Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Løgtærte og du får hele opskriften. Bliv medlem

Løgtærte

Del løgene over på midten. Lad smørret bruse af på en pande, der kan gå i ovnen.  På med timian, laurbær, eddike, vand og sukker. Lad det smelte sammen, og kom de delte løg på uden skræl. Kom låg på, og lad det simre i 10 min. Tag låget af, og lad...

32 kommentarer

  • Elsie S. 23. april 2020 kl. 11:39
    Hold op det ser godt ud. Den laver jeg i aften! :-)
  • Elsie S. 23. april 2020 kl. 11:42
    Vil det være en smagsmæssig fordel at lade løgene simre i 45 min. ved lav varme ?
  • Marianne B. 23. april 2020 kl. 11:50
    Ej hvor ser det godt ud.....det glæder jeg mig til at prøve.
  • Jesper Vollmer 23. april 2020 kl. 11:50
    Hej Elsie

    Hvordan mener du med at simre i 45 min. ?

    Jesper
  • Annette S. 23. april 2020 kl. 12:19
    Uhmmmm. Ser lækker ud.
    Den skal helt sikkert prøves.
    Dejligt med dine opskrifter.
    Super hjemmeside.
  • Andrea P. 23. april 2020 kl. 12:27
    Yumsi!! Den laver jeg meget snart!!
  • Elsie S. 23. april 2020 kl. 13:07
    Istedetfor de 10 min.
  • Kiki P. 23. april 2020 kl. 13:50
    Hej Jesper.
    Det ser lækkert ud, den vil jeg også prøve😊
    Jeg er ikke så opdateret på butterdej. Hvor køber jeg en god supermarkeds-butterdej? Tænker kvaliteten kan svinge.. hvor meget skal man give for en god butterdej?
    Det kan være du en dag lægger en video på hjemmelavet butterdej?!🤔
    Hilsen
    Kiki
  • Jesper Vollmer 23. april 2020 kl. 14:19
    Til Elsie

    Jeg tænker, at de jo også får al bagetiden i ovnen udover den på panden. Måske ville jeg være bange for, at de smattede mere ude, hvis de fik så lang tid...

    Jesper
  • Jesper Vollmer 23. april 2020 kl. 14:22
    Til Kiki

    Jeg har fundet "god nok" butterdej i supermarkedet, men man kan også fråse, og spørge bageren og rigtig smør butterdej.

    Jeg går altid efter den med smør og ikke margarine...

    Måske der kommer en opskrift herinde en gang ;)

    Jesper
  • Susan Æ. 23. april 2020 kl. 17:30
    Hej, spiser man "bare" løgtærten med creme fraiche og ikke andet?
    Hilsen Susan
  • Jesper Vollmer 23. april 2020 kl. 18:21
    Altså en lille salat på siden vil da ikke gøre noget... 🥗🥗🥗

    Jesper
  • Jane T. 23. april 2020 kl. 21:13
    Har lavet den i aften, den var fantastisk, nem at lave, billig og smagte himmelsk. Den vil blive serveret meget ofte.
    Er lige blevet medlem, er så glad for, jeg opdagede klubben.
    Har i flere år brugt din opskrift : indbagt gedeost m havtorn, også skøn.
    TAK.
  • Vibeke P. 24. april 2020 kl. 10:21
    Uh, den er godt nok lækker Jesper. Tak for endnu en dejlig omgang inspiration til middagsbordet, hvor der også er tiltagende efterspørgsel på vegetarretter.
  • Vibeke P. 24. april 2020 kl. 10:21
    Uh, den er godt nok lækker Jesper. Tak for endnu en dejlig omgang inspiration til middagsbordet, hvor der også er tiltagende efterspørgsel på vegetarretter.
  • Connie M. 25. april 2020 kl. 11:25
    Hej Jesper
    Den ser super lækker ud ...den skal prøves :-)
    Dejligt du gentager tips og tricks for alle os nye der ikke har været alle opskrifter igennem.
    Når retten er færdigtiltberedt savner jeg du skærer for.
  • Jesper Vollmer 25. april 2020 kl. 11:46
    Hej Connie

    Elsker roser... Tak !

    Der er en specifik grund til, jeg ikke "skærer maden ud" når jeg laver anretterskudet. Så snart der er trykker cut, ændre Columbus opsætning og tager stillbilleder af retten. Så har vi slået to fluer med et smæk, hvis det på et tidspunkt skal bruges til en flot kogebog.

    Giver det mening ?

    Jesper
  • Connie M. 25. april 2020 kl. 13:03
    Det så fint - tak for svar !
  • Joy B. 26. april 2020 kl. 11:16
    Wow sikke en succes 😊
    Bagte løgtærten til familien igår. Kunne tydeligt mærke en vis skepsis... også selvom jeg pointerer at det var frivilligt at smage. Der er flere der ikke er vilde med løg nemlig. Jeg fik hvad jeg vil kalde den optimale respons... "Det må du gerne lave igen en anden gang" 😊
    Så jeg vil bare lige sige tak for inspirationen 🤗🍽️🥄🔪
  • Jesper Vollmer 26. april 2020 kl. 23:30
    Wuhuuuu Joy ☺️

    Hold da op for en fin rose🌹

    Det skal jeg huske, at fortælle mine børn.

    Jesper
  • Gitte J. 28. april 2020 kl. 15:20
    Kom til at prale på snap i går, med den flotte og meget velsmagende tærte..... Mine kollegaer har så besluttet at det er mig der ligger hus til næste gang.... Når nu jeg har fået "kok" det smager fantastisk Jesper og opskrifter der er lige til at gå til😉 ungerne på 16 og 18 har dig også med i køkkenet.
  • Jesper Vollmer 28. april 2020 kl. 15:47
    Hej Gitte

    Shit hvor er det dejligt at høre. Tænk at jeg kan skabe så meget glæde for dig og dine ☺️

    Bliver da helt stolt...

    Jesper
  • Lis O. 30. april 2020 kl. 21:52
    Er temperaturangivelser i dine opskrifter baseret på brug af varmluft?
    Venlig hilsen
    Lis
  • Jesper Vollmer 2. maj 2020 kl. 13:26
    Ja Lis...

    Jeg bruger næsten altid varmluft.

    Det er nok en vane fra min tid i restauranterne.

    Jesper
  • Helle R. 3. maj 2020 kl. 10:29
    Hej Jesper, hvor kan man købe en jernbane af god kvalitet.? Hvad skal man have fokus på ?
  • Jesper Vollmer 4. maj 2020 kl. 14:47
    Hej Helle

    Jeg handler mine i Kunst og Køkkentøj eller Carls Køkken. Begge ligger i København.

    Der ligger også en Kunst og Køkkentøj i Århus.

    Jesper
  • Helle R. 3. maj 2020 kl. 10:29
    Undskyld jernpande
  • Mona K. 5. maj 2020 kl. 23:46
    Det er en suveræn god opskrift med salat til.......mums.....
  • Normann L. 6. maj 2020 kl. 14:46
    Hej Jesper
    Vi har lige spist din løgtærte til frokost.
    Fulgte din opskrift hele vejen igennem. Super nemt, super lækkert!
    Normann :-)
  • Jesper Vollmer 6. maj 2020 kl. 18:06
    SÅDAN... !!!

    Jeg er vild med, at det virker for dig.

    Jesper
  • Gitte t. 7. maj 2020 kl. 18:51
    Hej Jesper
    Kunne ikke finde butterdej, købte tærtedej. Tænker du det kan gå og blive lige så godt eller skal jeg på jagt efter butterdej ?
    Vh Gitte
  • Jesper Vollmer 9. maj 2020 kl. 13:25
    Hej Gitte

    Det kan du sagtens bruge. Det bliver bare knap so fluffy, men vil stadig smage godt.

    Jesper

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 32 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)