Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver One pot pasta og du får hele opskriften. Bliv medlem

One pot pasta

Det her må være den hurtigste OG korteste opskrift ever.  Alle ingredienserne kommes i en gryde med låg. Husk at den skal være stor nok, for tingene udvider sig i varmen.  Herfra tændes for blusset, og alt simre i ca. 12 min. Smag efter, om pastaen...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

17 kommentarer

  • Inge L. 9. maj 2020 kl. 21:44
    Lyn hurtigt at tilberede, smagte fortrinligt - også selvom supermarkedet ikke havde de rigtige pølser.
  • Jesper Vollmer 10. maj 2020 kl. 21:49
    Lyder godt Inge

    Nu er det heldigvis en ret, der ikke kræver præcis de pøller. Man kan jo bruge alt muligt ☺️

    Jesper
  • Lene B. 1. juli 2020 kl. 17:32
    Nr 2 ret jeg afprøver - igen en fortrinlig ret og så lynhurtig så man næsten ikke selv kan følge med. Fandt nogle sortfods choriso der blev skåret i skiver - mums. Og så er der endda pølser nok til én gang mere. Glæder mig allerede ❤️
  • Jesper Vollmer 1. juli 2020 kl. 17:33
    Fedt Lene

    Sad lige på mailen, og så skrev du.

    Lækkert med Chorizoen !

    Jesper
  • Mette F. 25. august 2020 kl. 12:51
    Kære Jesper,
    Mange tak for en super opskrift og en dejlig, hurtig og nem ret. Alle i familien var meget begejstrede. Meget lækkert :-). Tak.
  • Jesper Vollmer 26. august 2020 kl. 10:46
    Hvor er det skøn læsning Mette...

    Glæder mig til, hvad familien synes om flere af retterne.

    Jesper
  • Michael D. 26. september 2020 kl. 07:40
    Jeg prøvede den i går aftes, og da jeg brugte kålpølser, som lige skal fortilberedes, fik jeg til gengæld en super væske. Nu ved jeg godt jeg ikke længere kan kalde det onepot, men det smagte dælme godt alligevel🙂
  • Jesper Vollmer 29. september 2020 kl. 14:23
    Sådan Michael

    Kæft det lyder dælme (det skriver man for sjældent) også lækkert...

    Jesper
  • Marianne B. 11. februar 2021 kl. 17:17
    Kan man god bruge chorizopølse
  • Jesper Vollmer 14. februar 2021 kl. 17:30
    Det kan du tro...

    Jesper
  • Annette G. 21. februar 2021 kl. 19:51
    Drengene truede med take away, jeg tjekkede lige køleskabet og før de var blevet enige og havde trykket send - var der pasta. En dejlig ret når man ikke gider eller har tid ! Tak Jesper ☺️
  • Jesper Vollmer 22. februar 2021 kl. 09:52
    Perfekt Annette...

    Den er nemlig hurtigere, end at ringe efter noget ;)

    Jesper
  • Lene L. 9. marts 2021 kl. 19:50
    Hej Jesper.
    Hvordan får jeg printet dine opskrifter??
    Kan ingen steder finde” udskriv”
    Mvh Lene larsen
  • Jesper Vollmer 11. marts 2021 kl. 16:07
    Hej Lene

    Det er helt bevidst, vi ikke har lavet en printfunktion. Det strider lidt imod vores abonnementskoncept. Man skal jo helst være medlem, for at kunne benytte sig af opskrifterne. Det er lidt som at sammenligne med Mofibo... Ikke at jeg tror, nogen vil gå ind og printe bøger ud på Mofibo, for at slippe for medlemskabet, men princippet er det samme.

    Håber det give mening...

    Jesper

    Jesper
  • Lene L. 11. marts 2021 kl. 16:24
    Hej Jesper.
    Tak for dit svar.
    Jeg er medlem og troede netop, at når jeg var medlem, så kunne jeg det 😊.
    Vh Lene
  • Hanne J. 24. marts 2021 kl. 19:26
    Kan man bruge frisk pasta og putte det i gryden de sidste to min.
  • Jesper Vollmer 29. marts 2021 kl. 14:16
    Hej Hanne

    Undskyld det sene svar...

    Ja det vil du sagtens kunne.

    Jesper

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 17 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)