Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Nutella og du får hele opskriften. Bliv medlem

Nutella

Start med at bage hasselnødderne ved 220 grader i 5-6 minutter Hak chokoladen fint og kom den i en skål. Fjern skallerne fra nødderne og blend dem herefter til en fin ensartet melkonsistens. Hæld fløde i en gryde og bring det i kog. Lige så snart...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

36 kommentarer

  • Mette D. 14. januar 2021 kl. 15:40
    Hej Jesper
    Hvordan bliver nutella mon, hvis man erstatter hasselnødder med mandler?
    Når man ikke kan tåle nødder
  • Jesper Vollmer 14. januar 2021 kl. 16:44
    Hej Mette

    Det tror jeg sagtens du kan...

    Jesper
  • Katrine M. 14. januar 2021 kl. 17:04
    Min mand kan heller ikke tåle nødder, men kan man så godt tåle mandler?? Er det ikke også nødder?
  • Stina J. 14. januar 2021 kl. 17:23
    Mandlen er ikke en nød, men en stenfrugt, hvor mandlen er frøet i frugten.
  • Jette s. 14. januar 2021 kl. 17:17
    Man kan sagtens erstatte nødder med mandler. Nogen gange så bruger jeg hvad jeg lige har. :)
  • Dorthe R. 14. januar 2021 kl. 17:34
    Hej Jesper
    Ser så fristende ud.
    Kan fløden erstattes af noget andet? Kan ikke tåle mælkeprotein desværre... Hilsen Dorthe
  • Jette S. 14. januar 2021 kl. 19:51
    Mums😋 Kan man bruge hvid istedet for lys chokolade?
  • Jesper Vollmer 14. januar 2021 kl. 21:16
    Hej Jette

    Ja det kan du helt sikkert...

    Jesper
  • Hanne K. 15. januar 2021 kl. 11:37
    Kan jeg udelade mælke chokolade og kun bruge mørk chokolade? 🤔
  • Jesper Vollmer 15. januar 2021 kl. 13:10
    Sagtens... så bliver den bare mere intens og måske lidt bitter...


    Jesper
  • Jens W. 16. januar 2021 kl. 13:49
    Den kommer helt sikkert på bordet til brunchen i morgen (det bliver en af børnenes opgaver 😉)
    Husk også et nip salt i opskriften skrevet her.
  • Jesper Vollmer 16. januar 2021 kl. 15:45
    Hej Jens

    Glæd dig...

    Og tak for fejlfinding !

    Jeg retter til.

    Jesper
  • Anette l. 17. januar 2021 kl. 10:38
    Har lavet nutella her i weekenden og den blev bare super god og nutellaen havde en meget cremet konstistens...tusind tak for en rigtig god madklub
  • Jesper Vollmer 18. januar 2021 kl. 15:43
    Selv tak Anette...

    Jesper
  • Hanne L. 25. januar 2021 kl. 18:28
    Hej Jesper.
    Hvilken chokolade bruger du?
    Tak for gode opskrifter😋
    Hilsen Hanne
  • Jesper Vollmer 30. januar 2021 kl. 23:53
    Hej Hanne

    Undskyld det sne svare.

    Dem jeg har her, er Valrhona !

    Jesper
  • Else H. 28. januar 2021 kl. 16:53
    Hvor køber man de små chokolader?
  • Mette B. 30. januar 2021 kl. 23:52
    Det ligner Valrhona, som man bl.a kan købe i Magasin - også online - og det er på tilbud lige nu :-)
  • Leni E. 11. februar 2021 kl. 18:18
    Hvilken slags pande kan gå direkte i ovn.
  • Maya H. 12. februar 2021 kl. 08:07
    Det kan dem uden plastik håndtag 😊
  • Leni E. 12. februar 2021 kl. 08:09
    Det var så ikke et sådant svar jeg ventede, men et seriøst.
  • Jesper Vollmer 14. februar 2021 kl. 17:27
    Hej Leni

    Så er jeg ikke sikker på, hvad du mener, for i min verden kan alle pander gå i ovnen.

    Var det mærker eller modeller du efterspurgte...?

    Jesper
  • Maya H. 14. februar 2021 kl. 17:33
    Jeg var nu ret seriøst 🤷‍♀️ Hvis der ikke er noget på panden som kan smelte (plastik) så kan den komme i ovnen
  • Leni E. 14. februar 2021 kl. 18:29
    Hej Jesper - jeg har et par pander hvor der står at brug i ovn " ikke anbefales" derfor mit spørgsmål - men ellers - ja, gerne mærke og model . Mvh Leni
  • Leni E. 14. februar 2021 kl. 18:33
    Hej Maya - som jeg har svaret Jesper Volmer, så findes der, bl.a i min husholdning, desværre nogle ret dyre pander, hvor der på kassen de blev leveret i, stod noteret, at leverandøren ikke kunne anbefale at sætte panderne i ovnen - og - det er ikke ikke plastikhåndtag. Derfor mit spørgsmål.
  • Maya H. 14. februar 2021 kl. 18:53
    Hej leni.
    Fair nok. Men det plejer bare at være sådan at hvis der er noget som ikke kan smelte på dem, så kan de gå i Ovnen. Jeg brugte bare et lille fad 😊 også nulleder jeg nødder i et viskestykke. Så har man ikke alle skallerne i køkkenet som Jesper havde 😂
  • Leni E. 14. februar 2021 kl. 19:14
    Hej, det giver god mening. mvh Leni
  • Reni K. 13. februar 2021 kl. 10:21
    Kan man også bruge kaffefløde i stedet for piskefløde ? Det er hvad jeg har i køleskabet :-) . Eller vil det blive for flydende?
  • Jesper Vollmer 14. februar 2021 kl. 16:52
    Hej Reni

    Jeg er ikke sikker på, det vil "sætte sig" lige så meget som piskefløde. Men har ikke prøvet det selv...

    Jesper
  • Else H. 17. februar 2021 kl. 21:35
    Fuldstændig vild med de knækbrød 🤗
  • Jesper Vollmer 18. februar 2021 kl. 10:08
    Guf ikk´?

    Jeg er selv også helt pjattet med dem.

    Jesper
  • Bente P. 22. februar 2021 kl. 19:46
    Hej. Jeg har nu lavet nutella flere gange. Familien er vild med den. Jeg har en stor pakke blød nougat . Kan man bruge 1/3 mørk 1/3 lys og 1/3 blød nougat? 👍❤️
  • Jesper Vollmer 23. februar 2021 kl. 10:31
    Hej bente

    Det har jeg ikke lige prøvet, men jeg tænker, at det bliver virkelig lækkert.

    Skriv til mig bagefter, og fortæl mig om det fungerede...

    Jesper
  • Connie M. 25. april 2021 kl. 12:21
    Kan jeg bruge mandelmel i stedet for mandler
  • Jesper Vollmer 28. april 2021 kl. 12:01
    Hej Connie

    Ja det kan du godt. Det er jo nok lidt mere findelt, men det vil virke fint.

    Jesper
  • Mette G. 2. maj 2021 kl. 12:02
    Hej Jesper
    Min ovn er brændt sammen og jeg vil altså lave denne nutella🤩
    Går det an blot at riste nødderne på panden eller er det et must at de kommer i ovnen?
    Hilsen Mette

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 36 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)