Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Svinemørbrad med ærter francaise og du får hele opskriften. Bliv medlem

Svinemørbrad med ærter francaise

Svinemørbraden er det første, du ordner.  Fjern det værste fedt og den store sene ned langs den ene side. Skær den i 6 - 8 små bøffer.  Brun den hårdt af i varm olie, så den bliver flot stegt hele vejen rundt. Krydr med salt og peber. Tag dem op af...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

31 kommentarer

  • Bettina K. 22. april 2020 kl. 20:17
    En fantastisk men dejlig ret og mættende 🙂 Vi var tre og vi havde til dagen efter også og det er ikke sidste gang og helt sikkert også en dejlig ret til når man skal have gæster
    Er så glad for jeg meldte mig ind i din klub 🙂 Jesper
    Mvh Bettina
  • Bettina K. 22. april 2020 kl. 20:17
    En fantastisk men dejlig ret og mættende 🙂 Vi var tre og vi havde til dagen efter også og det er ikke sidste gang og helt sikkert også en dejlig ret til når man skal have gæster
    Er så glad for jeg meldte mig ind i din klub 🙂 Jesper
    Mvh Bettina
  • Jesper Vollmer 23. april 2020 kl. 08:45
    Hvor er der sødt af dig tak...

    Godt der virker for dig.

    Jesper
  • Mona B. 27. april 2020 kl. 20:20
    Super lækker mad, Igen med masser af smag, så dejligt - familien roser💐
    Vil også lige sige at det er så hyggeligt med de dejlige optagelser og musikken, så positivt at det spreder glæde før og under madlavningen. Tak
    Mvh Mona
  • Jesper Vollmer 28. april 2020 kl. 16:00
    Wuhuuuu... Mona

    Jeg bliver helt glad i maven af sådan en besked.

    Så virker det jo ☺️

    Bedste hilsner
    Jesper
  • Jesper Vollmer 28. april 2020 kl. 16:00
    Wuhuuuu... Mona

    Jeg bliver helt glad i maven af sådan en besked.

    Så virker det jo ☺️

    Bedste hilsner
    Jesper
  • Birgit R. 4. maj 2020 kl. 13:42
    Når nu der skal gulerødder i retten, så må du gerne skrive det i opskriften 😊
  • Jesper Vollmer 4. maj 2020 kl. 14:33
    Tak Birgit og ups... 😜

    Det er hermed rettet til.

    Jesper
  • Helle P. 27. maj 2020 kl. 09:05
    Skal bestemt snart prøves. Har lige to spg.
    1. Den lange sølvfarvet sene på mørbraden, skal den ikke skæres fra?
    2. De 2 dl bouillon der står i opskriften, er det lig kødsaften fra den stegte mørbrad?
    Ser super lækkert ud og nem at lave. Glæder mig
  • Jesper Vollmer 27. maj 2020 kl. 12:21
    Hej Helle

    Du har ret, det ligner ikke at jeg skærer hele senen af mørbraden, men det gør jeg. Jeg kan se, at vores klipper Adam, har været lige hurtig nok, til at klippe videre i processen. Jeg Fjerne noget af den i filmen, og resten tager jeg altså også af. Man ser det bare ikke. Så jo det skal den...

    Til dit spørgsmål om bouillon, så er det 2 dl. udover stegeskyen. Du kan sagtens bruge en terning, hvis ikke du har guf i fryseren efter en tidligere kylling...

    Der er dog meget smag i denne ret i forvejen, så har du hverken terninger eller bouillon, kan du sagtens få den til at smage godt alligevel ;)

    Jesper
  • berit s. 23. juli 2020 kl. 22:56
    Sikke en dejlig opskrift, vi er ret vilde med den. skal bestemt prøves til familie sam-spisning næste gang. vi glæder os til at prøve flere af dine opskrifter. :)
  • Jesper Vollmer 24. juli 2020 kl. 09:31
    Lyder dejligt Berit...

    Så bliver kokken så glad ☺️

    Jesper
  • Marianne E. 16. september 2020 kl. 10:37
    Hej Jesper

    Tak for dine dejlige opskrifter. Det er skønt med dine videoer, så jeg er rigtig glad for at have meldt mig ind.

    Hvad kan man spise til denne opskrift...kartofler eller andet...eller er det slet ikke nødvendigt med noget tilbehør?

    Glæder mig til at prøve opskriften i aften 👍🏻

    Hilsen
    Marianne
  • Peter F. 17. september 2020 kl. 13:47
    Hej Marianne

    Du kan sagtens spise en lille kartoffel til. Det smager faktisk ret godt, hvis du koger dem, og så smider dem med op i gryden til resten, så de ligesom bliver dækket af væden, når du serverer...

    Jesper
  • Marianne E. 17. september 2020 kl. 20:50
    Det er prøvet med halve kartofler til aften, som var let krydret og tilberedt i micro ovnen. Det fungerede rigtig fint til retten 👍🏻
  • Peter F. 18. september 2020 kl. 08:54
    Godt at høre... og smart med mikroovnen. Det må jeg prøve !

    Jesper
  • Gitte m. 20. november 2020 kl. 08:31
    Hej Vollmer
    Hvilke gryder og pander bruger du?
    Mvh Gitte
  • Jesper Vollmer 20. november 2020 kl. 10:33
    Hej Gitte

    jeg bruger lidt forskelligt. Har både stålgryder og teflongryder. Af pander har jeg også både jernpander, støbejern og teflon. Så der er til lidt forskellige tilberedninger...

    Var det det, du mente, eller er det selve mærkerne, du efterspørger?

    Jesper
  • Hanne K. 9. december 2020 kl. 13:23
    Hej Jesper.
    Kan se du har ærtespirer i et glas.
    Laver du selv ærtespirer?
    Hvis du gør. Hvordan.
    Tak for dine rigtig gode og letforståelige opskrifter.
    Hilsen Hanne
  • Jesper Vollmer 18. december 2020 kl. 11:12
    Hej Hanne

    Undskyld det sene svar.

    jeg laver nogengange selv mine spirer ja. Prøv at kigge ind hos dem, der hedder TinyGardens.dk

    Der har jeg fået fra nogle gange...

    Jesper
  • Joan I. 17. december 2020 kl. 13:30
    Hej Jesper....
    Hvilken bouillon bliver der brugt i retten ...?
    Hilsen Joan
  • Jesper Vollmer 18. december 2020 kl. 11:10
    Hej Joan

    Jeg bruger oftest hønsebouillon. Det giver sådan en dejlig "bund" i smagen.

    Jesper
  • Bodil K. 15. januar 2021 kl. 09:35
    Hej Jesper

    Havde enderne fra en oksemørbrad i går, det gjorde den nu ikke dårligere, mums
    en rigtig god opskrift. :)

    Bodil
  • Jesper Vollmer 15. januar 2021 kl. 13:14
    Guffe guffe...

    Det lyder bestemt heller ikke skidt Bodil.

    Jesper
  • Maya H. 12. februar 2021 kl. 07:21
    Ser virkelig lækkert ud. Men jeg er slet ikke fan af svinemørbrad. 🙈 hvilken anden kød kan du anbefale til retten?
  • Jesper Vollmer 14. februar 2021 kl. 17:28
    Hej Maya

    Du kan bruge alt muligt lyst kød. Altså både svinekød, kalvekød og fjerkræ...

    Jesper
  • Carsten N. 19. februar 2021 kl. 17:16
    Ja, jeg vil også gerne kvittere og sige pænt tak for (mad) - samt for dine mange gode bud på lækker og nem mad, som en helt almindelig husfar kan finde ud af. Fortsæt nu endelig med det visuelle aspekt - ellers kan jeg ikke finde ud af det. Tak igen.
    Hilsen
    Carsten
  • Jesper Vollmer 22. februar 2021 kl. 15:44
    Super Carsten

    Jeg blir´ helt glad indeni, når jeg læser det her.

    Jesper
  • Jytte L. 17. marts 2021 kl. 19:19
    Juhuuuu dag 2 efter vi kom ind i din klub.
    Manden min havde mod til at afprøve endnu en af dine velsmagende retter i vores køkken.
    Igen idag fandt jeg en af dine lækre retter hvor mange råvarer var i hjemmet, og hvor det ikke gik så hurtigt som igår.
    Idag lavede jeg også de indledende manøvre, ( er bange for han skærer sig på de skarpe knive)
    Wrauuuu det gik helt fint, indtil vi nåede til hvornår boullionen skulle tilsættes.

    Kære Jesper .
    Du har udrettet mere på 48 timer i mit lille hjem end undertegnede, der har prøvet at lokke manden min ,igennem30år, til at interessere sig for hvordan den lækre mad bliver lavet.
    Jeg tror han ser lyset nu. 👍🏻👍🏻
    Du har en fantastisk evne til i et roligt tempo, forklare hvordan man laver velsmagende mad, så selv de mænd der aldrig har været deres køkken bliver nysgerrig på hvad der sker i dette rum
    Det er et super koncept du har lavet.
    Af ❤️TAK
    🤗🤗🤗




  • Jesper Vollmer 19. marts 2021 kl. 14:18
    I er da for dejlige... Blir´ helt glad i kinderne.

    Jesper
  • Janni B. 2. maj 2021 kl. 20:13
    Som nyt medlem i klubben kastede jeg mig over denne ret. Mums, det var en succes. Og familien var også ellevilde.
    Havde dog ikke ærtespirer, men frisk persille var også godt.
    Glæder mig allerede til at lave næste ret

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 31 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)