Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Sandart og du får hele opskriften. Bliv medlem

Sandart

Sandarten er en skøn fisk, der kan få et rigtig sprødt skind, når man steger den. Start med at skylle og flække dit græskar. Skrab kerner og tråde ud af midten, og gnid den i lidt olie, salt, peber og paprika. Bag den i ovnen ved 200 grader i ca....

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

2 kommentarer

  • Joan S. 7. juli 2020 kl. 18:57
    Hej Jesper
    Jeg forstår slet ikke, hvorfor der ikke er en masse roser til dig for dine lækre fiskeretter!
    De smager himmelsk og jeg håber, at du vil fortsætte med at komme fisk på!!
    Jeg er stor fan af dine opskrifter og glæder mig til hver torsdag!!
  • Jesper Vollmer 8. juli 2020 kl. 15:14
    Hej Joan

    Det var da en skon besked. Hæhæ... det ved jeg egentlig heller ikke 😜

    Men så kan du glæde dig til endnu mere fisk om nogle uger. Der kommer både brændt tun og fiskelasagne. Så både lidt lir og lidt hverdagsguf...

    Jesper

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 2 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)