Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Rispapirruller og du får hele opskriften. Bliv medlem

Rispapirruller

Her er der ikke så meget opskrift, andet end en masse snitteri af grøntsager.  De saucer du dypper i, har jeg i denne opskrift bare købt. Altså sweet chili og gomadressing. I opskriften på fishcakes her i klubben, laver jeg selv sweet chili, så hvis...

22 kommentarer

  • Mona R. 4. juni 2020 kl. 11:54
    Hej Jesper Vollmer. 🙂
    Kan man stege disse ruller ligesom man gør med forårsruller, for jeg bryder mig ikke om konsistensen af det våde rispapir...
    Eller er det måske en helt anden opskrift jeg skal følge så?
    Venlig hilsen og tak for klubben
    Mona
  • Jesper Vollmer 5. juni 2020 kl. 09:56
    Hej Mona

    Ja så er det en anden type forårsrulleplader, du skal købe. Men det kan du også sagtens. Men så er det ikke denne opskrift, du skal bruge.

    Der er flere opskrifter på nettet. Men måske du lige gav mig en god idé der til en senere ret ;)

    Jesper
  • Hanne B. 4. juni 2020 kl. 12:23
    Hej Jesper.

    Min mand har det ikke godt med agurk og peber, hvad kan du evt. foreslå istedenfor.
    For det skal vel erstattes af noget, eller hvad.
    Hvor kan man købe disse rispapir?

    en dejlig klub du har lavet.

    med venlig hilsen Hanne
  • Jesper Vollmer 5. juni 2020 kl. 10:01
    Hej Hanne

    Der er masser af alternativer, hvis der er ting, man ikke bryder sig om. Det vigtigste er bare, at det skal være rart at spise i rå tilstand.
    Så prøv med bladselleri, fennikel, andre former for spirer, gulerødder, champion etc.

    Jesper
  • Lissi R. 7. juni 2020 kl. 19:40
    Hvis din mand ikke kan lide agurk, så prøv at give ham agurk, hvor du har skrabet kerner/indmad ud - det er en helt anden smag 🤗
  • Birgitte H. 4. juni 2020 kl. 17:10
    Elsker at jeg lærer at snitte grønsager så jeg kan få det hele til at tage sig mere indbydende ud!
  • Jette F. 5. juni 2020 kl. 12:11
    Hej Jesper.

    Jeg kan ikke finde opskriften på din soyadressing. Kan du hjælpe mig lidt på vej?

    Mange hilsner og god weekend
    Jette
  • Jesper Vollmer 5. juni 2020 kl. 13:24
    Den er både i Grillspydene og til Laks og Soya...

    Jesper
  • Jette F. 5. juni 2020 kl. 13:26
    Tak for det😊
  • Connie B. 6. juni 2020 kl. 15:53
    Tak for god inspiration 👍🏻
    Her er der købt ind til rispapirruller til aftensmad. Jeg har også eksperimenteret lidt med at lave gomadressing.
    Jeg vil være meget interesseret i, at du viser hvordan man laver en god gomadressing en dag 😜 også meget gerne de små forårsruller.
  • Anette B. 8. juni 2020 kl. 07:55
    Hej Jesper
    Det ser super lækkert ud 😋
    Er rullerne egnede til madpakken?
    De bedste hilsener
    Anette
  • Jesper Vollmer 9. juni 2020 kl. 09:52
    Hej Anette

    Ja de kan sagtens sendes med ungerne i skole.

    Jesper
  • Anette B. 9. juni 2020 kl. 10:45
    Perfekt, tak Jesper
  • Allan S. 12. juni 2020 kl. 14:03
    Hej Jesper - hvad er Goma dressing (til de friske forårsruller)
    Bedste hilsner
    Allan
  • Jesper Vollmer 13. juni 2020 kl. 13:17
    Hej Allan

    Det er en asiatisk dressing lavet på sesam. Du får den typisk på sushirestauranter til dine rispapirruller.

    Bh.
    Jesper
  • Allan S. 13. juni 2020 kl. 16:32
    Tak, det må jeg se at finde så.. Kan man lave dressingen selv? kan se at en anden har spurgt på en opskrift..
    Bedste hilsner
    Allan
  • Jesper Vollmer 14. juni 2020 kl. 08:05
    Hej Allan

    Ja det kan man sagtens. Prøv at google "Goma Jesper Vollmer" så skal du bare se 😜

    Må hellere lave den i klubben en dag også så.

    Jesper
  • Allan S. 15. juni 2020 kl. 11:34
    Hej Jesper
    Tusind tak for hurtigt svar - så står den på friske ruller idag. Måske har jeg overset det, men hvormange portioner er dine opskrifter generelt beregnet til? Jeg lavede thaisalat søndag efter opskriften, det passede til to..
    Bh Allan
  • Jesper Vollmer 18. juni 2020 kl. 11:41
    Hej Allan

    Jeg plejer at lave retterne til 4 personer, men thaisalat til 2 😜 Så har I da været sultne. Der var 2 bøffer og 100 gram nudler som bund. Men måske skal jeg lige øge mængden af nudler til det dobbelte så. Man regner normalt med 50 g. nudler pr. pers. men tænkte bare med alt det fyld. Men måske du har ret... Tak for tippet... ¨

    Jesper
  • Jonna M. 20. juni 2020 kl. 21:14
    Hej Jesper
    Det er lige sådanne lækre risruller jeg kunne tænke mig at spise efter at jeg har gået Hammerknuden rundt.
    Det ville værre dejligt hvis kan kunne købe sådanne ruller i Allinge.
    Eller også dit Ølandsbrød der er udhulet til picnic.
    Du burde have en Take Away forretning derover
    Mvh
    Jonna
  • Jonna M. 20. juni 2020 kl. 21:14
    Hej Jesper
    Det er lige sådanne lækre risruller jeg kunne tænke mig at spise efter at jeg har gået Hammerknuden rundt.
    Det ville værre dejligt hvis kan kunne købe sådanne ruller i Allinge.
    Eller også dit Ølandsbrød der er udhulet til picnic.
    Du burde have en Take Away forretning derover
    Mvh
    Jonna
  • Jesper Vollmer 23. juni 2020 kl. 12:59
    Hej Jonna

    Ja det ku´ du li´ hva´ 😜

    Jeg nøjes nu med at inspirere dig til selv at lave dem !

    Tak for din søde besked !

    Jesper

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 22 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)