Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Stenbiderrogn og du får hele opskriften. Bliv medlem

Stenbiderrogn

Du starter med dine chips  Start med at sætte kartoflerne over og koge UDEN salt. Ellers bliver de seje, og ikke bare knuste.  Mens de koger kan du lave dine chips, ved at skære dem så tyndt du kan på et mandolinjern eller med lidt tålmodighed og e...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

23 kommentarer

  • Britta R. 25. marts 2021 kl. 15:39
    Ser rigtig lækkert ud, mums😋😋
  • Jenny G. 10. april 2021 kl. 20:02
    Har lige lavet denne ret med stenbiderrogn og mums det var lækker. Så dejligt med nye opskrifter til denne lækre spise
  • Maja T. 25. marts 2021 kl. 16:11
    Det skal prøves - ser så lækkert ud 😋
  • Jonna J. 25. marts 2021 kl. 17:00
    Lækkert 😊 tænk hvis man kunne købe stenbiderrogn i bare en måned mere.
    Så fint med de knuste kartofler. Jeg tåler ikke avokado, hvad kunne man måske spise i stedet.
    Mvh Jonna
  • Hanne V. 25. marts 2021 kl. 17:16
    Ohh Ja, så er det forår, især med denne lækre ret, er vild med stenbiderrogn, så det her skal også prøves.😋😋😋
  • Wanda K. 25. marts 2021 kl. 17:41
    I guder hvor ser det lækker ud 🤗
    Jesper hvis nu jeg ska’ lave det sammen med sprød stegt kylling , hvordan ka’ jeg for berede retterne så jeg ikk får sved på panden🧐til 10 voksne og 6 børn
    Herlige hilsner Wanda
  • Jesper Vollmer 26. marts 2021 kl. 11:03
    Altså øsnker du dig et run-down af dine prioriteret rækkefølger?

    Hvad du skal starte med, og hvad du skal gøre til sidst...?

    Nu har jeg jo en del retter med sprød kylling herinde... Hvilken en af dem?

    Og jeg ved jo ikke, hvad der giver dig sved på panden ☺️

    Rigtig mange af tingene kan jo laves i ret god tid...

    Jeg er ikke sikker på, hvad du helt præcist efterspørger...

    Jesper


  • Wanda K. 26. marts 2021 kl. 11:43
    Hej Jesper
    Kylling er den med parmaskinke , jeg tænker ka jeg stege evt varme op osv , bare så jeg ikk ska ‘ stå i sidste øjeblik 😉så er det jeg får sved på panden😅
    Tusind tak for svar ælsker den klub
  • Teena C. 26. marts 2021 kl. 00:14
    Mums, bare mums! 😋
  • Elisabeth E. 26. marts 2021 kl. 09:09
    Det bliver da lige vores aftensmad i dag - Tak :-)
  • Leni E. 26. marts 2021 kl. 09:48
    Det spændende krydderi ( som man altid skal have i sit køkken) hvad hedder det :-)
  • Jesper Vollmer 26. marts 2021 kl. 10:59
    Piment d´espalette !

    ☺️
  • Ann-Mari S. 26. marts 2021 kl. 22:45
    Det er så lækkert. Har netop fået det hjem fra Mill og Mortar 🐣kan varmt anbefales🤙🏼♥️
  • Thomas 26. marts 2021 kl. 16:02
    Mums mums :)
    '
  • Ann-Mari S. 26. marts 2021 kl. 22:44
    Wow det ser vildt lækkert ud og super jeg lige fik nye ideer til servering af den lækre stenbiderrogn. Det skal prøves her til påske♥️🐣
  • Susanne v. 27. marts 2021 kl. 13:09
    Bestemt en ret, der skal prøves her i påsken - dejligt med lidt variation :-)
  • Rita T. 28. marts 2021 kl. 10:19
    lavede retten i går, men måtte nøjes med 50 gr rogn til hver. Kg. prisen er 1500 kr!!!
    Tak for gode opskrifter. Rita Agerholm
  • Jesper Vollmer 29. marts 2021 kl. 14:53
    Hej Rita

    Hold da op det var også en dyr en, du fandt der.

    Kan godt forstå, I skruede lidt ned.

    Men håber det smagte...

    Jesper
  • Jørgen J. 30. marts 2021 kl. 19:33
    Hej Jesper
    Jeg er lidt ny ud i madlavningen, men mit spørgsmål er: Vil du bruge den som en forret
    eller er det tilbehør til hovedret? Eller bare som hovedret:-)
    Hilsen Jørgen
  • Jesper Vollmer 30. marts 2021 kl. 21:41
    Hej Jørgen

    Optimalt vil det være en lækker frokostret på terrassen. Lidt mindre udgave ville være en god forret til gæster.

    Jesper
  • lilan i. 1. april 2021 kl. 07:02
    Hej Jesper.
    Måtte prøve din opskrift. Stenbiderrogn kom lige i en anden liga. Mums.
    Smagte fantastist. Tak
    God påske
    Lilan
  • Lis J. 10. april 2021 kl. 07:04
    Hej Jesper.
    Har hørt at salt tager farven fra Stenbidder rogn, - er der noget om snakken?
    I din video ser den jo fin rød ud, selv om den er “ marineret i salt”
    Mvh Lis
  • Jesper Vollmer 13. april 2021 kl. 12:38
    Hej Lis

    Næ det har jeg faktisk ikke hørt. Det gør jeg altid, for så smager det meget bedre ;)

    Jesper

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 23 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)