Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Spidsbryst og du får hele opskriften. Bliv medlem

Spidsbryst

Spidsbrystet brunes hårdt af i lidt olie på alle sider. Kom det i et lågfad, og kom bouillon halvt op på kødet. Dvs. det skal dække den nederste halvdel. Kom det i en 180 grader varm ovn, og braisér det i 2-2,5 time. Tjek med en kniv, om det er mør...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

15 kommentarer

  • Birgitte c. 27. april 2020 kl. 13:37
    Det lyder ganske lækkert🤗 jeg har dog et barn der hverken tåler løg eller hvidløg 😱 andre forslag end ærterne ( som jeg måske laver til vi andre) det er sommetider svært at lave mad uden løg- så det nyder vi ekstra når hun ikke er hjemme😜
  • Jesper Vollmer 27. april 2020 kl. 16:16
    Hej Birgitte

    Ja den må være svær at undvære løg i nogen form.

    Jeg e jo glad for den sødme og skarphed løget kan give, afhængigt af hvornår man tilsætter det.

    Men prøv at bruge tern af gulerod for sødmen, og hvis din datter kan tåle karse eller karselignende urter, som har skarpheden, ville jeg prøve at runde af med det tilsidst. Så får du lidt af skarpheden med i retten.

    Giver det mening?

    Bh.
    Jesper
  • Lissi R. 29. april 2020 kl. 18:42
    Sendte manden min i køkkenet for at lave spidsbryst. Det blev så oksespidsbryst (fik 1/2 time længere - eller skulle han have gjort noget helt andet). Det smagte helt fantastisk. Der er MEGET smag i ærtepuréen.
  • Jesper Vollmer 30. april 2020 kl. 14:35
    Hej Lissi

    Nej det lyder da helt rigtigt gjort. Der skal meget til, at det får for meget. Det er måske en minimumstid jeg har skrevet på.

    Og ja det er vildt dejligt med ærtepuré. Du kan eksperimentere lidt med grovheden i konsistensen. jeg kan faktisk ret godt li´når den e lidt grov i det...

    Jesper
  • Pia K. 13. oktober 2020 kl. 19:47
    Hej Jesper.
    Tak for din skønne side, elsker at lave mad til mine gæster med dine gode råd. Jeg er blevet meget mere modig og selvsikker.
    Vil gerne lige lære noget mere :-) Boullion kan jo både være okse, høns eller grøntsager. Så når du siger 1 liter boullion, bliver jeg jo i tvivl om det skal være det ene eller andet. Sjusser mig normalt frem, men nu vil jeg vide det ;-o
    Ps. Har lige bestilt en sifronflaske til rødgrød retten, spændende. Kh. Pia
  • Jesper Vollmer 19. oktober 2020 kl. 10:54
    Hej Pia

    Undskyld det sene svar...

    Jeg er så glad for, at det virker for dig. Elsker at medlemmerne herinde bliver bedre til at lave mad.

    Omkring bouillon, så har jeg selv mest gang i hønsebouillon. Jeg bruger både pulverform og en paste. Det er klart, at skal jeg lave en lækker suppe på høns eller okse, laver jeg den selv fra bunden. Man kan få mange produkter på markedet, men det er bestemt ikke alle, der er lige gode.

    Men det kommer som sagt meget an på, hvad man skal bruge dem til. Men find dig en god kraftig hønsebouillon i paste-form, så er du godt stillet til de fleste retter herinde...

    Håber det hjælper dig bare lidt !

    Jesper
  • Aase B. 17. december 2020 kl. 20:26
    Hvordan kan du gemme de afskårne kartoffelstykker til en anden dag, de bliver da mørke/sorte?
  • Jesper Vollmer 18. december 2020 kl. 10:28
    Hej Aase

    Jeg plejer at lægge dem i en skål vand i køleskabet. Så holder de farven.

    Jesper
  • Jette S. 3. januar 2021 kl. 19:38
    Wau, tak for mad Jesper. Vi er helt oppe at ringe. Sikke en middag😊

    Bedste hilsner

    Torsten & Jette
  • Tina S. 6. februar 2021 kl. 20:22
    Mums, det smagte fantastisk 😍
  • Aase N. 18. marts 2021 kl. 18:22
    Rigtig dejlig ret til gæster. Det meste lavet på forhånd - kun ærterne til slut. Stor ros fra gæsterne. Kartoffelresterne blev til rösti dagen efter - a la krondyr opskriften.
  • Jesper Vollmer 19. marts 2021 kl. 14:24
    Hvor er du god Aase...

    Godt tip med resterne fra kartoflerne...

    Jesper
  • Lis M. 18. april 2021 kl. 19:33
    Har sådan lyst til at lave denne ret til et par gæster vi skal have på lørdag. Jeg har sådan brug for ideer til en forret. Håber du kan hjælpe. Det skal tilføjes at ingen er kræsne. Vi er vestjyder og spiser stort set alt
  • Jesper Vollmer 21. april 2021 kl. 11:54
    Hej Lis

    Det var da også en god ret at vælge.

    Det er jo en der mætter lidt, så jeg tænker en let forret.

    Kig på f.eks.
    Chevre chaud
    Blomkålssuppen
    Stenbidderrogn
    Havtaske
    Tun Nicoise
    Laks avokado æble
    Asparges med pocheret æg
    Asparges Mousseline
    Grøn Gazpacho

    Alle er retter fra klubben sjovt nok !

    Noget i den dur... Så bliver I ikke overmætte, selvom I jyder jo godt kan spise 😜

    Jesper
  • Lis M. 21. april 2021 kl. 13:12
    Tak for dit svar. Prøver havtasken 😀

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 15 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)