Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Hyld i beignet og du får hele opskriften. Bliv medlem

Hyld i beignet

Når du nu har plukket alle dine hyldeblomster, skal du bare ryste dem for smådyr, og ikke skylle dem. Det meste af smagen sidder nemlig i den porøse gule nektar. Kig dem efter for bladlus. De kan godt li´ at sidde på stilken nær skærmen.  Sæt din...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

3 kommentarer

  • Pia K. 19. juni 2020 kl. 17:49
    Spiser man det hele, eller kun dej og blomster?
    Jeg har fået det serveret engang for mange år siden, og da var det ikke sådan en Whauu oplevelse 😂 syntes at stilkene var svære at have med at gøre.
  • Jesper Vollmer 20. juni 2020 kl. 14:51
    Hej Pia

    Ja man spiser alt pånær den grove del af stilken. Den er ligesom bare håndtaget du arbejder med, når du dypper og løfter blomsterne.

    Giver det mening?

    Jesper
  • Pia K. 20. juni 2020 kl. 17:07
    Tak for svar, jeg må prøve og kaste mig ud i det 😀

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 3 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)