Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Lasagne og du får hele opskriften. Bliv medlem

Lasagne

Lige denne opskrift er til mere end 4 pers. måske nærmere 8-10.  Du kan godt lave lasagne til færre end 8, men jeg har det sådan, at når jeg alligevel går i gang, kan jeg lige så godt lave en ordentlig portion. For den smager næsten bedre i morgen....

41 kommentarer

  • Anette A. 16. april 2020 kl. 18:58
    Og der skal vist også gulerødder i 😂
  • Bettina F. 16. april 2020 kl. 19:39
    Vi bruger ratatouille blanding fra Rema, vil prøve med rødvin
  • Sanne k. 16. april 2020 kl. 20:48
    Ja vi mangler gulerødderne og kan man erstatte rødvin med noget andet ?
  • Kirsten c. 16. april 2020 kl. 20:53
    Er det ok at undlade rødvinen?..

  • Jesper Vollmer 16. april 2020 kl. 22:10
    Ha ha... sorry 🥕🥕🥕

    Gulerødder hermed smidt med i opskriften.

    Godt at I BÅDE ser filmen OG læser opskriften !

    Tak

    Jesper
  • Jesper Vollmer 16. april 2020 kl. 22:57
    Til Sanne...

    Du kan sagtens undlade rødvinen. Alternativt komme lidt vineddike i. Men den kommer helt sikkert til at smage godt uden vin også 👌🏻


    Jesper
  • Lena N. 17. april 2020 kl. 17:05
    Kan vi få en Print Ud knap på opskrifterne......:-)
  • Marianne L. 17. april 2020 kl. 18:24
    Glæder mig til at lave den.
  • Connie M. 18. april 2020 kl. 20:09
    Tak for dejlig opskrift...familien syntes det var den bedste Lasagne jeg nogensinde har lavet.
    Det luner :-)
  • Jesper Vollmer 18. april 2020 kl. 21:48
    Fedt Connie

    Så bliver jeg så glad ;))

    Jesper
  • Pia C. 19. april 2020 kl. 18:26
    Rigtig god kraftig Lasagne, det da ikke sidste gang den er kommet på bordet😄tak for go mad👍
  • Judith M. 21. april 2020 kl. 16:26
    Fantastisk dejlig lasagne, jeg brugte bare lidt flere grønsager, porre og lidt rødpeber. tak for go mad
    mange hilsner
    Judith
  • Jesper Vollmer 21. april 2020 kl. 22:15
    Selv tak... det er den dejligste ting at høre. At det smager godt altså ☺️

    Jesper
  • Birgitte N. 25. april 2020 kl. 17:43
    Mums, den var god! Jeg lavede kun en lille portion, da jeg bor alene og ikke kan invitere gæster i denne dumme tid... Om lidt skal jeg så have anden halvleg med et godt glas rødvin til! Der er ingen tvivl om at tilsætning af parmesan giver den det der ekstra pift....
  • Jesper Vollmer 25. april 2020 kl. 17:53
    Mmmmm....

    Elsker at høre det ☺️

    Jesper
  • Linda j. 1. maj 2020 kl. 19:36
    Nu har vi lige spist lasagnen halverede opskriften da vi kun er 2 og så er der til 2 dage Mums det var lækkert har aldrig lavet det med rødvin men det er ikke sidste gang
  • Jesper Vollmer 2. maj 2020 kl. 13:34
    Hvor lyder det godt... Og ja det var en liiiidt stor portion ☺️

    Jesper
  • Marianne B. 3. maj 2020 kl. 12:54
    Hold da helt op den tog kegler hos familien, mums den var god og da jeg har fire børn og de kommer hjem med deres kærrester så er dejligt med en opskrift til mange :-)
  • Jesper Vollmer 4. maj 2020 kl. 14:48
    Hvor bliver jeg glad Marianne...

    ☺️

    Jesper
  • Sofie K. 5. maj 2020 kl. 14:02
    Lang historie kort:
    Jeg har som ung arbejdet i en opvask, hvor vi altid fik lasagne på mine vagter. Det kom i store foliebakke, der skulle rengøre efterfølgende. Efter et par år med lasagne, som ellers smagte godt og opvasken, har jeg ikke siden fundet glæde ved at spise denne ret. Min mand elsker lasagne og desværre gerne den fra Knorr-pakken, som jeg absolut ikke bryder mig om. Hverken smag eller duft.

    Det var denne ret jeg så allerførst i klubben og synes virkelig den så fantastisk ud og ville give det en chance: Jeg hjemmelaver og spiser nu lasagne igen. Jeg blev virkelig overrasket over, hvor godt det smager og rødvinen gør altså noget godt.

    Tak for inspiration og vejledning😊

    /Sofie
  • Jesper Vollmer 5. maj 2020 kl. 14:16
    ☺️☺️☺️

    Takker igen

    Jesper
  • Dorthe V. 8. maj 2020 kl. 00:26
    Mums det var en dejlig kraftig lasagne. Jeg skiftede lasagnepladerne ud med skiver af bagekartofler, så den blev glutenfri. Det bliver helt sikkert min lasagneopskrift fremover.
  • Jesper Vollmer 9. maj 2020 kl. 13:27
    Det lyder som noget, jeg godt selv vil prøve at lave...

    Tak for tippet.

    Jesper
  • Normann L. 8. maj 2020 kl. 18:10
    Idag stod den på lasagne. Bedste lasagne ever, ever, ever !!!!!
    Mens jeg tilbereder maden, sår pc'en på køkkenbordet. Nemt at følge dig og stoppe dig, og spole tilbage og se igen.
    Normann :-)
  • Jesper Vollmer 9. maj 2020 kl. 13:28
    Sååååådan... 👌
  • Mona B. 10. maj 2020 kl. 19:26
    Det er jo frygteligt det her, familien er så appellerende for din lasagne hver søndag , det er simpelthen den aller bedste vi nogen sinde har smagt, og det er så skønt at have lækker restemad om mandagen. Mange tak for en super opskrift igen igen😁😁
    Mvh. Mona
  • Jesper Vollmer 10. maj 2020 kl. 22:02
    Elsker at høre det Mona...

    Gi´ dem, hvad de ønsker sig 😜

    Jesper
  • Anna M. 13. maj 2020 kl. 21:51
    Må jeg spørge, hvilket mærke din gryde og lasagnefadet er? De ser virkelig gode ud og glæder mig til at prøve opskriften, ser mega lækkert ud 👍🏻 Mvh Anna Marie
  • Jesper Vollmer 14. maj 2020 kl. 08:46
    Hej Anna Marie

    Det kan du tro, du må.

    Gryden er faktisk en gryde, der er bygget til Webers Summit grill. Den er beregnet til at sætte ned i risten, men jeg bruger den på komfuret, fordi den har så bred en bund, og derfor kan have ret meget i ad gangen, når der skal brunes.

    Fadet er en "stegeso" og kommer fra Gaggenau. Man kan både bruge den som fad med låg, eller tilberede i hver del for sig.

    Elsker begge dele.

    Bh.
    Jesper
  • Tove-Lise M. 26. maj 2020 kl. 22:37
    Der er ikke så meget andet at skrive end at det er den bedste lasagne vi nogen sinde har lavet😋 👍
    🤩
  • Jesper Vollmer 27. maj 2020 kl. 12:10
    SÅDAN Tove-Lise

    Jeg bliver da helt stolt nu 😜

    Jesper
  • Dorthe T. 27. maj 2020 kl. 02:17
    Kan Weber summit bruges til induktion? Lækker gryde
  • Jesper Vollmer 27. maj 2020 kl. 12:11
    Hej Dorthe

    Weber Summit er en af deres grill typer. Men den støbejernsgryde, man kan købe til den grill passer fint til induktion. Det er jo jern ;)

    Jesper
  • Thomas J. 28. maj 2020 kl. 09:12
    Den bullion... hvad er forholdet mellem vand og antal terninger?
  • Jesper Vollmer 28. maj 2020 kl. 11:57
    Hej Thomas

    Lige den her bouillon er fra Oscars. det er deres Signatur linje. Kender du den?

    Jesper
  • Thomas J. 29. maj 2020 kl. 09:43
    Nej den kender jeg ikke, men vil da lige kigge efter den 👍🏼
  • Mona R. 4. juni 2020 kl. 12:03
    Hej Jesper. 🙂
    Jeg håber, du på et tidspunkt også vil lave en vegetar-udgave af lasagnen, og helst ikke med køderstatning i, men med grøntsager, bønner og andre naturlige ting i.
    Mine evner i et køkken - og andre steder - er desværre blevet begrænsede på grund af en bilulykke, jeg har været ude for, så jeg håber, du også vil lave en video, jeg kan følge med i...
    Venlig hilsen Mona
  • Jesper Vollmer 5. juni 2020 kl. 09:57
    Hej igen Mona

    Der kommer snart en opskrift på fiskelasagne, men vi kan også godt lave en grøn version på et tidspunkt.

    Jesper
  • Mona R. 5. juni 2020 kl. 12:47
    Tak for dét!
    Jeg er mest til helt almindelige, danske grøntsager, og spiser slet ingen dyr, - heller ikke fisk, skaldyr eller fjerkræ, så jeg bliver glad, hvis du på et senere tidspunkt laver en udgave kun med grøntsager.
    Jeg har opdaget, at hvis jeg finsnitter gulerødder med kniven i foodprocessoren og steger dem lidt hårdt, så de bliver sådan granulat-agtige a la hakkt kød, så virker de for mig som en god erstatning for hakket kød...
    🙂
  • Jesper Vollmer 5. juni 2020 kl. 13:25
    Det lyder som om, du selv er meget kreativ indenfor alternativer...

    Jesper
  • Mona R. 5. juni 2020 kl. 17:11
    Desværre mere i hovedet end i virkeligheden...

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 41 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)