Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Pariserbøf og du får hele opskriften. Bliv medlem

Pariserbøf

Start med at banke 200 g. kød hårdt mellem hænderne eller ned i spækbrættet. Gør det gentagne gange, til de hænger godt sammen og ikke trævler. Bank dem ud med hænderne til de er under 1 cm. i tykkelsen.  Skær skorperne af brødskiverne, og læg en...

19 kommentarer

  • Annette H. 4. april 2020 kl. 17:34
    Det er den ultimative spise...
  • Jesper Vollmer 4. april 2020 kl. 17:37
    Jeg giver dig fuldstændig ret ! 😜
  • Jesper Vollmer 7. april 2020 kl. 13:17
    Selvom jeg kalder det herremand, så er det altså noget Annette også nyder.
    Måske spiser jeg bare liiiidt mere end hende... 😜

    Jesper
  • Lykke T. 12. april 2020 kl. 18:16
    De er super gode, jeg laver dem lige for anden gang.😊😊
  • Sanne k. 15. april 2020 kl. 09:16
    Min mands kommentar : det kan du godt lave igen 🤣, de smager så godt og kødet bliver siddende på brødet.
  • Jesper Vollmer 15. april 2020 kl. 11:11
    Fedt Sanne...

    Det er jo også rigtig herre-mad.

    Jesper
  • Vibeke S. 15. april 2020 kl. 18:42
    Jeg lavede det i går og det blev super lækkert. Min mand lærte af en skibskok, at brødet skulle pakkes helt ind i kødet, mine naboer steger bare en bøf og smider den ovenpå en toast, det her alternativ er så lækkert, det er uden tvivl en af de opskrifter der bliver en del af det faste repertoire.
  • Jesper Vollmer 26. april 2020 kl. 23:25
    Det er også rigtig skibsmad... Hvis man har en fryser til kødet ombord, kan den nemt laves.

    Jesper
  • Britta B. 26. april 2020 kl. 19:22
    Smager virkelig godt - magalækkert og tager ingen tid at lave 😍 det skal helt sikkert laves igen 👌🏻
  • Jesper Vollmer 26. april 2020 kl. 23:24
    Smagfuld fastfood så 😜

    Jesper
  • Sofie K. 5. maj 2020 kl. 20:18
    Pariserbøffen var på madplanen her til aften. Super enkelt og lækkert med alle de smage. Skulle der falde en opskrift af på pickles engang i klubben, er jeg klar 👏🏼
  • Lissi R. 5. maj 2020 kl. 21:42
    Hvis der er pariserbøf på caféens menukort, bliver det helt sikkert bestilt, men det er de færreste, der kan måle sig med denne hjemmelavede ret 🤗
    Stegte bøffen med brødet nedad, og det fungerede meget fint.
    Jeg er også helt med på en opskrift på hjemmelavet pickles 😋
  • Jesper Vollmer 6. maj 2020 kl. 18:03
    Jeg må vist hellere igang med den pickles der så hva´? 😜

    Jesper
  • Mona K. 5. maj 2020 kl. 23:48
    Super lækker pariserbøf siger jeg bare.......mums..... 👍
  • Susanne k. 11. maj 2020 kl. 10:52
    Hvor mange personer er opskriften beregnet til ?
  • Jesper Vollmer 11. maj 2020 kl. 12:24
    Alle opskrifter herinde er til 4 pers. hvis ikke andet er nævnt.

    Og der står mange firtaller i ingredienslisten herover 😜

    Jesper
  • Bjarne S. 14. maj 2020 kl. 11:21
    Den er absolut godkendt, fedt trick med kød omkring brøddet :-)
  • Jesper Vollmer 14. maj 2020 kl. 11:25
    Fedt Bjarne... 😜
  • Lisbeth J. 28. maj 2020 kl. 16:48
    Så lækkert ❤️

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 19 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)