Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Julesovsen og du får hele opskriften. Bliv medlem

Julesovsen

Inden du steger din and, tager du vingerne, halsen og kråsen fra til sovsen.  Når du har stegt din and, skal du bruge al den væde / stegesky fra bradepanden nu. Sigt den, og brug den i sovsen her.  Selve sovsen: start med at snitte dit løg i grove...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

7 kommentarer

  • Pia H. 11. november 2020 kl. 17:25
    Hej Jesper.
    Hvad med flæskestegs sovsen? 😃

    Mvh Pia
  • Jesper Vollmer 11. november 2020 kl. 20:19
    Hej Pia

    Det er på fuldstændig samme måde. Og hvis ikke I også spiser and, så er det samme opskrift bare uden andeskroget.

    Jesper
  • Lene A. 19. december 2020 kl. 10:39
    Hej Jesper
    Hvor mange personer rækker sovsen til sådan ca?
    Mvh.
    Lene
  • Helle O. 20. december 2020 kl. 15:10
    Vi hører til dem der steger et andebryst til de 2 der spiser lidt and og resten er flæskesteg så får fonden smag nok når der ikke er kød i ? Vi er kan heller ikke lide rødvin så vi erstatter okse fond i eks. din lasange og vil nok også gøre det ved fonden her, men har du et bedre råd til erstatning af rødvin ?
  • Helle O. 20. december 2020 kl. 15:14
    Glemte at skrive glædelig jul og tak for hjælp i køkkenet, det er ikke alle dine opskrifter vi er glade for men så tilpasser vi dem bare til vores egen smagsløg . Smag og behag er jo meget forskelligt forskelligt
  • Marianne T. 25. december 2020 kl. 14:49
    Tak Jesper :-) Min bedste julesovs nogensinde :-) Du hjalp mig med at knække "koden" og undgik unødig "bøvl" juleaften omkring sovsen...
  • Aase B. 29. december 2020 kl. 19:57
    Jeg lavede julesovsen efter din opskrift, den var virkelig god.
    Altså helt vildt god, så mange tak for den

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 7 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)