Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Soufflé og du får hele opskriften. Bliv medlem

Soufflé

Tænd ovnen på 200 grader. Skrab kornene ud af vaniljestangen. Smørret smeltes i en gryde sammen med vaniljekornene, og melet piskes i som til en opbagning. Mælk og piskes ud i opbagningen på en gang. Rør godt igennem til en glat dej. Kom dejen...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

13 kommentarer

  • Inger B. 24. september 2020 kl. 14:51
    Hvis man nu har gæster og ikke så gerne vil bruge al for meget tid i køkkenet inden desserten, kan man så stoppe processen lige før de skal i ovnen, sætte dem i køleskabet, og først sætte dem i ovnen, når man er klar til dessert, så snart de er bagt?
    Jeg mener, jeg har prøvet det med succes med din opskrift på æblesoufflé fra FoodTV.
    Var det rent held eller kan man gøre det og forvente succes?
  • Jesper Vollmer 29. september 2020 kl. 14:45
    Hej Inger

    Undskyld det sene svar.

    Jeg har ikke så meget erfaring med at lave dem i alt for god tid, men det er da værd at teste af. Selvfølgelig ikke, hvis det går ud over gæsterne, men jeg må da lige teste det af. Noget siger mig, at de vil stå og falde lidt sammen, og dermed ikke blive så høje... Men vi må lige prøve.

    Ville jo være rart at have tiden senere med gæsterne.

    Jesper
  • Connie M. 24. september 2020 kl. 15:29
    Lækkert...Jeg afventer hvad du svarer Inger B. :-)
  • Jesper Vollmer 29. september 2020 kl. 14:46
    Hej Connie...

    Så har jeg ENDELIG svaret Inger.

    Jeg må lige i testrummet, for at kunne sige god for den. Men jeg prøver det af...

    Jesper
  • Wanda K. 24. september 2020 kl. 18:31
    Lækkert men lidt for besværlig man ska’ jo også være der for gæsterne 😊
  • Joan S. 28. september 2020 kl. 07:49
    Kære Jesper
    Hvor jeg dog savner nogle gode spændende opskrifter på RIGTIG MAD.
    Ikke desserter.....som der efter min mening har været for mange af her på det sidste
    Rødgrød, vandbakkelse og nu souffle.
    Jeg vil gerne inspireres til gode retter, meget gerne mere fisk, for det kan du. Så kommer der mere af det?
    Det håber jeg meget.....
    De bedste hilsner Joan
  • Jesper Vollmer 29. september 2020 kl. 12:48
    Hej Joan

    Tak for dine ønsker !

    Og ja det kan du tro, der gør. Columbus og jeg har lige skudt 4 nye retter herovre, og jeg kan løfte sløret for hel braiseret Kalveskank, kraftig tomatsuppe og de længe ventede svinekæber som medlemmerne har efterspurgt.
    Der kommer så "desværre" også mit bud på en høj og imponerende Tiramisu, så den må du lige ta´ med...

    Bedste hilsner
    Jesper
  • Joan S. 30. september 2020 kl. 10:23
    Kære Jesper
    Tak fordi du altid vender tilbage.
    Jeg ser frem til mange flere af din super lækre opskrifter!

    DBH Joan
  • Jesper Vollmer 2. oktober 2020 kl. 13:05
    Selv tak da...

    Nogen gange er det dog svært at følge med alle kommentarerne herinde 😜

    Jesper
  • Stig M. 28. november 2020 kl. 08:07
    Hej Jesper jeg skal lave souffle til ca 15 personer vil godt have frugt i skal jeg tage noget af mælken ellers bliver den vel for tynd
    Venlig hilsen Stig
  • Jesper Vollmer 2. december 2020 kl. 17:05
    Hej Stig

    Jeg erstatter nogle gange noget af mælken med frugtkompot. Du kan evt. bytte ca. halvdelen ud med kompot, så bliver den dejlig.

    Jesper
  • Lone 27. januar 2021 kl. 21:30
    Jeg lavede denne skønne dessert i lørdags til familien. Nøj...den var skøn. Og fint og nemt at lave desserten lige inden den skal nydes......Tænker den skal have lidt Grand Marnier næste gang 😋😋
  • Jesper Vollmer 1. februar 2021 kl. 14:32
    Hej Lone

    Ja prøv at skifte lidt af væsken ud med Grand Marnier. Det er guf...

    Jesper

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 13 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)