Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Hildas boller og du får hele opskriften. Bliv medlem

Hildas boller

Pisk gæren i den lune mælk.  Pisk sukker, smør, æg, salt og kardemomme i.  Tilsidst æltes melet i. Ælt ca. 5 min. Meget gerne i en røremaskine.  Lad dejen hæve 45 - 60 min.  Formes til 12 boller, og pensles med sammenpisket æg og vand.  Ef...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

37 kommentarer

  • Vibeke S. 15. april 2020 kl. 18:31
    Jeg lavede dine boller i går til hele nabolaget og de var et hit, stor ros fra alle.
    Rigtig fin instruktion i at forme dem, takker.
  • Jesper Vollmer 15. april 2020 kl. 22:02
    Wuhuuu... 😜

    Takker
  • Lotte J. 9. juni 2020 kl. 20:36
    Afprøvet i dag - meget lækre og som jeg husker min farmor bagte boller 😃
  • Birgit T. 29. september 2020 kl. 16:11
    Bedste kardemumme boller, mums hvor er de lækre :) Det er bestemt ikke sidste gang vi har hygget os med dem.
  • Jesper Vollmer 2. oktober 2020 kl. 13:24
    Det fortæller jeg altså lige videre til Hilda 😜

    Jesper
  • Birgit T. 2. oktober 2020 kl. 13:28
    Det fortjener hun helt sikkert at vide 😋 er faktisk lige igang med en ny portion boller 🤩 ærgerligt jeg ikke kan vedhæfte et billede, for de er helt perfekte 👌 God weekend 🍂🍁
  • Jesper Vollmer 2. oktober 2020 kl. 13:30
    Uhhh dem ville jeg ellers gerne have set. Er du på enten Facebook eller Instagram, så kan du dele billedet og anmeldelsen der...

    Jesper
  • Birgit T. 2. oktober 2020 kl. 13:33
    Hmm jeg er på Instagram, tænker lige, sender jeg den til din Instagram eller har madklubben en Instagram?
  • Jesper Vollmer 2. oktober 2020 kl. 13:37
    Du må meget gerne sende den til mig tak. Klubben er en del af min profil, og har ikke sin egen.

    Men vil meget gerne se dine boller.

    Jesper
  • Birgit T. 2. oktober 2020 kl. 13:40
    Done :)
  • Heidi T. 22. oktober 2020 kl. 21:46
    Bagte disse boller i weekenden, og det er verdens bedste boller. Intet mindre. Tak til dig og Hilda :-)
    Kh Heidi
  • Jesper Vollmer 23. oktober 2020 kl. 09:23
    Hej Heidi

    Det lover jeg at sige videre til Hilda ! Så bliver hun glad ☺️

    Jesper
  • Heidi T. 2. november 2020 kl. 15:17
    Hej Jesper.
    Bagt disse boller igen, og de er som tidligere nævnt ikke mindre end fantastiske 😃
    Manden bliver så glad, når han kommer hjem til disse i dag😍

    Du siger i videoen, at bollerne skal pensles, INDEN de hæver sidste gang. Det har jeg gjort, men mit klæde klæber fast i bollerne. De bliver således ikke helt fine, idet noget af "toppen" forsvinder i klædet. Hvad gør du for at dette ikke sker?

    Kh Heidi
  • Jesper Vollmer 4. november 2020 kl. 13:51
    Hej Heidi

    Undskyld det sene svar.

    Du skal slet ikke have noget klæde på, når selve bollerne hæver. De skal bare stå så fint helt alene...

    Jesper
  • Lis T. 4. januar 2021 kl. 16:29
    Kan bollerne fryses? Hilsen Lis
  • Jesper Vollmer 5. januar 2021 kl. 19:02
    Hej Lis

    Ja det gør Hilda tit 😜... og jeg også !

    Jesper
  • Lis T. 5. januar 2021 kl. 19:55
    👍🤗😉
  • Lene B. 7. januar 2021 kl. 14:17
    Har lige taget dem ud af ovnen, jeg tog et billede😘 Er ret tilfreds med min førstegangs opstramning 🥰 men kano desværre ikke sætte et billede på her.
  • Jesper Vollmer 7. januar 2021 kl. 16:46
    Dejligt at høre...

    Vi arbejder faktisk på, at kunne lægge billeder op herinde.

    Du kan måske evn. sende det til mig i en besked på instagram, eller lave en story, som jeg kan poste videre selv. Hvis de er flotte altså 😜 Hvis ikke du er på Instagram, kan Facebook også bruges.

    Jesper
  • Mette D. 7. januar 2021 kl. 22:39
    Så lækre boller ..
    kan jeg mon lave dejen aften før som koldt hævet ? 🤔
    Det synes jeg nemlig ikke alle opskrifter egner sig til
  • Jesper Vollmer 11. januar 2021 kl. 12:15
    Hej Mette

    Jeg tænker ikke, at lige den her opskrift egner sig til det nej. Du vil gerne have masser af luft i dejen her, og det får du ikke ved en koldhævning på samme måde.

    Har du prøvet de koldhævede boller herinde fra?

    Jesper
  • Mette D. 11. januar 2021 kl. 13:36
    Nej, dem prøver jeg da straks 👌🏻
  • Rita H. 24. januar 2021 kl. 14:06
    Har netop lavet Hildas boller og de er simpelthen super fine og lækre👌.
    Tak til Hilda og dig for at dele med os🙂.
    Nu skal de nydes med god kaffe og frisklavet appelsinmarmelade.
    Hvilken søndag, hvor dagen er tiltaget over en time og erantis pibler frem i haven👌.
    What’s not to like 😘
    God søndag til jer 🙂
  • Jesper Vollmer 24. januar 2021 kl. 15:45
    Hvor lyder det dog som en dejlig søndag Rita...

    Jesper
  • Rikke J. 14. februar 2021 kl. 17:29
    Mine blev lidt hårde på toppen- hvordan kan det være?
    Mvh Rikke
  • Jesper Vollmer 14. februar 2021 kl. 17:34
    Hej Rikke

    Bagte du med varmluft eller alm. ovn.?
    Jeg bager med varmluft her...

    Jesper
  • Rikke J. 14. februar 2021 kl. 19:45
    Samme her- bruger varm luft
  • Tina D. 17. februar 2021 kl. 17:16
    Hvilken mel bruger du?
  • Jesper Vollmer 17. februar 2021 kl. 18:29
    Hej Tina

    Mener du hvilket mærke?

    Jeg har snoldet lidt lækker Bornholmsk hvedemel fra Bornholms Valsemølle...

    Jesper
  • Lone E. 18. februar 2021 kl. 13:38
    Hej, dækker du bollerne til under efterhævningen? Mvh Lone
  • Jesper Vollmer 18. februar 2021 kl. 15:11
    Hej Lone

    Næ det gør jeg faktisk ikke...

    Jesper
  • Lone E. 19. februar 2021 kl. 10:02
    Ok, var lidt i tvivl om de ville hæve ordentligt uden👍
  • Ole R. 27. februar 2021 kl. 19:50
    Bagte Hilda's boller.....og de ligner faktisk dem på dine billeder Jesper.
    De var så lækre.

    Min frue er gluten allergiker.....Hilda har vel ikke en opskrift uden gluten ?
  • Jesper Vollmer 1. marts 2021 kl. 09:47
    Hej Ole

    Så er min mission jo lykkedes, hvis dine teboller bliver lige så flotte som Hildas og mine ;)

    Jeg har ikke leget så meget med glutenfrit bagværk så desværre, der kan jeg ikke være dig behjælpelig.

    Jesper
  • Joan P. 1. marts 2021 kl. 22:20
    Hej,
    Jeg er ret nyt medlem. Vil prøve Hildas boller i morgen, men 12 boller batter ikke noget i min store familie, plejer at bage omkring 30 ad gangen, men det lyder godt nok voldsomt at skulle bruge 3 pakker gær, hvis jeg laver triple portion, eller er det bare mig, der synes at 50 gr gær til 2,5 dl væske er meget ? Jeg bruger oftest 50 gr gær til 1 L væske .....
    Kh Joan
  • Joan P. 2. marts 2021 kl. 14:45
    Hej igen,
    Nu har jeg fået bagt Hildas boller for første gang, og det er seriøst de lækreste boller, jeg nogensinde har lavet (bager boller ca. 2 gange pr. md.) jeg lavede dobbelt portion, og det var uden problemer. 1000 tak for lækker opskrift til både d
    Hilda og dig Jesper 😄😄
    Kh Joan
  • Jesper Vollmer 3. marts 2021 kl. 10:39
    Godt at høre...

    Og ja i forhold til mængden af gær, er man jo nok nødt til at gange opskriften op, så det hele kommer til at passe.

    Jesper

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 37 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)