Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Mormor kylling og du får hele opskriften. Bliv medlem

Mormor kylling

Kyllingsteg som min mormor kaldte det.  Kom persillen og citronen i skiver ind i kyllingen sammen med lidt salt.  Skær vingerne af i nr. 2 led. og bind kyllingen stramt op som på filmen. Det gør den nemmere at håndtere. Brun den af i en stor gryde...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

15 kommentarer

  • Judy M. 17. april 2020 kl. 13:20
    Jeg har lært at komme vand til kyllingen efter jeg har brunet den og så lade det koge til den er mør. Giver det mere smag til saucen på din måde? Eller hvad er forskellen?
  • Jesper Vollmer 17. april 2020 kl. 16:40
    Hej Judy

    Det kan man også godt gøre. Det giver en fin smag. Jeg synes bare, det giver en mere intens smag i selve kyllingen med en stegning fremfor dampning.

    Gir’ det mening?

    Jesper
  • Judy M. 17. april 2020 kl. 20:51
    Det skal da prøves!! 😉
  • Connie M. 26. april 2020 kl. 10:52
    Smør mør kylling....Perfekt middag !
  • Jesper Vollmer 26. april 2020 kl. 23:33
    Blev den, som Momse lavede den ? 😜

    Jesper
  • Connie M. 27. april 2020 kl. 09:59
    Den blev et my bedre :-) Jeg plejer at at tilføje vand når kyllingen er brunet af og sidenhen koge væsken ind - med din metoden er er saucen mere koncentreret - mere smag.
    Et minus er selvfølgelig at der knap er så meget sauce til dem der nærmest vil spise den med en ske :-)
  • Jesper Vollmer 27. april 2020 kl. 16:05
    Sauce med ske...☺️ Så ved man, at man har ramt rigtigt.

    Jesper
  • Mona B. 2. november 2020 kl. 18:48
    TUSIND TAK 🤗😉
    Så blev jeg igen utrolig populær ved aftensmaden - det smagte himmelsk.👍👍
  • Jesper Vollmer 4. november 2020 kl. 13:50
    SÅDAN Mona !

    Du må lave nogle flere retter herindefra ! Så får du flere gode point i bogen !

    Jesper
  • Dorthe K. 3. december 2020 kl. 18:59
    Jeg må vide hvor stegegryde er fra ?
    Og kanden 😉
    Nu får vi Mormor kylling igen der er jo ikke vejr til andet 🤗
  • Jesper Vollmer 4. december 2020 kl. 10:05
    Hej Dorthe

    Hvor er jeg glad for, at du tager fat i de her tidligere retter. Så ved jeg, at du får brugt hele arkivet... Bliv ved med det.

    Gryden er faktisk fra Weber. Den er bygget til deres grill kaldet Summit. Man kan, som du kan se, sagtens bruge den på et komfur også ;)

    Kanden er fra http://www.ohoak.com som er det "stel" vi bruger i huset på Bornholm. Sarah laver SÅ smukke ting.

    Jesper
  • Jesper Vollmer 4. december 2020 kl. 10:06
  • Dorthe K. 5. december 2020 kl. 16:28
    Tak jeg har prøvet flere af opskrifterne 🤤🤤🤤
    Og tak fordi altid svarer
    Jeg hældte godtnok vand ved men meget mindre end jeg plejer, jeg tjekker tingene som du har linket til
    Tak for dejlige retter
  • Hanna P. 18. marts 2021 kl. 18:38
    Hej
    Jeg er ikke vant til at stege i olie . Vil du godt oplyse, hvilken olie, du bruger?
  • Jesper Vollmer 19. marts 2021 kl. 14:25
    Hej Hanna

    Jeg bruger altid vindruekerneolie til at stege i...

    Ofte bruger jeg lige dele olie og smør. Men det kommer an på, hvad jeg steger.

    Jesper

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 15 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)