Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Rabarber trifli og du får hele opskriften. Bliv medlem

Rabarber trifli

Selvfølgelig er det kompotten, du starter med. Den skal jo køle ned. Snit rabarberne i små stykker, og skyl dem i rigeligt vand. Lad urenhederne falde til bunds, og løft rabarberne op i en gryde. Kom sukker og vanille i gryden, og lad det simre i...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

16 kommentarer

  • Sanne k. 26. april 2020 kl. 21:22
    Har idag lavet denne dessert og har serveret vanilie skyr til og det smager lækkert 👍😂
  • Jesper Vollmer 26. april 2020 kl. 23:23
    Hvor er det skøn læsning...

    Altså skyr i stedet for fløde eller hvad ?

    Jesper
  • Janne A. 16. maj 2020 kl. 20:57
    Jeg er ikke en dessert mester, men det her er altså nemt, og smager himmelsk👌 Rabarberne hentede jeg endda i egen have😍
  • Jesper Vollmer 17. maj 2020 kl. 22:21
    Hej Janne

    Yes... sukker i mine øre ☺️

    Smag også lige nogle af de andre desserter også så ;)

    Jesper
  • Joan S. 28. maj 2020 kl. 09:28
    Hvordan kan det være, at du smider spidsen af rabatben væk😮?
    Jeg har altid lært, at det er netop der det meste af smagen sidder....
  • Joan S. 28. maj 2020 kl. 09:29
    Rabarben....dumme stavekontrol!!
  • Jesper Vollmer 28. maj 2020 kl. 12:04
    Jeg synes ofte, det er der det meste snask sidder. Du kan sagtens stå og vaske og ordne den sidste endstump med, det er nok bare dovenskab 😜

    Jesper
  • Pia S. 31. maj 2020 kl. 09:57
    1 bundt rabarber er i denne sammenhæng 600-800 g.
    En blanding af creme fraiche og flødeskum kan også bruges.
    En rigtig god dessert, som kan tilberedes i forvejen.
  • Ellen S. 21. juni 2020 kl. 15:19
    Hej Jesper, kan jeg evt. fryse rabarberkompotten?
  • Jesper Vollmer 23. juni 2020 kl. 12:17
    Hej Ellen

    Ja det kan du sagtens.

    I Kongehuset frøs jeg både kompot og saft ned i mindre bøtter. Så kunne jeg lige tage dem ud efter behov.

    Jesper
  • Pia K. 23. juni 2020 kl. 16:48
    Hvor heldigt, jeg har lige lavet kompot idag af mine jordbær rabarber fra haven. Så tror da lige der skal laves lidt trifli til aftenkaffen 🤗
  • Jesper Vollmer 24. juni 2020 kl. 15:40
    Det tror jeg da også liiiige der skal 😜

    Jesper
  • Hanne R. 23. juni 2020 kl. 17:19
    Hej Jesper. Da jeg er så heldig at have rabarber i haven vil jeg gerne vide ca. hvor mange gram et bundt er?
    Med venlig hilsen Hanne
  • Jesper Vollmer 24. juni 2020 kl. 15:40
    Hej Hanne

    1 bdt. er ca 6-8 rabarber. Men mon ikke dine så er nogle ordentlige basser ? ☺️

    Jesper
  • Camilla N. 23. juni 2020 kl. 18:24
    ❤️
  • Jesper Vollmer 24. juni 2020 kl. 15:41
    🔥

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 16 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)