Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Tarteletter og du får hele opskriften. Bliv medlem

Tarteletter

Sæt lårene over og koge i bouillonen med krydderier og urter.  Lad dem simre i ca. 1 times tid. Løft dem op af lagen, og lad dem køle lidt af, før du plukker kødet fra. Hak også gulerødderne groft efter kogningen.  Skær butterdejen ud i plader,...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

20 kommentarer

  • Shirley 4. december 2020 kl. 07:23
    De skal på julebordet 2. juledag .. mums det ser lækkert ud.
  • Jesper Vollmer 4. december 2020 kl. 10:19
    Du skal glæde dig til dem Shirley...

    Jesper
  • Tina G. 4. december 2020 kl. 08:35
    Sindsyg god ide med butterdej🎅🏻Er de frosne eller tøet op ? Skal helt klart på julebordet
  • Jesper Vollmer 4. december 2020 kl. 10:19
    Hej Tina

    Jeg købte frosne plader i supermarkedet, og så er de tøet op. Hvis du tager dem direkte fra køleskabet, er de gode at håndtere. De må helst ikke ligge for længe på køkkenbordet, da de så bliver lidt for bløde. Gir´ det mening?

    Det er jo faktisk butterdej, man normalt bager i en tarteletform, men jeg kan bare godt li´ den her luftige udgave i friskbagt butterdej. Det er SÅ nemt...
    Alle de andre hvort man skal bage dem i små forme med bagepapir på toppen og bagekugler i etc. det er pis´ besværligt, og tager 1000 år.
    Mine her i Vol Au Vent udgaven er virkelig enkelte at lave, og bliver som sagt meget luftige og flaky... Glæd dig... Du kan jo bare droppe låget, når det er skåret af. De er også fine bare serveret uden. Der er dej nok at spise...

    Det var en længere forklaring, men blev lige grebet af det... ☺️

    Jesper

  • Tina G. 4. december 2020 kl. 11:42
    Hej Jesper
    Tak for svar, har lige handlet , tarteletter it is i aften😆kunne ikke få dem ud af hovedet.
    Det gir mening med butterdejen
    Rigtig god jul🎄🎅🏻
  • Marianne W. 5. december 2020 kl. 12:28
    Hej Jesper
    Aah hvor läkkert. Jeg bor i udlandet, og tänker saa tit paa tarteletter. Nu er der ingen undskyldning for ikke af lave dem. Min irske mand bliver glad, vi fik altid tarteletter hos min mor naar vi var paa besøg i Danmark, og han elskede det. Rigtig god jul.
  • Jesper Vollmer 9. december 2020 kl. 10:36
    Håber han kan li´ dem her også så...


    Jesper
  • Mona J. 5. december 2020 kl. 20:07
    Tak for en lækker opskrift. Lavede en stor portion så der er til en dag mere plus suppe. Mums de smagte, brugte dog købe tarteletter, men skal prøve med butterdejen en anden gang. 👍
  • Jesper Vollmer 9. december 2020 kl. 10:36
    Ja det skal du altså prøve Mona...

    Jesper
  • Heidi S. 6. december 2020 kl. 01:14
    Hej Jesper
    Fabelagtig lækkert...muums....
    Min søn som også er uddannet kok, han er ansat hos Lasse og Michael Koch på det “glade vanvid” i Aarhus....er vi,d med dem, og roooooste sin mor for lækre tarteletter...
    Jeg sagde at han skyldte en fabelagtig lækker nytårsmenu som “betaling” for de lækre tarteletter...
    Og det fede ved det hele er at vi selv har leveret hønsene...og grøntsagerne, da vi har en mellem stor kvæggård med malkekøer...
    Uhhh mad som min mormor lavede den ( og det er ikke en fornærmelse, nej snarere en kæmpe 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼)
    Tak for go mad...
    Knus Heidi
  • Jesper Vollmer 9. december 2020 kl. 10:36
    Hej Heidi

    Hvilken dejlig besked. Jeg elsker at høre, at det faldt i god smag. Selvfølgelig også for en kok, for han kan jo smage, når det er lavet med kærlighed...

    Lækker detaljer med selvforsynetheden...

    Jesper
  • Jane H. 8. december 2020 kl. 18:58
    En top lækker opskrift 👌
  • Birgit T. 9. december 2020 kl. 14:26
    Mega lækker opskrift 👌 og en super god ide at bruge butterdejsplader!
  • Henrik S. 15. december 2020 kl. 15:21
    Hej Jesper,

    Mine butterdejsplader hæver kun meget lidt selv om jeg har skåret inde fra midten af dejrullen for at få friske/åbne kanter. Hvorfor mon ?
  • Henrik o. 15. december 2020 kl. 20:15
    Hej Jesper. Tak for inspiration til go' mad. Din tarteletter er lige spist op til fornøjelse. Tænkte at udhule butterdejen efter afbagningen med en rund "dims" - fandt en 38 mm. Hulbor i værkstedet - hvuti, perfekt tarteletskal, hvor fyldeltet kunne være i og ud over kanden, som tarteletter skal serveres. Perfekt middag 🤗🤗👍👍
  • Lone H. 18. december 2020 kl. 17:46
    Hej Jesper. Det ser rigtig dejligt ud og skal selvfølgelig afprøves. Tak for inspirationen. Det er sgu dejligt at se og høre alle dine tips og tricks:)
  • Jytte M. 26. december 2020 kl. 15:00
    Glædelig jul.
    Kan jeg lave det dagen før det skal spises.
  • Jesper Vollmer 28. december 2020 kl. 11:58
    Hej Jytte

    Ja det kan de sagtens. Huska at spæde fyldet med lidt mælk, når du skal varme det op, så det ikke er for tyktflydende.

    Jesper
  • Mona K. 29. december 2020 kl. 23:27
    Så lækre tarteletter......
  • Pia E. 19. januar 2021 kl. 11:03
    Hej Jesper jeg savner at kunne printe opskrifterne ud - da jeg ikke har min computer i køkkenet - det er behageligt at kunne følge det step by step - men bagefter vil jeg gerne have opskriften at holde mig til - mvh Pia Jensen

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 20 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)