Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Koldskål og du får hele opskriften. Bliv medlem

Koldskål

Koldskålen er her i en endnu mere luftig version, end den du kender...  Start med at dele æggene i blommer og hvider.  Pisk hviderne stive med ca. 2 spsk. sukker.  Tag marengsen op i en anden skål, og kom blommerne og lidt ekstra sukker ned i...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

6 kommentarer

  • Nadja N. 6. maj 2020 kl. 08:18
    Nnhhøøøjjjj, det ser godt ud ❤️ godt det snart er dansk jordbær sæson
  • Jesper Vollmer 6. maj 2020 kl. 18:07
    Præcis Nadja...

    Det kan kun gå for langsomt ☺️

    Jesper
  • Hanne O. 5. august 2020 kl. 08:58
    Hold da op!!!!!!! :)

    Den MÅ LAVES her i weekenden med det sommervejr vi får :O)
  • Annette G. 2. april 2021 kl. 23:04
    Hej Jesper, bliver det lige så godt med pasteuriserede æg ?
    Mvh A
  • Jesper Vollmer 3. april 2021 kl. 12:31
    Hej Annette

    Nej bestemt ikke. Jeg synes det vil smage alt for metallisk i koldskål. Der er ikke nok af andre ting, til at tage den smag af past. æg.

    Jesper
  • Gitte S. 29. april 2021 kl. 18:29
    Super lækker - og jeg er ikke vild med koldskål....mums

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 6 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)