Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Kalvefrikassé og du får hele opskriften. Bliv medlem

Kalvefrikassé

Sæt kødet over og koge med skrællerne fra gulerødderne og toppen fra porrerne plus lidt salt og 10 peberkorn.  Lad det simre i en times tid, til kødet er mørt.  Imens gøres de grøntsager klar, som der skal spises. Gulerødderne og porrerne skæres i...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

7 kommentarer

  • Bjørn H. 30. august 2020 kl. 14:39
    Har forgæves prøvet at se opskriften på kalvefrikasse.

    Bjørn Hvorup
  • Jesper Vollmer 1. september 2020 kl. 09:23
    Hej Bjørn

    Hvad er der galt hos dig? Min ende er fin nok. Filmen kører og opskriften er tilgængelig...

    Jesper
  • Hanne M. 7. januar 2021 kl. 22:27
    Hej Jesper
    Virkelig god hjemmeside. Kan man bruge kalvespidsbryst til frikasséen?
    Venlig hilsen
    Hanne
  • Jesper Vollmer 11. januar 2021 kl. 12:17
    Hej Hanne

    Ja det kan du sagtens... Måske du lige skal koge lidt længere på det, men det egner sig fint til det.

    Jesper
  • Merete w. 12. januar 2021 kl. 22:51
    Jeg mangler også opskriften. Kan se ingredienser og nogle stillbilleder vitamin mobil.
    Venligst Merete
  • Jesper Vollmer 14. januar 2021 kl. 17:12
    Hej Merete

    Den ser fin ud på min telefon...

    /var/folders/d0/j0j5nnkd6vv8kbfdgwbl2ht00000gp/T/com.apple.iChat/Messages/Transfers/RPReplay_Final1610640685.mov

    Kan du se den her?

    Jesper
  • Jesper Vollmer 14. januar 2021 kl. 17:15
    Næ det kan du vis ikke åbne...

    Det var en lille optagelse af mig, der åbner retten på telefonen, og demonstrerer, at den virker fint !

    Jesper

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 7 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)