Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Minestrone og du får hele opskriften. Bliv medlem

Minestrone

Så er det suppetid...  Minestronen er en af mine rydde op supper.  Køb en luns bacon, og skær den i små stykker, der passer til at kunne spises med ske. Steg det af i en gryde, til det er gyldent.  Imens ordnes alle grøntsagerne. De skylles, og...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

15 kommentarer

  • Mona J. 9. oktober 2020 kl. 17:18
    Uhm den skal absolut prøves her i ferien 😍
  • Jesper Vollmer 13. oktober 2020 kl. 14:21
    Gi´ den gas Mona

    Og lav bare en stor portion. Så har du lidt til fryseren...

    Jesper
  • Berit C. 17. oktober 2020 kl. 14:23
    Savner igen hvor mange personer er der til i denne portion??......kan den fryses?
  • Jesper Vollmer 19. oktober 2020 kl. 09:42
    Hej Berit

    Det er som altid til 4 pers. hvis intet andet er angivet.

    Og ja den er meget fryseegnet.

    Jesper
  • Jette L. 26. januar 2021 kl. 22:31
    Det smagte så godt, selv om jeg kun havde den alm slave bacon fra tulip😂 kom tynde skiver af sød kartoffel sammen med alle andre grøntsager.. så tak for den opskrift.
  • Jesper Vollmer 1. februar 2021 kl. 14:55
    Selv tak ☺️

    Jesper
  • Charlotte E. 12. februar 2021 kl. 10:21
    Hej Jesper.
    Jeg vil rigtig gerne llave denne ret til familuen i aften.
    Vi har en del forskellige grøntsager, vi skal have brugt, så tænker dette er en god ret til dette.
    Mit spørgsmål er, om jeg kan bruge både hvidkål og spidskål i suppen?
    Eller er hvidkål for stærk i smagen?
    På forhånd tak for svar og rigtig god weekend til dig, familien og hele holdet.🙂
    Hilsen
    Charlotte
  • Jesper Vollmer 14. februar 2021 kl. 17:23
    Hej Charlotte

    Jeg er vist aaaaalt for sent med det her svar. Håber det smagte alligevel. Mit svar ville have været JA. Det kan I sagtens bruge. Jeg fyrer altså alt muligt grønt og ikke grønt i min Minestrone.
    Det er jo nærmest suppekokkens romkugle 😜

    Jesper
  • Charlotte E. 14. februar 2021 kl. 19:43
    Hej igen Jesper.
    Ja, svaret kom lidt sent. 🙂
    Jeg skrev jo også selv beskeden l sidste øjeblik.
    Må sige, at jeg ikke var helt tilfreds med suppen.
    Ved ikke, hvad jeg fik gjort forkert, men den var meget tomat-agtig.
    Og lidt for tyk.
    Min mand spuste den med en gaffel. 😂🤣
    Og drengene havde bestent ikke lyst til at spise den.
    Næste ret, der skal afprøves er dine skønne tarteletter.
    De ser lækre ud.
    God aften til dig/Jer.
    Hilsen
    Charlotte
  • Jesper Vollmer 16. februar 2021 kl. 14:28
    Hej igen

    Det lyder næsten som om, du havde glemt at komme bouillon i. Men jeg håber du vil prøve den igen, og så justere konsistensen efter jeres smag !

    Jesper
  • Charlotte E. 16. februar 2021 kl. 16:58
    Vil gerne prøve den igen.
    Og jo, der var masser af bouillion i. :-)
  • Helle H. 17. februar 2021 kl. 11:33
    Er det knust pasta eller ris, jeg ser på billedet?
  • Jesper Vollmer 17. februar 2021 kl. 14:32
    Hej Helle

    Det er faktisk pasta, selvom det ligner ris rigtig meget.

    Det er en pastatype, der hedder Risoni. De er perfekte til supper og lign.

    Jesper
  • Trine K. 20. februar 2021 kl. 19:57
    Lavede minestronen her til aften med det, vi havde i køleskab mm.:
    Squash
    Peberfrugt rød + gul
    Butternut squash
    Gulerødder
    Blomkål
    Stilken fra broccoli
    Løg
    Hvidløg
    Chili rød
    Laurbærblade
    Suppehorn
    Bacon

    Brugte kun 1 ds hk. tomat og næsten 1 liter bouillon, da det svandt hurtigt ind. Super lækkert og med bid i grøntsagerne. Ikke sidste gang vi laver det herhjemme.
  • Jesper Vollmer 22. februar 2021 kl. 10:53
    Lyder da også super dejligt Trine...

    Jesper

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 15 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)