Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Pasta og kødboller og du får hele opskriften. Bliv medlem

Pasta og kødboller

Fordi kødbollerne er så hurtige at lave, starter du faktisk med at sætte din pasta over og koge. Så har du 10-12 min. til at lave resten.  Bollerne samles ved at komme kødet op i en skål sammen med hakket basilikum, hakkede soltørrede tomater, revet...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

33 kommentarer

  • Bettina K. 19. april 2020 kl. 17:57
    Hej Volmer
    Ville man kunne skifte oksekødet ud og så bruge kylling i stedet for
    Hilsen Bettina
  • Jesper Vollmer 20. april 2020 kl. 08:58
    Hej Bettina

    Det kan du sagtens. Jeg fik faktisk meget smagfulde fjerkræskødboller igår ;)

    Jesper
  • Bettina K. 22. april 2020 kl. 20:13
    Tusind tak for svar Jesper jeg går i gang med den🙂
  • Lene J. 23. august 2020 kl. 19:34
    Super nem og fantastisk ret
  • Jesper Vollmer 25. august 2020 kl. 09:41
    Ja det er virkelig en nem ret. Specielt når man får lavet den et par gange... Så går det stærkt !

    Jesper
  • Thea L. 28. september 2020 kl. 07:45
    Dejlig nem ret med super smag i og samtidig børnevenlig ..uhmmm 😋
  • Jesper Vollmer 29. september 2020 kl. 12:50
    Tak Thea

    Den er så børnevenlig, at jeg for nylig fik et billede af en 11 årig, der helt selv havde lavet den ud fra opskriften her. Mere børnevenligt bliver det vist ikke...

    Jesper
  • Jonna v. 28. oktober 2020 kl. 10:11
    Hej, er det en bestemt parmesan du bruger, de fås jo i forskellige varianter ?
    Mv. Jonna.
  • Jesper Vollmer 4. november 2020 kl. 14:51
    Hej Jonna

    Undskyld det sene svar.

    Jeg er glad for parmesan, og derfor køber jeg som regel den lidt dyrere Parmigiano Reggiano.

    Prøv at kigge med og læs om det i det link her:

    https://feinschmeckeren.dk/anbefalinger/parmesan/

    Jesper
  • Berit A. 9. januar 2021 kl. 15:38
    Hej Jesper
    Hva kan man skidte hvidløg ud med. Ofte en udfordring jeg ik ved hvordan jeg skal løse. Min mand kan ikke tåle det, og jeg savner det..
  • Jesper Vollmer 11. januar 2021 kl. 11:53
    Hej Berit

    Det har flere spurgt om herinde, og det eneste jeg kan komme på med hvidløgssmag, som ikke er hvidløg er Ramsløg. Det har selvfølgelig en kort sæson, men der findes masser af ramsløgs produkter på markedet. Prøv at lege lidt med dem.

    Jesper
  • Berit A. 11. januar 2021 kl. 12:17
    Tak Jesper. Jeg forsøger ;-)
  • Bettina H. 22. januar 2021 kl. 11:33
    Altså...jeg ville faktisk have taget et billede...men vi nåede at spise (læs kaste det ind i munden med fulde gardiner ;) ) det hele før vi kunne tage et billede. HOLD NU OP - sikke en smag - wauuu og super nemt.
    Vi havde dog ikke frisk basilikum (brugte tørret) og manglede også de soltørrede tomater. Men det smagte altså alligevel MUMS! :)
  • Ruth H. 29. januar 2021 kl. 22:34
    Hvis der nu er nogen som absolut ikke spiser ost af nogen art, fungerer opskriften så fint uden parmesan eller skal det erstattes ned noget andet ?
  • Jesper Vollmer 1. februar 2021 kl. 13:44
    Hej Ruth

    Nej nej du kan sagtens undvære osten. Det er med til at gøre kødbollerne lidt mere saftige, men kan sagtens laves uden.

    Jesper
  • Mette V. 3. februar 2021 kl. 07:30
    Hej Jesper
    Dejlig ret. Havde ikke soltørrede tomater, men en rest rød pesto. Det fungerede fint... kunne du komme med den lange version af tomatsaucen. Fik nemlig ikke så dyb en smag frem.....
    Og, TAK for stor hjælp i køkkenet.. jeg finder ofte min inspiration hos dig og mine store drenge bruger også dine videoer på deres maddage👍🏼
  • Jesper Vollmer 3. februar 2021 kl. 10:12
    Hej Mette

    Tak for roserne... de luner !

    I forhold til en mere fyldig tomatsauce kan du evt. teste den af, jeg har lavet i Fiskelasagnen. Den er lidt mere intens.

    Jesper
  • Christina G. 4. februar 2021 kl. 15:14
    Hej Jesper

    Er det denne opskrift vi skal bruge på søndag til valentines event a la lady og vagabonden.
    Tillykke med bryllupsdagen👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️

    Kh Christina
  • Jesper Vollmer 5. februar 2021 kl. 12:53
    Hej Christina

    Ja det er den her!

    Jesper
  • Gyda T. 7. februar 2021 kl. 19:06
    Hej Jesper.
    Jeg havde tilmeldt mig til at følge dig ,her til aften, samt lytte til Anettes stemme, som vi holder så meget af. Men øv , jeg kan ikke finde ud af at se det live😬. Men jeg fik lavet retten, og det var smagte rigtig godt. 😋😋 Kan du forklare hvordan jeg skal gøre🤔. Venlig hilsen Gyda 🙂
  • Jesper Vollmer 8. februar 2021 kl. 14:43
    Hej Gyda

    Det var da synd, at det drillede dig. Alle tilmeldte til arrangementet skulle gerne have modtaget et link på mailen, som gav adgang ind til hyggen.

    Vi gør det helt sikkert igen, så bare vær lidt tålmodig. Så må du være klar igen.

    Jesper
  • Mia H. 7. februar 2021 kl. 19:46
    Havde ikke prøvet retten før i aften live. Det smager fantastisk. Og tak for en hyggelig time. Synd at teknikken drillede. Dejligt med Anettes sang indimellem 😊
  • Mia H. 7. februar 2021 kl. 19:51
    Havde ikke prøvet retten før i aften live. Det smager fantastisk. Og tak for en hyggelig time. Synd at teknikken drillede. Dejligt med Anettes sang indimellem 😊
  • Jesper Vollmer 8. februar 2021 kl. 14:41
    Tak Mia

    Ja det er SÅ irriterende, at teknikken ikke kunne følge med.

    Det må og skal vi have løst til næste gang !

    Jesper
  • Kurt F. 7. februar 2021 kl. 23:57
    Hej Jesper det var rigtig hyggelig da jeg desvære er bleve alene fik jeg fat i min bror og svigerinde super dejlig mad tak Anette 😍og Jesper ❤️ Vh Kurt
  • Jesper Vollmer 8. februar 2021 kl. 14:40
    Hej Kurt

    Godt I kunne hygger jer lidt sammen så !

    Jesper
  • Bente J. 20. april 2021 kl. 04:53
    De fleste, der ikke tåler hvidløg, kan godt tåle hvidløgsaroma, dvs. selve smagsstoffet.
    Smagsstoffet kan tilsættes forskellige spiseolier, fx rapsolie eller olivenolie. Jeg tror Lehnsgaard fremstiller én.
    Eller man kan tilsætte hvidløgsaroma, der kan fås hos www.die-Scheune.de


    Det stof, der generer nogle af os, er sædvanligvis nogle kulhydrater i løgene, de såkaldte FODMAPs. Der er udviklet et australsk koncept, The Low FODMAP Diet, som kan forebygge problemerne hos mange mennesker med irritabel tarm. Vi er ikke kræsne, bare mere sarte end folk er flest.
  • Gitte J. 20. april 2021 kl. 17:23
    Hej Jesper
    Tak for dejlige opskrifter 🌞
    Kan jeg bruge kyllingfars i stedet for okse
    Mvh Gitte
  • Jesper Vollmer 21. april 2021 kl. 12:33
    Hej Gitte

    Det kan du sagtens. Det ville faktisk være ret lækkert, tænker jeg !

    Jesper
  • Bjørn 21. april 2021 kl. 19:46
    Som ny kunde fik jeg i dag debut med denne ret. Super lækker og eneste udfordring var ikke at overspise😉
  • Hanna P. 25. april 2021 kl. 17:53
    Hvis jeg bruger tørret basilikum, hvor meget skal jeg så bruge ?
  • Jesper Vollmer 28. april 2021 kl. 12:51
    1-2 spiseskeer...

    Jesper
  • Mette D. 2. maj 2021 kl. 15:41
    Hej. Er der også en opskrift på kødsovs?

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 33 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)