Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Pulled Pork og du får hele opskriften. Bliv medlem

Pulled Pork

Jeg laver den her over et bål i filmen, men du kan sagtens bruge din ovn på 180 grader istedet.  Start med at sætte kødet over og braisere. Kom svinenakken, øl, citron, timian og salt og peber i et dybt fad, der kan lukkes. Alternativt laver du et...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

12 kommentarer

  • Gitte J. 22. april 2020 kl. 19:13
    Kan man bruge kalv? Har lige fået en kalv i fryseren og slagteren der skar den gav os nogen udskæringer han sagde kunne bruges til pull beef.
  • Jesper Vollmer 4. maj 2020 kl. 16:31
    hej Gitte

    Undskyld det sene svar.

    Ja man kan sagtens bruge kalv eller okse, men husk det skal være den fede del. Ellers bliver det bare tørt... Men det lyder som om jeres slagter ved hvad han taler om.

    Så ja til dit spørgsmål ☺️

    Jesper
  • Signe L. 1. juni 2020 kl. 16:33
    Hej Jesper
    Kan man bruge en flæskesteg?
    Vh Signe
  • Jesper Vollmer 1. juni 2020 kl. 17:55
    Hej Signe

    Så skal det nok være en ribbensteg. En kam vil være for tør. Der er ikke fedt nok i den til at kunne blive lækkert.

    Jesper
  • Ninette R. 19. juni 2020 kl. 19:43
    Hej Jesper
    Bliver kødet mere mørt hvis man langtidssteger og hvordan med temperaturene så?
    Mvh Ninette
  • Jesper Vollmer 20. juni 2020 kl. 14:48
    Hej Ninette

    Ja man kan sagtens sænke temperaturen til 150 feks. og så give den længere tid. Prøv med 3-4 timer.

    Jeg laver noglegange en hele lammekølle med bouillon og vin ved på 150 grader. Den får 5 timer.

    Jesper
  • Ninette R. 20. juni 2020 kl. 15:06
    Lyder lækkert 👌
    Vil du stadig bare bruge de samme ingredienser eller tilføje noget?
    Rigtig god weekend til jer 🙂
  • Jesper Vollmer 20. juni 2020 kl. 15:12
    Hej igen

    Du kører bare på med samme ingredienser ja...

    Og god weekend til dig også. Min kone har inviteret 10 piger til middag i aften, så jeg griller lidt guf til dem... Så der skal nok bliver gang i den.

    Jesper
  • Ninette R. 20. juni 2020 kl. 15:15
    Sådan 💪 det lyder da hyggeligt og fantastisk med en kok tæt på 😉😊
  • Ninette R. 20. juni 2020 kl. 15:15
    Og tak for svar 😊
  • Kirsten A. 17. november 2020 kl. 18:37
    Hej Jesper

    Må man spørge? Hvad hedder den stegeso du bruger her, jeg ville ønske, at have en magen til, fordi det virker som om, der er god plads i den.

    Hilsen Kirsten
  • Jesper Vollmer 23. november 2020 kl. 13:31
    Hej Kirsten

    Min stegeso er fra Gaggenau. Jeg købte den, da jeg fik installeret ovnene.

    Og du har ret, den er større end en alm. stegeso.

    Jesper

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 12 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)