Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Perlebyg og du får hele opskriften. Bliv medlem

Perlebyg

Start med at snitte løget fint. Varm olien op i en gryde, og sautér løg og byg af til løgene er lidt transparante. Kom kogende bouillon på til det dækker, og kog det ind i byggen. Gentag processen, indtil byggen har den rigtigt konsistens. Smag til...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

2 kommentarer

  • Gitte S. 4. september 2020 kl. 18:34
    Denne blev lavet i går - et hit hos en, der var meget skeptisk👍🏻
  • Jesper Vollmer 5. september 2020 kl. 18:09
    Hej Gitte

    Det kan også godt lyde som en tung ret, men godt den var et hit...

    Jesper

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 2 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)