det gjorde jeg faktisk i filmen her. Så sætter den sig rigtig fint.

    Jesper
  • Asger M. 9. oktober 2020 kl. 15:11
    Den vil jeg lave til min fødselsdag i december
  • Jesper Vollmer 13. oktober 2020 kl. 14:22
    Fedt Asger

    Måske den endda er endnu pænere med lidt lys i 😜

    Jesper
  • Ellen H. 9. oktober 2020 kl. 17:27
    Kan den fryses?
  • Jesper Vollmer 13. oktober 2020 kl. 14:21
    Hej Ellen

    Ja den kan sagtens fryses. Måske ville jeg så vente med at kokke kakao på, før den skal serveres.

    Jesper
  • Birthe T. 15. oktober 2020 kl. 21:45
    Den vil jeg lave i morgen. 700 gr. piskefløde er det det samme som 7 dl?
  • Jesper Vollmer 16. oktober 2020 kl. 08:12
    Hej Birthe

    Ja det er det...

    Jesper
  • Jette S. 18. oktober 2020 kl. 17:22
    Den smager forrygende og er så nem at lave efter din anvisning. Ikke sidste gang jeg kommer til at servere den🤗
  • Jesper Vollmer 19. oktober 2020 kl. 09:23
    Skide godt Jette...

    Ja når man først har lavet den en gang, opdager man, hvor nemt det er ikk´?

    Jesper
  • Anni N. 29. december 2020 kl. 13:11
    Hej Jesper
    Jeg ved godt at jeg har spurt om den kan laves dagen før og det kunne den.
    Men kan jeg lave lave den i dag (2 dage før) jeg vil nemlig gerne bruge den som
    dessert nytårsaften. Den er super god.
    Godt nytår til dig og din familie.
    Mvh Anni Nørgaard
  • Jesper Vollmer 29. december 2020 kl. 17:47
    Du får også lige svar her...

    Og ja det kan du sagtens !

    Den skal bare være godt tildækket, så ikke den kommer til at smage af køleskab. Det vil cremen nemlig meget gerne ;)

    Jesper
  • Bjørg d. 17. februar 2021 kl. 13:36
    Hej Jesper,
    I det tænkte tilfælde, man nu ikke ligger inde med Masala, hvilken anden spiritus ville kunne bruges 🤷🏼‍♀️
  • Jesper Vollmer 17. februar 2021 kl. 14:41
    Hej Bjørg

    Det er tæt på portvin, hvis du skal erstatte den med noget !

    Den er synonym med Tiramisu, men kan jo godt undværes, og erstattes...

    Jesper
  • Sonja T. 12. april 2021 kl. 08:23
    Hej Jesper
    Den skal vi prøve, vi har aldrig lavet den med kaffe og sprut, når vi laver tiramisu, er det med hindbær, hvor vi dypper ladyfingers i en hindbær mos og uden sprut😊
  • Jesper Vollmer 13. april 2021 kl. 13:13
    Lyder meget sommerlækkert... 🍓🍓🍓 (næsten hindbær) 😄

    Jesper

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 20 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)