Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Lasagne og du får hele opskriften. Bliv medlem

Lasagne

Lige denne opskrift er til mere end 4 pers. måske nærmere 8-10.  Du kan godt lave lasagne til færre end 8, men jeg har det sådan, at når jeg alligevel går i gang, kan jeg lige så godt lave en ordentlig portion. For den smager næsten bedre i morgen....

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

76 kommentarer

  • Anette A. 16. april 2020 kl. 18:58
    Og der skal vist også gulerødder i 😂
  • Bettina F. 16. april 2020 kl. 19:39
    Vi bruger ratatouille blanding fra Rema, vil prøve med rødvin
  • Sanne k. 16. april 2020 kl. 20:48
    Ja vi mangler gulerødderne og kan man erstatte rødvin med noget andet ?
  • Kirsten c. 16. april 2020 kl. 20:53
    Er det ok at undlade rødvinen?..

  • Jesper Vollmer 16. april 2020 kl. 22:10
    Ha ha... sorry 🥕🥕🥕

    Gulerødder hermed smidt med i opskriften.

    Godt at I BÅDE ser filmen OG læser opskriften !

    Tak

    Jesper
  • Jesper Vollmer 16. april 2020 kl. 22:57
    Til Sanne...

    Du kan sagtens undlade rødvinen. Alternativt komme lidt vineddike i. Men den kommer helt sikkert til at smage godt uden vin også 👌🏻


    Jesper
  • Lena N. 17. april 2020 kl. 17:05
    Kan vi få en Print Ud knap på opskrifterne......:-)
  • Marianne L. 17. april 2020 kl. 18:24
    Glæder mig til at lave den.
  • Connie M. 18. april 2020 kl. 20:09
    Tak for dejlig opskrift...familien syntes det var den bedste Lasagne jeg nogensinde har lavet.
    Det luner :-)
  • Jesper Vollmer 18. april 2020 kl. 21:48
    Fedt Connie

    Så bliver jeg så glad ;))

    Jesper
  • Pia C. 19. april 2020 kl. 18:26
    Rigtig god kraftig Lasagne, det da ikke sidste gang den er kommet på bordet😄tak for go mad👍
  • Judith M. 21. april 2020 kl. 16:26
    Fantastisk dejlig lasagne, jeg brugte bare lidt flere grønsager, porre og lidt rødpeber. tak for go mad
    mange hilsner
    Judith
  • Jesper Vollmer 21. april 2020 kl. 22:15
    Selv tak... det er den dejligste ting at høre. At det smager godt altså ☺️

    Jesper
  • Birgitte N. 25. april 2020 kl. 17:43
    Mums, den var god! Jeg lavede kun en lille portion, da jeg bor alene og ikke kan invitere gæster i denne dumme tid... Om lidt skal jeg så have anden halvleg med et godt glas rødvin til! Der er ingen tvivl om at tilsætning af parmesan giver den det der ekstra pift....
  • Jesper Vollmer 25. april 2020 kl. 17:53
    Mmmmm....

    Elsker at høre det ☺️

    Jesper
  • Linda j. 1. maj 2020 kl. 19:36
    Nu har vi lige spist lasagnen halverede opskriften da vi kun er 2 og så er der til 2 dage Mums det var lækkert har aldrig lavet det med rødvin men det er ikke sidste gang
  • Jesper Vollmer 2. maj 2020 kl. 13:34
    Hvor lyder det godt... Og ja det var en liiiidt stor portion ☺️

    Jesper
  • Marianne B. 3. maj 2020 kl. 12:54
    Hold da helt op den tog kegler hos familien, mums den var god og da jeg har fire børn og de kommer hjem med deres kærrester så er dejligt med en opskrift til mange :-)
  • Jesper Vollmer 4. maj 2020 kl. 14:48
    Hvor bliver jeg glad Marianne...

    ☺️

    Jesper
  • Sofie K. 5. maj 2020 kl. 14:02
    Lang historie kort:
    Jeg har som ung arbejdet i en opvask, hvor vi altid fik lasagne på mine vagter. Det kom i store foliebakke, der skulle rengøre efterfølgende. Efter et par år med lasagne, som ellers smagte godt og opvasken, har jeg ikke siden fundet glæde ved at spise denne ret. Min mand elsker lasagne og desværre gerne den fra Knorr-pakken, som jeg absolut ikke bryder mig om. Hverken smag eller duft.

    Det var denne ret jeg så allerførst i klubben og synes virkelig den så fantastisk ud og ville give det en chance: Jeg hjemmelaver og spiser nu lasagne igen. Jeg blev virkelig overrasket over, hvor godt det smager og rødvinen gør altså noget godt.

    Tak for inspiration og vejledning😊

    /Sofie
  • Jesper Vollmer 5. maj 2020 kl. 14:16
    ☺️☺️☺️

    Takker igen

    Jesper
  • Dorthe V. 8. maj 2020 kl. 00:26
    Mums det var en dejlig kraftig lasagne. Jeg skiftede lasagnepladerne ud med skiver af bagekartofler, så den blev glutenfri. Det bliver helt sikkert min lasagneopskrift fremover.
  • Jesper Vollmer 9. maj 2020 kl. 13:27
    Det lyder som noget, jeg godt selv vil prøve at lave...

    Tak for tippet.

    Jesper
  • Normann L. 8. maj 2020 kl. 18:10
    Idag stod den på lasagne. Bedste lasagne ever, ever, ever !!!!!
    Mens jeg tilbereder maden, sår pc'en på køkkenbordet. Nemt at følge dig og stoppe dig, og spole tilbage og se igen.
    Normann :-)
  • Jesper Vollmer 9. maj 2020 kl. 13:28
    Sååååådan... 👌
  • Mona B. 10. maj 2020 kl. 19:26
    Det er jo frygteligt det her, familien er så appellerende for din lasagne hver søndag , det er simpelthen den aller bedste vi nogen sinde har smagt, og det er så skønt at have lækker restemad om mandagen. Mange tak for en super opskrift igen igen😁😁
    Mvh. Mona
  • Jesper Vollmer 10. maj 2020 kl. 22:02
    Elsker at høre det Mona...

    Gi´ dem, hvad de ønsker sig 😜

    Jesper
  • Anna M. 13. maj 2020 kl. 21:51
    Må jeg spørge, hvilket mærke din gryde og lasagnefadet er? De ser virkelig gode ud og glæder mig til at prøve opskriften, ser mega lækkert ud 👍🏻 Mvh Anna Marie
  • Jesper Vollmer 14. maj 2020 kl. 08:46
    Hej Anna Marie

    Det kan du tro, du må.

    Gryden er faktisk en gryde, der er bygget til Webers Summit grill. Den er beregnet til at sætte ned i risten, men jeg bruger den på komfuret, fordi den har så bred en bund, og derfor kan have ret meget i ad gangen, når der skal brunes.

    Fadet er en "stegeso" og kommer fra Gaggenau. Man kan både bruge den som fad med låg, eller tilberede i hver del for sig.

    Elsker begge dele.

    Bh.
    Jesper
  • Tove-Lise M. 26. maj 2020 kl. 22:37
    Der er ikke så meget andet at skrive end at det er den bedste lasagne vi nogen sinde har lavet😋 👍
    🤩
  • Jesper Vollmer 27. maj 2020 kl. 12:10
    SÅDAN Tove-Lise

    Jeg bliver da helt stolt nu 😜

    Jesper
  • Dorthe T. 27. maj 2020 kl. 02:17
    Kan Weber summit bruges til induktion? Lækker gryde
  • Jesper Vollmer 27. maj 2020 kl. 12:11
    Hej Dorthe

    Weber Summit er en af deres grill typer. Men den støbejernsgryde, man kan købe til den grill passer fint til induktion. Det er jo jern ;)

    Jesper
  • Thomas J. 28. maj 2020 kl. 09:12
    Den bullion... hvad er forholdet mellem vand og antal terninger?
  • Jesper Vollmer 28. maj 2020 kl. 11:57
    Hej Thomas

    Lige den her bouillon er fra Oscars. det er deres Signatur linje. Kender du den?

    Jesper
  • Thomas J. 29. maj 2020 kl. 09:43
    Nej den kender jeg ikke, men vil da lige kigge efter den 👍🏼
  • Mona R. 4. juni 2020 kl. 12:03
    Hej Jesper. 🙂
    Jeg håber, du på et tidspunkt også vil lave en vegetar-udgave af lasagnen, og helst ikke med køderstatning i, men med grøntsager, bønner og andre naturlige ting i.
    Mine evner i et køkken - og andre steder - er desværre blevet begrænsede på grund af en bilulykke, jeg har været ude for, så jeg håber, du også vil lave en video, jeg kan følge med i...
    Venlig hilsen Mona
  • Jesper Vollmer 5. juni 2020 kl. 09:57
    Hej igen Mona

    Der kommer snart en opskrift på fiskelasagne, men vi kan også godt lave en grøn version på et tidspunkt.

    Jesper
  • Mona R. 5. juni 2020 kl. 12:47
    Tak for dét!
    Jeg er mest til helt almindelige, danske grøntsager, og spiser slet ingen dyr, - heller ikke fisk, skaldyr eller fjerkræ, så jeg bliver glad, hvis du på et senere tidspunkt laver en udgave kun med grøntsager.
    Jeg har opdaget, at hvis jeg finsnitter gulerødder med kniven i foodprocessoren og steger dem lidt hårdt, så de bliver sådan granulat-agtige a la hakkt kød, så virker de for mig som en god erstatning for hakket kød...
    🙂
  • Jesper Vollmer 5. juni 2020 kl. 13:25
    Det lyder som om, du selv er meget kreativ indenfor alternativer...

    Jesper
  • Mona R. 5. juni 2020 kl. 17:11
    Desværre mere i hovedet end i virkeligheden...
  • Mette R. 8. juni 2020 kl. 12:08
    Meldte mig ind den anden dag. Den første opskrift der skulle prøves blev lasagne. Hold da op en smag 😋 Den er blevet vores favorit. Så nu er der ekstra store forventninger til de næste opskrifter 😉
  • Jesper Vollmer 9. juni 2020 kl. 10:47
    Perfekt Mette... Så er det bare at smage jer igennem en masse af retterne herinde ☺️

    Jesper
  • Kitt F. 18. juni 2020 kl. 16:59
    Den lasagne er ualmindelig skøn!🤩🍷🙌
    Det er lige så papiret flyver af karamellerne ...TAk for endnu en favorit 😍
  • Jesper Vollmer 20. juni 2020 kl. 15:47
    Haha... hvad betyder det, når papiret flyver af 🍬🍬🍬 ?

    Elsker at jeg skaber favoritter.

    Jesper
  • Kitt F. 20. juni 2020 kl. 16:01
    Nå det er måske en jyde kommentar?😅men det betyder Sådan ca at så blir livet ikke meget skønnere😁🙌😉
  • Jesper Vollmer 20. juni 2020 kl. 16:08
    😜 Fantastisk ☺️
  • Lissi R. 25. juni 2020 kl. 20:00
    Super opskrift - lavede kun det halve. Vi havde til 2 1/2 dag - glæder mig, til jeg er alene hjemme og kan spise det sidste 😋
  • Jesper Vollmer 1. juli 2020 kl. 15:01
    Mums... så er det bare tid til selvforkælelse... 😜

    Jesper
  • Karin L. 30. juni 2020 kl. 19:07
    Hej!
    Er der et fif til hvordan man varmer resten af lasagnen op næste dag?
    Mvh
    Karin
  • Jesper Vollmer 1. juli 2020 kl. 12:57
    Hej karin

    Der er flere muligheder.

    Jeg er så heldig at have en smart dampovn, der kan alt muligt. Den har et genopvarmningsprogram, der er en blanding af varme og damp på 120 grader. Men det er ikke sikkert du har det ;)

    Alternativt kan du med fordel bruge en blanding af en meget varm ovn på 220 grader, hvor du så først varmer lasagnen op i portionsstykker i mikroovnen i 2-3 min, så den bliver varm i midten og så efterfølgende i ovnen, så den får lidt rigtig varme også.

    Men ting som er lidt saftige som lasagne jo er, varmer jeg selv !"bare" op med mikroovn. Det synes jeg bliver bedst.

    Har du heller ikke mikroovn, varmer du den op i længere tid ved 150 grader...

    Håber det hele giver mening ;)

    Jesper
  • Susanne M. 4. juli 2020 kl. 20:02
    Hvad str. er din bradepande ?
  • Jesper Vollmer 5. juli 2020 kl. 11:14
    Hej Susanne

    Den jeg bruger her er 30x25x10

    Jesper
  • Joan S. 12. august 2020 kl. 16:06
    Det ligner bestemt at du har rødløg i?
    Men det fremgår ikke af opskriften?
    Men den ser dejlig ud.....
  • Jesper Vollmer 13. august 2020 kl. 10:51
    Hej Joan

    Jeg skriver bare 3 løg i opskriften, hvilket du også kan se i det første råvarebillede under opskriften. Om de er røde eller hvide spiller ikke så stor en rolle i lasagnen. Man kan bruge, hvad man har ☺️

    Jesper
  • Joan S. 14. august 2020 kl. 18:41
    Hej Jesper
    Mange tak fordi du altid skriver tilbage.
    Denne hjemmeside er genial og selv en "gammel rotte" kan lære nye ting.
    Jeg har ledt med lys og lygte, - også i "din" Meny Nærum, efter Oscars Signatur fonds og bouilloner, desværre forgæves :-(
    Hvor køber du den? I Inco måske??
    ps: Er det ikke lidt "farligt" at Anette siger, at vi godt må låne dig.........sorry :-) !!
  • Jesper Vollmer 17. august 2020 kl. 16:09
    Hej Joan

    Men du låner mig jo lidt herinde 😜

    Ja jeg har købt mine store 1 liters fonder i Inco, men det er j ikke alle, der har adgang til det. Kender du nogen med Incokort?

    Jeg fandt dette link på nette. Kan du bruge det?

    https://www.nestleprofessionalfood.dk/Produkter

    Jesper
  • Karen M. 29. august 2020 kl. 12:35
    Vi blev medlem, så vores 19 årige søn bliver mere involveret i madlavningen :-)
    I sidste weekend lavede han og jeg lasagne - og hold nu op den var go´! Det var nemt at følge med på videoen, og skønt også med fif undervejs. Synes du er god til at fortælle sideløbende med.
    Nu vil han lave den igen! Han har sagt, at han vil eksperimentere lidt, så der kommer lidt mere mornay sauce mellem lagene. Så vi må ud at købe ind - god weekend :-)
  • Jesper Vollmer 1. september 2020 kl. 09:48
    Såååådan Karen

    Hvor er de skønt. Jeg er stolt over at høre, at din søn også kan bruge det her.

    Lad ham endelig lege med flere retter herinde.

    Prøv at lave ham teste retten "Sprød Kylling" af. Det ser teknisk ud, men er egentlig ret nemt. Og så smager det af en million 😜

    Jesper
  • Pernille K. 23. september 2020 kl. 22:18
    Hej Jesper
    Vil man kunne erstatte osten med noget andet?
  • Jesper Vollmer 29. september 2020 kl. 13:45
    Hej Pernille

    Hmmm... jeg tænker, at du måske så bare kan lave det mere bechamel sauce, og komme lidt mellem hvert lag.

    Jesper
  • Annette O. 27. september 2020 kl. 19:34
    Meldte os i madklubben forleden dag og afprøvede denne skønne opskrift til aften.
    Wow hvor lækkert .. stort 12 tal herfra. Glæder os til at afprøve endnu flere af opskrifterne
  • Jesper Vollmer 29. september 2020 kl. 15:20
    Fantastisk Annette

    Elsker når det virker for jer !

    Jesper
  • Helge P. 29. november 2020 kl. 17:56
    Virkelig god og velsmagende ret.... Men der er virkelig stil over det at kameramanden lige stiller lidt spørgsmål til dig, når i optager films :-)
  • Jesper Vollmer 2. december 2020 kl. 16:30
    Hej Helge

    Det blev Columbus glad for at høre. ☺️

    Jesper
  • Jette L. 26. januar 2021 kl. 20:19
    Hej Jesper
    Skøøøn lasagne 😊.
    Min Eva Trio-gryde er god, men ikke til at stege/brune kød. Hvilken gryde bruger du? Det ligner næsten en pande med høje kanter.
    Kan du også anbefale en god stegepande?
    Mvh. Jette
  • Jesper Vollmer 1. februar 2021 kl. 15:01
    Hej Jette

    Ja det kræver høj varme, at få flot stegeskorpe på kødet.

    Jeg har her en stor flad støbejernsgryde fra Weber, som egentlig er beregnet til en af deres grille.

    Jeg er glad for gryder og pander fra de buyer eller fra Skeppshult.

    Jesper
  • Steen o. 5. februar 2021 kl. 08:31
    Hej Jesper
    Det var bare en skøn lasagne - den bedste vi har lavet, vi havde aldrig tænkt på at hælde rødvinen i maden 😜😜 men det gav en rigtig god smag.
    Tak for endnu en dejlig opskrift fra dig.

    Steen og Lykke
  • Jesper Vollmer 5. februar 2021 kl. 10:20
    Perfekt Steen...

    Det er da godt, at du kan bruge de små fifs !

    Jesper
  • Lone M. 7. februar 2021 kl. 14:08
    Fantastisk lasagne opskrift :-)
    jeg holder meget af at der er til flere gange, det er anden gang den bliver lavet :-) Umm
    når vi har spist her til aften kommer resten på køl til i morgen (udestuen)
    Derefter på frost i portioner, da jeg har en del aftenes arbejde, så er der let mad til manden.
  • Githa P. 9. februar 2021 kl. 21:52
    Jeg lavede lasagnen her til aften ..men havde ingen rødvin.. så jeg tog lidt rødvinseddike i stedet for , til kødsovsen 😁.. det smagte skidegodt og nemt at lave .. så 👍🏻😋
  • Githa P. 9. februar 2021 kl. 22:25
    Jeg lavede lasagnen her til aften ..men havde ingen rødvin.. så jeg tog lidt rødvinseddike i stedet for til kødsovsen 😁.. det smagte skidegodt og opskriften er jo nem 😋👍🏻
  • Jesper Vollmer 10. februar 2021 kl. 17:22
    Hvor er det godt at høre Githa !

    Jesper
  • Anders W. 28. februar 2021 kl. 10:50
    Lavede den til gæster i går. Den fik SÅ meget ros og der blev spist helt op!
    Jeg kommer aldrig tilbage til knorr igen
  • Jesper Vollmer 28. februar 2021 kl. 21:01
    SÅDAN Anders...

    Knorr lader du bare stå på hylden i supermarkedet tak 😜

    Har du prøvet fiskelasagnen herinde? Lyder måske ikke så attraktiv i nogens øre som den klassiske, men du skal gøre dig selv den tjeneste...

    Jesper
  • Charlotte M. 16. marts 2021 kl. 18:53
    Den en absolut go kendt😉

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 76 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)