Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Pandekylling og du får hele opskriften. Bliv medlem

Pandekylling

Start med at udbene kyllingen fra ryggen og hele vejen rundt. Pas på at du ikke skærer igennem skindet mellem brysterne, når du kommer halvt rundt. Se filmen "Udbening af kylling" for guidens.  Drys salt og peber på begge sider af fuglen, og stil de...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

23 kommentarer

  • Wanda K. 21. januar 2021 kl. 15:59
    Hej Jesper
    Ælsker dine opskrifter 😄mangler bare så meget fif til hvis man ska’ lave til flere personer
  • Jesper Vollmer 21. januar 2021 kl. 17:49
    Altså til større mængder gæster...?

    Der kommer snart et værktøj til at skifte antal personer herinde. Men det var måske mere fifs til mad til mange, du mener ?

    Jesper
  • Wanda K. 21. januar 2021 kl. 18:26
    Ja 😊hva’ ka’ man varme op , lave dagen før , vi er altid mere en 4 Pers ... glæder mig til hver torsdag
  • Jesper Vollmer 22. januar 2021 kl. 08:17
    Du kan måske prøve at finde et par retter herinde, hvor du er usikker på hvordan man forbereder til flere mennesker. Så kan jeg give dig nogle gode råd...

    Jesper
  • Steen o. 22. januar 2021 kl. 11:37
    Det var vores debut - og hvilken én, aldrig har vi udbenet en kylling før og det gik næsten som en leg😉😉pga af kyndig vejledning - fantastisk måde og lave kylling på. Stor ros herfra vi nød virkelig maden alle sammen.
    Vi glæder os allerede til næste torsdag 😀😀
  • Jesper Vollmer 22. januar 2021 kl. 12:37
    Juhuuu Steen...

    Den bedste reklame for klubben. Fedt at du syntes, det var nemt !

    Jesper
  • Helle M. 22. januar 2021 kl. 15:29
    Hvordan er holdbarheden på mangochutney og hvordan opbevares det?
  • Jesper Vollmer 24. januar 2021 kl. 16:05
    Hej Helle

    Jeg vill opbevare det i en bøtte/glas med låg.

    Tænker det vil kunne holde sig en god uges tid i køleskabet.

    Jesper
  • Helle S. 24. januar 2021 kl. 17:26
    Hej Jesper!

    Også min debut med udbening af kylling .....Jeg er 71 år....og jeg synes også, det var nemt. Skal bare have slebet mine knive.🤣🤣🤣🤣. Vi var fem....3 voksne og to børn , så jeg købte et ekstra lår, at supplere med, men der var rigeligt. Og super lækkert.
    Vi fik også friskbagt brød og quinoa/spidskål salat til.
    Mvh
    Helle S
  • Jesper Vollmer 29. januar 2021 kl. 18:28
    Hvor er det lækker læsning Helle...

    Tænk at jeg kan lære dig det gennem en lille film !☺️

    Jesper
  • Nete A. 24. januar 2021 kl. 18:39
    Tror knogle strukturen er anderledes på sønderjyske kyllinger 🙈🙄😂 ej det lykkedes, men det var da en spændende udfordring. Familien syntes det smagte fantastisk, kæmpe succes ❤❤❤👍har totalt optur over at have gjort det
  • Jesper Vollmer 29. januar 2021 kl. 18:28
    Jeg lover dig Nete, at næste gang vil det være endnu nemmere...

    Jesper
  • Mona B. 25. januar 2021 kl. 21:33
    Fantastisk Jesper, min mand er jæger og stod lidt bekymret og spurgte om ikke han skulle udbene kyllingen, - ork nej det klare jeg selv via en super guidning og godt filmet undervisnings film👍 STOR ROS for en virkelig lækker kyllingeret.😋😋
  • Jesper Vollmer 29. januar 2021 kl. 18:29
    Fantastisk Mona !

    Jeg bliver så stolt over, at du bare lige kan det ved hjælp af filmen !

    Jesper
  • Heidi S. 1. februar 2021 kl. 22:20
    Jesper, ka man ikke lave sådan en udbening med and og gås også, og så bare gi det lidt mere i ovnen ved lavere temp.
    Mvh Heidi
  • Jesper Vollmer 3. februar 2021 kl. 16:28
    Hej Heidi

    Det ville du helt sikkert godt kunne. Det var da en god idé !

    Jesper
  • Inger M. 13. februar 2021 kl. 10:04
    Hej Jesper
    Ville så gerne lave flere af dine retter. Kan jeg erstatte chili med noget andet. Kan ikke tåle det.

    Inger
  • Jesper Vollmer 14. februar 2021 kl. 16:55
    Hej Inger

    Chili er jo i virkeligheden et varmt krydderi, der giver en skarphed og dybde.

    Styrken i peberrod og ingefær er på en anden måde, og "brænder" et andet sted i munden/næsen. Hvis du ikke kan tåle chili, synes jeg bare, at du skal undlade det.

    Jesper
  • Bodil K. 18. februar 2021 kl. 11:28
    Hej Jesper

    Tak for endnu en god opskrift, let at lave når du viser det :) næste gang fryser jeg den halve når den er udbenet da jeg er enlig.
    Glæder mig altid til næste ret :)

    Hilsen Bodil
  • Jesper Vollmer 18. februar 2021 kl. 15:14
    Godt gået Bodil...

    Det er ikke en nem teknik med udbeningen.

    Jesper
  • Nina S. 15. april 2021 kl. 07:46
    Tak for opskriften, Jesper! Nøøj hvor det smagte godt! Jeg fandt udbenede kyllingelår i Rema, og ellers brugte din opskrift. Mangochutney blev lavet at én frisk mango og én pose frosne mangoterninger. Næste gang bruger jeg kun de friske mangoer - de frosne kommer i større tern og er lidt til den sure side. Den største overraskelse var faktisk den "stegte" salat - jeg vidste ikke grønt kunne smage så godt! Det laver jeg igen :)
  • Nina S. 15. april 2021 kl. 07:49
    P.S. Jeg brugte aldrig friske mangoer før, da jeg syntes de var et mareridt at håndtere - men med din vejledning gik det som en leg!
  • Jesper Vollmer 20. april 2021 kl. 13:06
    Fedt Nina

    Jeg elsker, at det virkede for dig !

    Jesper

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 23 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)