Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Partering af kylling og du får hele opskriften. Bliv medlem

Partering af kylling

Det er rigtig ofte, hvor du kun skal bruge enten bryst eller lår i en opskrift. Men det giver så meget mening, både i forhold til økonomi men også kvalitet og evner, at øve sig på at købe hele fugle, og så selv skære dem ud.  Jeg viser dig her i...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

4 kommentarer

  • Lissi R. 17. januar 2021 kl. 21:21
    Det er bare så nemt, når man ved, hvordan man skal gøre 😊
    Har prøvet med en stegt kylling - helt perfekt 😄
  • Jesper Vollmer 18. januar 2021 kl. 15:32
    Ja så kan du det... og rigtigt man tager jo bare teknikken videre til andre fugle stegte eller rå !

    Jesper
  • Søren S. 6. marts 2021 kl. 19:08
    Dette bliver nok en lidt længere kommentar, men top motiveret og inspireret.

    Ville lave din Kylling med Harissa hertil aften, men da vi kun er to til spisning valgte jeg at partere kyllingen. Det har jeg leget med før, men har aldrig haft så lidt spild som i dag. Havde tilmed købt den dyrere økologiske kylling, og blev så positiv over hvor gode vingerne så ud, så de røg i fryseren så de kan bruges til Barbecue vinger på Kamado grillen til sommer - plejer ellers aldrig at gide vingerne.

    Lår blev delt i Over og underlår og brugt til Kylling i Harrissa. Hev skindet af filleterne og kunne nemt skære det sidste vingeben af - så bliver de til Butter Chicken om et par dage.

    Resten røg i fryseren, sammen med tidligere parteret kyllingerester, så der på et senere tidspunkt kan laves en kylling fond. Har indtil videre dog syntes at de opskrifter man har fundet på kylling fond ofte har gjort fonden dyrere at lave end selv retten - så hvis der kommer video med det på et tidspunkt vil det være fedt.

    I den forbindelse har jeg også altid været i tvivl om hvilken mængde man skal fryse i poserne, så det giver mening at tage op til senere - giver jo ingen mening at fryse 2 liter, hvis man ofte bruger en kvart eller en halv.

    Sidst men ikke mindst, så brugte jeg denne gang solo hvidløgene - så meget nemmere at arbejde med, så tror når de sidste almindelig hvidløg er brugt så går jeg ikke tilbage dertil.

    Tak for god inspiration og motivation.
  • Jesper Vollmer 10. marts 2021 kl. 15:32
    Hej Søren

    Undskyld det sene svar!

    Det lyder som om, du har styr på dine kyllinger.

    i forhold til længderne af fond, så plejer jeg selv at fryse i 1 liters beholdere. Det er en passende mængde, synes jeg.

    I restauranterne jeg har arbejdet i bestilte vi kasser af 10 kg. kyllingeskrog hjem, som vi lavede fond på. Vi startede altid med, at smide skrogene ind i ovnen ved 250°, til de var hårdt ristet af. Det giver en fantastisk smag i fonden. Så jo større gryde du har, jo mere laver du ad gangen, for den skal jo gerne koges lidt ind, så den bliver intensiveret i smagen. Jeg koger som regel min ind til 1/5 af den oprindelige mængde. Man kan jo altid sæde den med vand, hvis det er til suppe.

    Er så glad for, at du finder inspiration i klubben...

    Jesper

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 4 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)