Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Rødspætte og du får hele opskriften. Bliv medlem

Rødspætte

Det er lidt svært med mængderne i denne opskrift. Kig med på filmen, når jeg laver retten, men ellers er det op til dig, hvor godt du kan lide kapers og citronfileter etc. Håber det giver mening...  Start med at brune smørret, ved at piske det over...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

9 kommentarer

  • Kirsten d. 12. maj 2020 kl. 19:35
    Anbefalet stegetid bør anføres.
  • Jesper Vollmer 12. maj 2020 kl. 21:38
    Hej Kirsten

    Det kan jeg godt prøve at skrive ind. Det er bage meget forskelligt afhængigt af tykkelsen på fisken. Men jeg skal prøve at guide.

    Jesper
  • Peter K. 20. juni 2020 kl. 18:06
    Hej Jesper,
    Vi er nye medlemmer af klubben 😊
    I tirsdags bankede det på vores døren i Rebild kommune. Fiskemanden fra Skagen stod i døren og tilbød alt godt fra havet. Min mand gik straks ud og købte alt godt fra havet og vi fik b.la friske rødspætter som vi tilberedte efter din opskrift, jeg / vi må sige, at det er i hvertfald ikke sidste gang vi laver den ret igen... det smagte vidunderligt
  • Jesper Vollmer 23. juni 2020 kl. 13:04
    Sådan Peter...

    Er det ikke bare s....godt med de citronfileter der? Det blæser lige munden helt igennem med friskhed. Jeg er tosset med det.

    Jeg var selv med Annette i havnen forleden og hente fisk. Man får SÅ meget mere for pengene ved at lige hente det selv. 2 torsk, 5 pighvar og 2 rødspætter for 500,-

    Nyd din sommer (forhåbentlig med flere fisk)

    Jesper
  • Peter K. 20. juni 2020 kl. 18:07
    I dag skal vi prøve med laks 😲😋
  • Hellen G. 25. juli 2020 kl. 23:52
    Kan jeg bruge rødspætter, der ikke er flået?
    Har et par stykker i fryseren.
    De er renset , men ikke flået.
    Det kan jeg ikke finde ud af
  • Jesper Vollmer 3. august 2020 kl. 15:09
    Hej igen...

    Nu ved du, hvorfor jeg svarer så sent... ☺️

    Jeg tror skindet bliver for sejt at spise, men jeg har faktisk aldrig prøvet.

    Hvis du prøvede alligevel, må du gerne lige fortælle mig, om det blev spiseligt 😜

    Bedste hilsner
    Jesper
  • Hellen G. 23. august 2020 kl. 23:17
    Nej! Ikke godt!
    Jeg skulle have dampet dem?😊


  • Jesper Vollmer 25. august 2020 kl. 09:39
    Nå øv... men så ved vi det ☺️

    Jesper

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 9 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)