Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Koteletten og du får hele opskriften. Bliv medlem

Koteletten

Jeg er så vild med den her sammensætning. Gris, kål og æbler...  Start med at ordne kålen, så den er klar til senere. Pluk det grønne fra stænglerne, og pluk den i så grove stykker, som du gerne vil spise. Skyl dem godt, og slyng dem evt. i en sala...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

6 kommentarer

  • Britta M. 23. juli 2020 kl. 20:34
    Har lige prøvet opskriften. Kunne ikke få palmekål og friske figner. Defor lavede jeg retten med rød spidskål og tørrerede figner. Det smagte rigtig godt. Jeg smed bare fignerne i lidt tidligere end forslået. De gav en fin sødme til kålen. Dejlig opskrift - kan anbefales. Hilsen, Britta
  • Jesper Vollmer 24. juli 2020 kl. 09:33
    Hej Britta

    Det er også en fin drejning du tog der. Det lyder som noget, der smager rigtig godt...

    Det må jeg selv prøve...

    Jesper
  • Lissi R. 6. februar 2021 kl. 19:36
    Kunne ikke opdrive hverken palmekål eller friske eller tørrede figner - hva’ så??
    Jeg havde nogle porrer i køleskabet og nogle tørrede abrikoser - det blev brugt i stedet for.
    Nu ved jeg ikke, hvordan palmekål smager, men der var godt nok knald på smagen med porrer - rigtig dejligt.
    Tidligere kunne jeg ikke finde ud af at bruge andre råvarer, når jeg så en opskrift, men det går meget godt nu - takket være dig, Jesper.
  • Jesper Vollmer 6. februar 2021 kl. 21:03
    Skide godt Lissi

    Dejligt at du improviserer lidt !

    Jeg ville nok gå efter grønkål, hvis du ikke kan finde palmekål.

    Jesper
  • Claus B. 20. februar 2021 kl. 19:53
    Har lige prøvet denne ret, dog med hvidkål da jeg ikke kunne få palmekål.
    Men alligevel en fantastisk sammensætning. Sagt af en som aldrig har lavet cutney før.
    5*
  • Jesper Vollmer 22. februar 2021 kl. 13:47
    Super godt at høre Claus...

    Så skal du næsten også prøve mangochutneyen fra retten: Pandekylling !

    Jesper

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 6 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)