Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Gullashsuppe og du får hele opskriften. Bliv medlem

Gullashsuppe

Brun din bacon af i grove stykker. Kom så kødet med ned i, og brun det godt på alle sider. Gør det evt. af flere omgange, så du ikke som mig her i filmen, får det til at koge i stedet for at stege. Hellere del det lidt op.  I med de tørre krydderier...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

45 kommentarer

  • Hannah T. 29. oktober 2020 kl. 19:28
    👍👍
  • Belinda K. 29. oktober 2020 kl. 19:45
    Hvad nu hvis man ikke kan fordrage kogte grønsager i maden. 🥴
    Hvad kan jeg så putte i suppen?
  • Jesper Vollmer 4. november 2020 kl. 13:28
    Hej Belinda

    Du kan jo selvfølgelig sagtens kører den som en ren kødsuppe, alternativt kan du fiske kødet op inden servering, og så sigte alt det grønne fra suppen. En mulighed er også, at først komme grøntsagerne i i allersidste øjeblik, så de stadig er helt sprøde. Der er mange måder at lege med det på.

    Jesper
  • Tina A. 29. oktober 2020 kl. 19:45
    Aiiii... Hvor jeg glæder mig til at prøve denne opskrift :D Uhmmm
  • Michael J. 30. oktober 2020 kl. 00:03
    Hej nu er jeg en amatør :-). Kunne være lækkert i mange af dine opskrifter smider du lige 1 liter bouillon andre gange en terning. Kan du ikke bruge lidt tid på at gennemgå de forskellige typer bouilloner samt hvorfor du vælger det ene frem for det andet. Vil gøre det væsentlig lettere at eftergøre dine opskrifter. Tak for et flot arbejde :-)
  • Jesper Vollmer 4. november 2020 kl. 13:29
    Tak Michael

    Det skal jeg nok tænke på...

    Jesper
  • Lone v. 16. februar 2021 kl. 20:01
    Har prøvet den mange gange, siden jeg så den i Go’morgen , fantastisk suppe, og også velegnet til at fryse.
  • Inge L. 30. oktober 2020 kl. 10:12
    Er baconen røget?
  • Jesper Vollmer 4. november 2020 kl. 13:29
    Ja det er den. Det er guf sammen med den røgede paprika...

    Jesper
  • Mariann C. 30. oktober 2020 kl. 12:24
    Hej Jesper,
    Kan suppen fryses ? og kan man måske bruge en pastinak
    istedet for guleroden ?
    Elsker Gullashsuppe, denne skal bestemt prøves
    BH
    Mariann
  • Jesper Vollmer 4. november 2020 kl. 13:30
    Du kan sagtens erstatte rodfrugterne med hvad du bedste kan li´!
    Sådan er det i øvrigt med alle ind opskrifter. Mindre af det du ikke kan li´ og mere af det du godt kan li´!

    Jesper
  • Annette M. 31. oktober 2020 kl. 09:16
    Når man ikke kan lide spidskommen er det ok ikke at komme det i.
    Er det muligt at købe færdig bouillon
    Venlig hilsen
    Annette
  • Lene M. 31. oktober 2020 kl. 19:59
    Har lige lave rettet her til aften, smager himmelsk. 👏😋
  • Anni K. 2. november 2020 kl. 11:21
    Jeg glæder mig til at læse dine svar??
    - da flere af spørgsmålene interessere mig...
  • Jesper Vollmer 4. november 2020 kl. 13:31
    Hej Anni

    Jamen jeg har lige været lidt væk, derfor de lidt sene svar... men kig du bare med her ☺️

    Jesper
  • Lone P. 2. november 2020 kl. 14:34
    Bruger du 300 gr. Ialt af gulerod, persillerod, selleri eller 300 gr. Af hver rodfrugt?
  • Jesper Vollmer 4. november 2020 kl. 13:33
    Hej Lone

    Undskyld det sene svar. Men det er 300 g IALT af rodfrugterne plus de andre ting.

    Giver det mening nu?

    Jesper
  • Hellen G. 3. november 2020 kl. 13:29
    Hej Jesper.
    Kan jeg fryse i portioner? Er lidt i tvivl om kartoflerne i retten er egnet
    Vil i gang med den store suppegryde.
    😊 Hellen Gram Andersson
  • Jesper Vollmer 3. november 2020 kl. 15:27
    Hej Hellen

    Det kan du sagtens. Tag du bare gryden frem...

    Jesper
  • Hellen G. 3. november 2020 kl. 16:56
    👍👍👍👍
  • Hellen G. 3. november 2020 kl. 22:57
    Hold da op !
    Den store gryde kom frem.
    Nu er der Gullashsuppe til familie, naboer og til mig.
    Den smager vildt godt. 👍👍👍
    Nu mangler jeg bare at købe eller bage et super flute.
    Hellen
  • Hellen G. 3. november 2020 kl. 23:00
    Har i øvrigt anbefalet Klub Vollemer til mine face book venner.
    Og de ved, at jeg i forvejen er ret dygtig til at lave mad 😊
  • Jesper Vollmer 4. november 2020 kl. 13:34
    SÅDAN Hellen...

    Blir´ sgu så glad !

    Jesper
  • Hellen G. 3. november 2020 kl. 23:10
    Hvorfor kommer du fløde i ?
  • Jesper Vollmer 4. november 2020 kl. 13:26
    Hej Hellen

    Det hører sig til en gullashsuppe, men i filmen gør jeg det efter, suppen er færdig, i stedet for at koge den med.

    Du kan sagtens undvære den, hvis du vil have den, som den er.

    Jesper
  • Hellen G. 4. november 2020 kl. 23:13
    Den smager godt både med og uden fløde.👍
  • Bjørn Fridal 6. november 2020 kl. 02:54
    Virkelig lækker suppe! 😀
  • Pia j. 9. november 2020 kl. 09:28
    Er super god brugte kalvekød i stedet fantastisk
  • Jesper Vollmer 10. november 2020 kl. 11:48
    Det lyder lækkert Pia...

    Kalv er jo også en wannabe okse 🐮

    Jesper
  • Pia j. 10. november 2020 kl. 16:14
    Min mor kan ikke tåle oksekød hun får podagra af det. Var lidt i tvivl om det ville blive for sart i smagen men med kalvetværreb blev det så super tak for din madklub. Hilsen Pia
  • Lissi R. 10. november 2020 kl. 19:36
    Har lavet suppen uden selleri (ad..), men jeg brugte både gulerødder, persillerod og fløde (jubi). Den smagte helt fantastisk, og den blev serveret med en syrlig spansk hvidvin (Circe), som var helt perfekt til. Hvidvinen var for os bedre end en rødvin (vi elsker ellers rødvin). Vil super gerne invitere gæster på suppen 😄
  • Else N. 24. november 2020 kl. 16:47
    Else N.
    Har lavet suppen i dag - sååå lækker en ret. Brugte lidt mindre kød/bacon og tilsatte en rest chorizopølse. Det fungerede fint. Dejlig efterårsmad at varme sig på.
    Tak for dejlige opskrifter, gode fif og hyggelige optagelser - ros til både dig og Columbus.
  • Inge V. 26. november 2020 kl. 19:36
    Hej Jesper.
    Har du et forslag til noget andet oksekød til suppen end bov? Har det ikke i fryseren og er ikke meget for at skulle købe det, da vi er selvforsynende i okse/kalvekød 🐄
    Hilsen Inge
  • Jesper Vollmer 2. december 2020 kl. 15:50
    Hej Inge

    Undskyld det sene svar.

    Du kan bruge det meste oksekød i tern. Jo mere ureelt det er, jo mere egnet til ragouter er det. Men du kan bruge det meste.

    Jesper
  • Inge V. 2. december 2020 kl. 16:56
    Tak for svar, Jesper
    Lidt af et luksus problem at have - har kun det "fine" kød i øjeblikket 😜 🤔
  • Sanna K. 1. december 2020 kl. 22:09
    Så er gullash suppen prøvet her til aften. Jeg havde en rest af oksemørbrad, jeg kom rigtigt mange grøntsager i, den blev rigtigt god, alle børn og voksne var glade.
    Den største ros er nok når ens datter på 19 siger, at den ret vil hun lære at lave ..:-)
  • Jesper Vollmer 2. december 2020 kl. 17:15
    SÅDAN Sanne...

    Fantastisk !

    Jesper
  • Lis O. 21. december 2020 kl. 09:57
    Dejlig suppe. Jeg har ikke den store erfaring med oksekød og vil derfor spørge, om jeg skal koge suppen kortere eller længere tid, når nogle af mine kødstykker blev lidt seje.
  • Jesper Vollmer 23. december 2020 kl. 00:36
    Hej Lis

    Jeg ville koge dem i længere tid. Ikke alt kød er lige mørt...

    Jesper
  • Charlotte f. 4. januar 2021 kl. 14:25
    Syns du smider alle rodfrugterne i alligevel selvom du sagde de skulle i en halv time før for ikke at blive kogt helt møre....
  • Jesper Vollmer 5. januar 2021 kl. 19:06
    Hej Charlotte

    God pointe. Man kan gøre begge dele. Er man til det møre, så bare fra starten, er man mere til de faste, kan man vente...

    Jesper
  • Marianne B. 27. januar 2021 kl. 09:42
    Armen altså - denne her slår aldrig fejl.....den er fantastisk, jeg har lavet den før, men den tåler gentagelser......MUMS :-)
  • Marianne B. 27. januar 2021 kl. 09:42
    Armen altså - denne her slår aldrig fejl.....den er fantastisk, jeg har lavet den før, men den tåler gentagelser......MUMS :-)
  • Birgitte c. 15. februar 2021 kl. 12:42
    Kan sagtens laves med hakket kød også 🤗
  • Jens M. 25. april 2021 kl. 19:30
    Super opskrift. Jeg brugte hot paprika, så giver det lige et lille chili kick, som jeg elsker i gullasch suppe. Man kan jo lave en blanding af hot og sød paprika alt efter hvor stort et kick, man vil have😜. Den bedste gullasch suppe, jeg har fået.
    JM

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 45 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)