Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Thai salat og du får hele opskriften. Bliv medlem

Thai salat

Start med at dække nudlerne med kogende vand og en spsk. salt. Lad dem stå, til du skal bruge dem.  Steg bøfferne hårdt på begge sider, for at få masser af stegesmag med. Sluk for varmen, og lad dem ligge og trække færdige på panden. Vend dem måske...

22 kommentarer

  • Lissie J. 28. maj 2020 kl. 17:04
    Ser lækkert ud og du forklarer godt. Kan jeg få oplyst hvor du har købt dit spækbræt ?
  • Jesper Vollmer 28. maj 2020 kl. 22:09
    Hej Lissie

    Det kan du tro. Du kan finde Woodish på instagram.

    Jesper
  • Camilla N. 28. maj 2020 kl. 19:33
    Mums lækkert.
    Kan man lave dressingen dagen før? Bliver den ikke bedre af at trække?
  • Jesper Vollmer 28. maj 2020 kl. 21:30
    Du kan SAGTENS lave den dagen før ja... ☺️

    Jesper
  • Sanne k. 28. maj 2020 kl. 23:32
    Hej hej.
    Kunne man ikke bruge rådyr køllekød som er skåret i bøffer og stegt og så skåret i tynde skiver, jeg har nemlig meget dyrekød da manden er jæger og jeg mangler tit noget at lave da jeg ikke gider lave det samme hele tiden
  • Dorthe B. 30. maj 2020 kl. 06:55
    Det ser super super lækkert ud - lige på nær en ting :-). Kan jeg erstatte Koriander med noget andet? Kan slet, slet ikke med den krydderurt, selvom jeg har prøvet til nogle gange 😅
  • Jesper Vollmer 30. maj 2020 kl. 11:56
    Hej Dorthe

    Ja det er jo en urt, der deler vandene... Brug bare noget andet grønt, du kan li´ ! Kørvel eller estragon måske. Det er jo ikke så eksotisk, men vil give lidt friskhed.

    Jesper
  • Gitte L. 30. maj 2020 kl. 18:24
    Hvor kommer citrongræs ind - var i 3 butikker for at få den 🙄 den røg i dressingen ?
  • Jesper Vollmer 1. juni 2020 kl. 17:45
    Hej Gitte

    Det skulle den også. Havde glemt at skrive det, men du så det vel i videoen 😜

    Jesper
  • Jette N. 30. maj 2020 kl. 20:48
    Hold nu op for en lækker salat-fik så megen ros af gæsterne! Tak for det jeg glæder mig til det bliver torsdag😂
  • Jesper Vollmer 1. juni 2020 kl. 17:45
    Fantastisk Jette

    Jeg smiler stort lige nu... ☺️

    Jesper
  • Marianne B. 31. maj 2020 kl. 11:27
    Wow den sparkede r.. 🙏🏻😊
    Super god, skøn for både øjne og mund, jeg havde et stykke flap Meat som jeg brugte og det var super godt 👍🏻
  • Jesper Vollmer 1. juni 2020 kl. 17:51
    😜

    Guf for kokkeøre...

    Jesper
  • Mette C. 2. juni 2020 kl. 13:56
    Hej Jesper. Tak, for muligheden med en fri måned. Jeg er en madglad “farmor” fra Vendsyssel, som trængte til lidt ny inspiration. Tai salaten ser skøn ud og jeg har allerede lært nyt👍Venlige hilsener Mette Caroline
  • Jesper Vollmer 2. juni 2020 kl. 14:05
    Hej Mette

    Hvor er det skøn læsning. Tænk at jeg kan inspirere en glad "farmor" ☺️

    Håber du bliver hængende...

    Jesper
  • Karrinah W. 7. juni 2020 kl. 18:43
    Hej Jesper
    Hvor mange personer er Thai salaten til ? 😊
  • Jesper Vollmer 9. juni 2020 kl. 10:42
    Den er til 4 personer. Det er fleste opskrifter herinde, hvis ikke der står andet altså ;)

    Jesper
  • Tinna B. 18. juni 2020 kl. 08:36
    Hej
    Bliver det meget anderledes, hvis der bruges ægnudler istedetfor
  • Jesper Vollmer 18. juni 2020 kl. 10:39
    Hej Tinna

    Det kan du sagtens bruge. Du skal nok få smagen af Thailand på tallerkenen alligevel 😜

    Jesper
  • Ellen S. 25. juni 2020 kl. 14:13
    Hej Jesper
    Kan undlade at komme kød i taisalaten, da jeg vil bruge salaten som tilbehør.
  • Jesper Vollmer 3. juli 2020 kl. 07:08
    Hej Ellen

    Fik jeg aldrig svaret dig her.

    Jo du kan sagtens undlade kødet her. De kraftige smage får du specielt fra dressingen, men nudlerne giver også en dejlig mæthedsfornemmelse, så du behøver ikke kødet, for at at få smagen af Thailand !

    Jesper
  • Ellen S. 25. juni 2020 kl. 14:14
    Undskyld, der mangler lige et "jeg".

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 22 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)