Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Kylling og grønt og du får hele opskriften. Bliv medlem

Kylling og grønt

Det er nu, at køleskabet skal tømmes. Jeg har skrevet både mål og vægt på alt her, men det er altså til fri fortolkning. Brug alle de grøntsager, du bedste kan li´.  Alt skal naturligvis skylles eller skrælles. Herefter skæres alle grøntsagerne på...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

9 kommentarer

  • Vibeke D. 29. august 2020 kl. 10:59
    Her er en ret, som lige passer til os: Tøm køleskabet for grønsager ... og købte så lige lidt ekstra, da vi alligevel skulle handle. Stor stykker - ikke noget fancy ...Følg opskriften - som jo er nem 😊 . Og især det, at kyllingen fik turen på panden først.... wauw . Vi er to pensionister, som indimellem har fyldt godt op i kalenderen ... så nu blev der så også til i morgen .... og lidt til i overmorgen. Tak for at at vise HVOR enkelt det kan gøres. Tak for mad si’r Johnny og Vibeke
  • Charlotte K. 22. januar 2021 kl. 18:36
    Hvad kaldte du dit specielle krydderi? pimang ...? / chili ?
    Hvor køber du det?
    Vh Charlotte
  • Jesper Vollmer 24. januar 2021 kl. 16:04
    Hej Charlotte

    Jeg kan få det i min lokale Meny.

    Ellers er der mange steder på nette at få det.

    https://loegismose.dk/piment-despelette-krydderi--45g/p/60488?gclid=Cj0KCQiA0rSABhDlARIsAJtjfCcUXeetKKS8kI6pGGAlQQ9pqrbTLr6A9s3GyxleopNzoCW7oZSrV1QaAoPuEALw_wcB

    Her feks.

    Jesper
  • Charlotte K. 3. februar 2021 kl. 15:58
    Mange tak for dit svar! Det vil jeg købe :-)
  • Ole R. 27. februar 2021 kl. 19:41
    Nu skal mit nye medlemskab prøves af :-)
    Første ret var denne lækre kyllingret, som vi lige har nydt.
    Fruen godkendte retten som smagte så dejligt.
    Må tilstå, at jeg brugte frisk rosmarin istedet for timian, da jeg havde det i køleskabet.
    Desuden brugte jeg også søde kartofler. Alle grøntsager var al dente efter de 30 minutter.
    Ikke sidste gang denne ret serveres.
  • Jesper Vollmer 1. marts 2021 kl. 09:48
    Det er en af mine yndlings måder at tilberede kylling og grønt på !

    Perfekt at få tømt køleskabet på den måde. Derfor er det jo fint, at du bare putter andre ting i, som du beskrev !

    Jesper
  • Torben J. 1. maj 2021 kl. 16:31
    Hej J V
    Super spændende er i ovnen nu hvad grøntsagskassen og fryseren gemte, serveres så med rester fra i går Selleri purre rørt med æg og afbagt i ramakin som du har beskrevet ( Har restespist det mange gange (Mummz) griner der er rigtig mange spændende nye ting når man er udlært hos DFDS i 71 *griner* (Har været på strandslot og Hotel Svaneke, Go weekend
  • Torben J. 1. maj 2021 kl. 16:31
    Hej J V
    Super spændende er i ovnen nu hvad grøntsagskassen og fryseren gemte, serveres så med rester fra i går Selleri purre rørt med æg og afbagt i ramakin som du har beskrevet ( Har restespist det mange gange (Mummz) griner der er rigtig mange spændende nye ting når man er udlært hos DFDS i 71 *griner* (Har været på strandslot og Hotel Svaneke, Go weekend
  • Torben J. 1. maj 2021 kl. 16:32
    sorry to gange enter

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 9 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)