Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Muslinge pasta og du får hele opskriften. Bliv medlem

Muslinge pasta

Start med at sætte pastaen over og koge i saltet vand. Den skal koge ca. 12 min. og på den tid, kan du sagtens nå at lave resten. Snit skalotteløget og hvidløget i tynde skiver, og steg dem af i lidt olivenolie, til det får lidt farve. Imens...

9 kommentarer

  • Andrea P. 7. maj 2020 kl. 18:59
    Yes hvor lækkert!! Og med få ingredienser - det er så skønt! Tak!
  • Lone H. 7. maj 2020 kl. 19:16
    Det lyder let og lækkert, det skal prøves, hvis jeg kan finde de små pølser 👌
  • Jesper Vollmer 9. maj 2020 kl. 13:26
    Du kan også sagtens bruge alm. chorizo. Så bliver det bare lidt fastere struktur i kødet.

    Jesper
  • Hanne L. 16. maj 2020 kl. 10:44
    Uhm mit mundvand løber 😊
  • Ann-marie C. 16. maj 2020 kl. 19:48
    Har lige lavet og spist denne ret. Neeej hvor var den dejlig, fyldig og dejlig krydret.
    Kunne ikke finde små chorizo men brugte en blød chorizo alm. Hilsen Ann-marie
  • Jesper Vollmer 17. maj 2020 kl. 22:19
    Elsker selv den ret... og det gør familien herhjemme også !

    Jesper
  • Helle L. 22. maj 2020 kl. 13:10
    Er der et alternativ til chorizo pølserne som smagsgiver? Jeg spiser ikke firebenede dyr (rødt kød).
  • Jesper Vollmer 22. maj 2020 kl. 23:02
    Hej Helle

    Du kan sagtens lave den uden kød. Prøv at smide en spsk. rød pesto i istedet. Det vil give lidt af det samme...

    Jesper
  • Tine R. 5. juni 2020 kl. 20:37
    Skøn ret. Dejligt med få ingredienser, hurtig og nem. Tak

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 9 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)