Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Marengs og du får hele opskriften. Bliv medlem

Marengs

Nemmere bliver det ikke at huske i hovedet... 1:1:1:1:1 100 g af alt - 1 nip salt - 1 tsk. eddike - 100° - 1 time i ovnen ;)      Du får den lige mere udførligt her:  Sæt din chokolade over og smelte forsigtigt i et vandbad. Dvs. en mindre gryde e...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

26 kommentarer

  • Irene S. 30. marts 2021 kl. 09:46
    Fantastisk..... men ikke slikke så meget, please
  • Jesper Vollmer 2. april 2021 kl. 09:07
    Når det er hjemme i mit eget køkken, og jeg laver mad til mig, tænker jeg, det er ok... 😋

    Jesper
  • Charles A. 30. marts 2021 kl. 09:53
    Godkendt.....
  • Anne C. 30. marts 2021 kl. 10:09
    Jeg troede, chokoladen skulle stå og køle lidt af, før den blev blandet i, men det ser ud, som om du tager den direkte af varmen og blander i
  • Jesper Vollmer 2. april 2021 kl. 09:08
    Ja for ellers tykner den jo...

    Den er jo heller ikke mere end ca. 40 grader.

    Jesper
  • Vivian L. 30. marts 2021 kl. 11:04
    Fantastiske og veludførte video’er du laver.
    Selvom man godt kan lave mad, så får man en masse guldkorn.
    Tak for dig og god dag til dig.
  • Jesper Vollmer 2. april 2021 kl. 09:09
    Tak Vivian

    Det betyder meget. Vi gør os også rigtig umage...

    Jesper
  • Annette m. 30. marts 2021 kl. 12:07
    MÅ man ha eddik i? Lukten av eddik er det verste jeg vet. Husker når min mor afkalket kaffemaskine med eddike, kunne lugtes i hele oppgangen. Kan man undlade eller bruge sitron.....
  • Jesper Vollmer 2. april 2021 kl. 09:10
    Der er SÅ lidt, at det kan du altså ikke lugte.
    Jeg har ikke prøvet med citron. Men giv det et skud.

    Jesper
  • Jane H. 30. marts 2021 kl. 12:26
    Tak for en lækker og hyggelig påskeopskrift🐥🐣
    Den må prøves 🥳
  • Ingeborg R. 30. marts 2021 kl. 13:10
    Så! Nu har jeg taget hvider ud af fryseren....
    Æælsker marengs.

    Og håber så bare ikke det er fiskefond i posen!
  • Lone T. 30. marts 2021 kl. 13:21
    Alm. eller varmluft ?
  • Jesper Vollmer 2. april 2021 kl. 09:10
    Varmluft...

    Jesper
  • Ingeborg R. 30. marts 2021 kl. 13:48
    Så! Nu har jeg taget hvider ud af fryseren....
    Æælsker marengs.

    Og håber så bare ikke det er fiskefond i posen!
  • Sussi S. 30. marts 2021 kl. 14:52
    Lyder skøn, skal prøves. Jesper har du prøvet med kokos (i stedet for chokolade) ....tænker det må være som de der mushi kokosmakroner man kan købe hos bageren. Hvis ja, er det så også bare en 1:1 eller hvad tænker du Jesper. God påske 🐣🇩🇰
  • Jesper Vollmer 2. april 2021 kl. 09:12
    Kokosmakroner og marengs er ikke det samme. Jeg ved ikke, om det ville være rart at sidde og tykke i 100 gram kokos.

    Jesper
  • Sonja R. 31. marts 2021 kl. 15:35
    Hej Jesper. Kan man bruge auqa faube istedet for æggehvider??
    Har læst at få at få dem stive og rigtigt konsistens bruges creme og tatar hvilket jeg også har. Har du prøvet det????
    Ellers super med alle de gode tips.
    Vh Sonja.
  • Jesper Vollmer 2. april 2021 kl. 09:13
    Det kender jeg slet ikke nej, så der må jeg være dig svar skyldig.

    Jesper
  • Lis B. 3. april 2021 kl. 11:15
    Sikke nogen lækre marengs👍👍 de holder vist ikke længe i vores hus🥴
  • Hanne N. 4. april 2021 kl. 17:22
    Hej Jesper hvor har du købt din Martellato bage måtte?
    Mvh Hanne
  • Jesper Vollmer 10. april 2021 kl. 14:02
    I Inco...

    ☺️
  • Mia 4. april 2021 kl. 20:41
    Kort og godt godkendt! 👏👏
  • Jesper Vollmer 12. april 2021 kl. 09:43
    Kort og godt... tak 🙏🏼

    Jesper
  • Ingeborg R. 10. april 2021 kl. 10:43
    Tak for opskriften.
    De blev fantastiske!!
  • Jesper Vollmer 12. april 2021 kl. 09:43
    Sådan Ingeborg...

    Det luner !

    Jesper
  • Hanne G. 14. april 2021 kl. 14:26
    Dine marengs er super lækre. Jeg har bagt dem 2 gange nu, den ene gang med rørsukker, de blev ok, men ikke så sprøde. Almindelig melis er absolut bedst. Er det noget med at rørsukker ikke søder ligeså meget som alm. sukker? Hanne😀

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 26 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)