
Scones og lemon curd
Lemon curd:
Riv skallen af 4 af citronerne. Pres saften af alle 6. Sigt saften op i en kasserolle, og slå æggene op i. I med flormelis også, og pisk det godt sammen med et piskeris. Sæt gryden på komfuret på 6 ud af 10 på varmen., og kom en
24 kommentarer
Og kan man komme det i
Ja du kan sagtens komme chokoladestykker i. Brug nogle mørke knapper eller grove stykker. Du kan komme lidt eller meget i. Bageteknisk gør det ikke den store forskel.
Jesper
Jeg savnede selv kærnemælk, de 16 år jeg boede i Sverige. Mange af deres fil produkter eller en yoghurt naturel evt. tyndet op med lidt mælk, ville jeg bruge i stedet.
Jesper
god påske 🐣 hilser Kirsten
Jeg glemte vist lige at skrive dem med ind ☺️
Har du set filmen til opskriften ?😉
Jesper
Alt er godt...
Hvis man er salmonella forsigtig, er æggene så varmet nok op i lemoncurd?
Ja salmonella dør ved 75° og legeringen bringer det op til 84°.
Findes der overhovedet salmonella mere i Danmark? https://www.foedevarestyrelsen.dk/Leksikon/Sider/Æg.aspx
Jesper
Mange gode tips ...det dejligt - vi suger til os :-)
Jeg har lige lavet lemoncurd sammen med dig - UHMMM ! - da du hælder flormelis i gryden, siger du 180 g flormelis.
I opskriften har du skrevet 150 g flormelis - det er ikke sikkert, at det har den store betydning, men hvad skal det mon være ??
God påske 🌞🐣🐰
Britt, Præstø
Godt fundet...
Jeg retter det lige til i opskriften.
Tak for tippet. Det ER 180
Jesper
Har du en opskrift på det?
Huskede du alle 25 gram bagepulver ?
Jesper
Men jeg må prøve igen.. det SKAL lykkedes 😊
De ser meget lækre ud, det skal helt sikkert afprøves.
Jeg plejer at få scones med clotted cream og syltetøj, har du en god opskrift på clotted cream?
Jesper
Lige en opdatering, man behøver åbenbart ikke at lave knækbrød og Nutella, for at score max. Dine "Scones med Citronnutella" klare det alene. ;o)
De er vild gode. Takker!!!
Så ved jeg det !
Jesper
Ellers dejlig opskrift på både scones og lemoncurd.
Skriv kommentar