Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Kålsalat og du får hele opskriften. Bliv medlem

Kålsalat

Pocher vagtelæggene som det første.  Kogende vand i en kasserolle med salt og eddike. Lad det simre. Åbn hvert vagtelæg med en spids kniv, uden blommen går i stykker. Hæld dem allesammen op i en lille skål på én gang. Spind vandet rundt i en spiral,...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

7 kommentarer

  • Hellen G. 12. november 2020 kl. 11:31
    Hej Jesper.
    Hvad er det , du har drysset æggene med til sidst ?
    Er der en video, man kan følge?
    Hilsen Hellen Gram Andersson
  • Jesper Vollmer 15. november 2020 kl. 00:19
    Det er piment d’ Espalette

    Det er det, jeg bruger på det meste 😉

    Jesper
  • Aase N. 13. november 2020 kl. 19:59
    Hvilken herlig ret! Dejlige smage og fine kokketeknikker.
    Tak for mad.
    Hilsen Aase
  • Lotte 5. december 2020 kl. 15:45
    Ville gerne servere de pocherede vagtelæg m et drys bacon som tilbehør til min nytårsforret (torsk), synes på et tidspunkt, jeg hørte dig sige, man kunne lune æggene - men er det muligt?
  • Jesper Vollmer 9. december 2020 kl. 12:34
    Hej Lotte

    Du kan sagtens lune æggene igen, men jeg ville bare passe på de små vagtelæg. Jeg snakkede om at lune de store hønseæg, men har aldrig prøvet at varme de små. Ikke mere end 10 sek. så...

    Jesper
  • Birgit N. 25. januar 2021 kl. 17:57
    Hej Jesper.hvordan betaler jeg kontingent.
    Tak for nogle gode opskrifter
  • Jesper Vollmer 1. februar 2021 kl. 15:08
    Hej Birgit

    Du kan tilføje et betalingskort til dit medlemskab !

    Jesper

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 7 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)