Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Påskelammet og du får hele opskriften. Bliv medlem

Påskelammet

Tænd ovnen på 200 grader. Sæt kartoflerne over og koge i 10 min. i saltet vand.  Imens de koger, kan du gøre lammet klar til ovnen.  Hak den første mængde rosmarin, hvidløg og citronskal sammen og dæk med olien. Det gør du ved at snitte lidt tern...

8 kommentarer

  • Anette T. 9. april 2020 kl. 13:24
    Det ser lækkert ud, vil prøve den på lørdag.
    Jeg kunne dog godt have tænkt mig, at se en udskæring af den færdige kølle, min ligner en katastrofe på kryds og tværs
    Jeg synes du laver lækker og overskuelig mad, glæder mig til fremover.
    Hilsen Anette
  • Jesper Vollmer 9. april 2020 kl. 13:28
    Hej Anette

    Sad lige med computeren åben. Derfor det hurtige svar.

    Du har ret, den kan godt være, jeg skulle have vist det med.

    Men du kan næsten ikke gøre noget forkert. Du kan evt. skære helt ind til benet i første snit, så du får en kæmpe luns af med det samme, som du så kan lægge ned, og skære i pæne skiver. Du kan også skære skiver direkte, så får du bare de mere stegte skiver yderst, og de mere røde inde i midten.
    Prinsen ville gerne ha´ jeg skar den ud som en blyant, altså hvor jeg holdt den stående i knoglen, og så skar den fra midten og ned, netop som en blyant. DET var bøvlet... ;)

    Men det nemmeste er altså at skære helt ind til at starte med...

    Giver det mening?

    Jesper
  • Jens B. 10. april 2020 kl. 11:10
    Hej Jesper.
    Dejligt med opskriften samt videoen!
    Jeg lavede påskelammet i går (super).
    Kartoflerne blev knap så sprøde, som jeg havde regnet med!
    Normal er det ikke mig der laver mad,men jeg blev inspireret af dig!
    Ønskes: Udskæring af køllen.
    God Påske
    Jens Bjarne
  • Anette T. 10. april 2020 kl. 11:54
    Hej Jesper
    Tak for hurtigt svar og ja det gir mening, øvelse gør mester.
    Jeg har også prøvet blyantsteknikken, blev knapt så godt 🤭
    God påske
    Anette
  • Bente H. 11. april 2020 kl. 09:35
    Det ser lækkert og nemt ud. Har du nogen forslag til grønt tilbehør?
  • Gerda J. 11. april 2020 kl. 20:31
    Det var super lækkert, en salat ?
    XXXXX
  • Christiane L. 12. april 2020 kl. 06:08
    Hej Jesper

    Kan opskriften overføres til grill med rottisserie og så med en bakke med kartofler under?
    Vil evt prøve det i eftermiddag.

    Hilsen Christiane
  • Jesper Vollmer 12. april 2020 kl. 10:16
    Hej Christiane

    Jeg er selv tosset med rottisserie. Har lavet masser af kyllinger såd’n men også porcetta.

    Det kan du sagtens gøre med lammet også.

    Her er der jo bare lidt flere faktorer. Varmen i grillen og afstanden til kullene etc.

    Men det lyder som om, I har lidt erfaring her også.

    Jeg havde en stor åben grill på Fredensborg Slot dengang, og der brugte jeg tit rottisserie. Der brugte jeg også 30 min. / kg. som nøgletal.

    Du får den skønneste overflade.

    Olien fra opskriften her kan du så pensle med en gang imellem, mens den snurrer på spydet.

    Go’ påske...

    Jesper

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 8 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)