Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Pulla og du får hele opskriften. Bliv medlem

Pulla

Mælken lunes op til fingerlun temperatur på omkring de 40 ° Bland mælken med den smuldrede gær.  Kom mel, sukker, kardemomme og salt i, og rør det sammen på røremaskinen. Kom det lune smør i en skefuld ad gangen.   Kom dejen ud på et meldrysset...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

18 kommentarer

  • Mette P. 6. maj 2021 kl. 19:23
    Kan man bruge noget andet i stedet for kardemomme?
  • Heidi D. 6. maj 2021 kl. 19:27
    uuuh de skal prøves elsker kage med kanel......
  • Hannah H. 6. maj 2021 kl. 19:33
    Kan man ikke bruge saltet smør? Mvh. Hannah
  • Niels G. 6. maj 2021 kl. 19:35
    For pokker...det er jo Food porn.....Er der forskel på smagen, hvis man laver dem som snegle.
    Mvh
    Niels
  • Brian T. 6. maj 2021 kl. 21:01
    Hov, det gik da lidt hurtig til sidst ... der var ikke noget med pensling og bagning, og pludselig var der også perlesukker på toppen. Hvad skete der mellem at der blev lagt et viskestykke over pladen, til de kom færdige på bordet?
  • Jesper Vollmer 17. maj 2021 kl. 16:37
    Hej Brian

    Ja det er lidt øv, men kameraet svigtede der tilsidst. Håber du kan lure det alligevel...

    Vi havde intet materiale at klippe ind der.

    Jesper
  • Käthe V. 6. maj 2021 kl. 22:24
    Det ville være rart, hvis opskriften var i en printvenlig version.
  • Jean R. 19. maj 2021 kl. 17:01
    Enig, har lige meldt mig ud af samme grund, har ik lyst til at skulle stå med min telefon midt i madlavningen for at følge en opskrift, jeg vil kunne printe ud og så gå og kigge opskriften igennem på papir. Virkelig ærgerligt...
  • Inge C. 7. maj 2021 kl. 08:33
    Uhmmm......de skal da helt sikkert bages lige om lidt, så vil jeg tage nogen med til mine søde kolleger i Røde Kors møbelbutikken i Sorø i eftermiddag, så kan de stå og dufte i kaffestuen, til vi får tid til at smage dem 😋🤗
  • Dennis F. 8. maj 2021 kl. 18:05
    Har lige lavet dem. De er vildt gode. Tak for opskriften.
  • Else K. 9. maj 2021 kl. 01:57
    Kære Jesper,
    Kan jeg bruge alm saltet Lurpak ?
    Kh Else 🌸
  • Jesper Vollmer 17. maj 2021 kl. 16:36
    Hej Else

    Det kan du sagtens...

    Og undskyld det sene svar !

    Jesper
  • Majlis P. 9. maj 2021 kl. 15:41
    Har lige bagt dem med barnebarn , de er bare godkendt . Men hold da op de mætter 😄😄
  • Esther R. 10. maj 2021 kl. 08:08
    Jeg ejer ikke en røremaskine :-(
  • Steffen H. 11. maj 2021 kl. 08:29
    Hej Jesper
    Kan den koldhæve? Eller hvor meget kan laves i forvejen?

    Steffen
  • Jesper Vollmer 17. maj 2021 kl. 16:35
    Hej Steffen

    Det kan den helt sikkert. Så skal du nok kun bruge 20% af gæren.

    Jesper
  • Käthe V. 19. maj 2021 kl. 21:59
    Hej Jesper
    Hvorfor er opskrifterne ikke i printvenlig version ?
  • Elisabeth B. 7. juni 2021 kl. 15:34
    Jeg lavede dine pulla igår og serverede til kaffe. Min svenske nabo, der er storhobbybager,
    mente hun aldrig havde fået en bedre “kanelbulle”!😋 jeg var enig.

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 18 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)