Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Hildas Sild og du får hele opskriften. Bliv medlem

Hildas Sild

Du starter med selve dressingen med sukker, fløde, eddike og olie. Bland det hele sammen.  Snit løg og agurk i de størrelser, du gerne vil ha´ det i. Hak purløget i små stykker, og bland også det med resten.  Du skal huske på, at der allerede er...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

13 kommentarer

  • Bente P. 22. december 2020 kl. 16:23
    Det servgodt ud. Det skal prøves. Jeg skal lave sild til 1. juledag. Og så min karrysalat. 🤶👍🎄🎅
  • Jesper Vollmer 22. december 2020 kl. 18:30
    Glæd dig...

    😊 Jesper 🎄
  • Jette S. 25. december 2020 kl. 20:19
    Mums😋
  • Rita H. 27. december 2020 kl. 16:24
    De er saftsuseme lækre 👍😘.
    En dejlig og frisk fornyelse af marinerede sild🐟.
    Tak til Hilda, at hun vil dele opskriften med os🙂 og at du, Jesper formidler den 👍.
    Og så bliver nydelsen helt perfekt, med din helt uundværlige rugbrød til 👍👍.
    Godt nytår til jeres familie og tak for denne klub 🙂
  • Jesper Vollmer 28. december 2020 kl. 11:49
    Ååååh Rita

    Yndlings læsning ! Jeg bliver simpelthen så glad 😜

    Jesper
  • Jytte N. 30. december 2020 kl. 12:40
    Mums😋😋de er gode
  • Jesper Vollmer 30. december 2020 kl. 14:00
    Ja ikk´?

    😆

    Jesper
  • Jimmi K. 25. februar 2021 kl. 13:05
    Er det ok, at lave dem dagen før eller taber de smag
  • Jesper Vollmer 1. marts 2021 kl. 12:45
    Hej Jimmy

    Du kan sagtens lave dem dagen før. det er måske endda bedre endnu... Så smager de af mere.

    Jesper
  • Anni W. 4. marts 2021 kl. 16:55
    Jeg synes ikke at der står eddike i ooskriften
  • Jesper Vollmer 5. marts 2021 kl. 11:30
    Hej Anni

    Tak for dit vågne øje...

    Det er hermed rettet til !

    Jesper
  • Anni W. 5. marts 2021 kl. 21:53
    Du siger på videoen, at det alt sammen er 3 spsk, men du skriver kun 2 spsk eddike.
  • Jesper Vollmer 6. marts 2021 kl. 14:33
    Jeg siger næsten lige dele af det hele...

    Du kan også se på mængden i de små glas, at der er 1/3 mindre i glasset med eddike.

    Så du skal bare holde fast i det!

    Jesper

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 13 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)