Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Rejewok og du får hele opskriften. Bliv medlem

Rejewok

Start med at snitte grøntsagerne i tynde strimler, så de bliver hurtigt tilberedt ved lynstegning.  Varm olie op i en pande, gryde eller wok, og steg rejerne af på begge sider ganske kort.  Tag rejerne op af panden, og steg nu grøntsagerne i samme...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

13 kommentarer

  • Bjørn 1. april 2020 kl. 01:18
    Nej hvor ser det mega lækkert ud 👌
  • Jesper Vollmer 26. april 2020 kl. 23:20
    Håber ikke, du har skaldyrsallergi... 😜

    Jesper
  • Jesper Vollmer 1. april 2020 kl. 08:13
    Det er jeg da glad for, at du synes... Så er det bare om at få det lavet 👆🏼
  • Pernille L. 18. maj 2020 kl. 19:04
    Kære Jesper

    Dette var det første jeg lavede efter jeg blev medlem af klubben igår og jeg er meget glad!!!!
    Tak for en nem opskrift som ikke tog lang tid - dem vil jeg ihvertfald gerne have mange flere af ❤️😃
  • Jesper Vollmer 19. maj 2020 kl. 23:57
    Sådan Pernille... Glad for at det virker for dig 😄

    Jesper
  • Lissi R. 23. juli 2020 kl. 18:39
    Lækker thai-ret. Jeg handlede ind efter opskriften, men så først videoen senere - BIG MISTAKE 🥴
    Jeg havde købt store rejer med skal (ukogte). Jeg vil lige sige, man brænder altså fingrene, når man skal tage rejerne op af saucen og pille dem 🤣
    De blev alle pillet på en gang, og så smagte retten rigtig godt.
  • Jesper Vollmer 24. juli 2020 kl. 09:50
    Haha... Lissi for faen 😜

    Du skal jo se filmen FØRST ! Jeg tænker, det er nemmere at gå i gang med selve retten efterfølgende.

    Husk det fremover ☺️

    Jesper
  • Lone H. 4. marts 2021 kl. 14:14
    Hej Jesper..
    Er det den søde mangochutney du bruger?
    Hilsen Lone
  • Jesper Vollmer 5. marts 2021 kl. 11:33
    Jeg kan faktisk godt li´ den lidt spicy. Men det er jo en smagssag.

    Jesper
  • Jytte L. 16. marts 2021 kl. 19:32
    Kære Jesper
    Tak for medlemskab går. Er dybt imponeret over din hjemmeside. Har brugt hele aftenen i går for at se dine opskrifter.

    Fandt en med det samme denne opskrift hvor alle ingredienserne var i huset.
    Tænkte det var den perfekte ret til at få rejselysten styret.
    Jeg lavede alle de indledende manøvre.
    Her kommer så overraskelsen.
    Det blev min mand igennem 30 år som skulle få æren af at fuldføre denne ret.
    Det blev rigtig lækkert og ægteskabet holder endnu.
    🤗🤗🤗
    Ps.
    Jeg tror manden min ,nu har fået mod på at prøve kokkeriet' kunst. ❤️❤️
    Tusind tak for en dag hvor jeg for anden gang i mit ægteskab fik aftensmaden serveret.
    👏🏻👏🏻👏🏻
  • Jesper Vollmer 12. april 2021 kl. 10:38
    Hej Jytte

    Undskyld det sene svar.

    Gud en sød besked. Jeg er vild med, at din mand fik gang i gryderne for anden gang. Min drøm er, at han med hjælp fra mine videoer kan lære lidt flere tricks.

    Jesper
  • Eva N. 9. april 2021 kl. 17:39
    En fantastisk god ret . Hurtig og nem .
    Gerne mere af den slags
    Dejligt koncept du har fixet
    Eva Nielsen
  • Jesper Vollmer 12. april 2021 kl. 10:39
    Men tak Eva...

    Jesper

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 13 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)