Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Pighvar og du får hele opskriften. Bliv medlem

Pighvar

Pighvaren renses, og hovede, hale og finner skæres af. Læg den i et lågfad med løg, hvidløg, timian, vin og bouillon sammen med lidt salt og peber. Braiser den under låg i ca. 25 min. ved 180 grader. Den er færdig, når kødet deler sig let fra benet...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

2 kommentarer

  • Anne O. 30. januar 2021 kl. 12:01
    Hej Jesper, Er det fiske eller kyllinge bouillon - hilsner Danie
  • Jesper Vollmer 1. februar 2021 kl. 13:29
    Hej Anne

    Lige den her brugte jeg faktisk hønsebouillon til. Det synes jeg, give en dejlig dybde...

    Jesper

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 2 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)