Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Grydebrødet og du får hele opskriften. Bliv medlem

Grydebrødet

Det her er en meget nem proces for et super resultat.  Du kan altid lege med at justere lidt på mængden af salt, så det kommer til at smage, som du bedst kan lide det. Og som sagt i filmen, kan du også eksperimentere med surdej for syrlighedens...

20 kommentarer

  • Annette i. 3. april 2020 kl. 19:20
    Hej - kan jeg bruge en stegeso i stedet for en gryde?
    Hilsen Annette
  • Sanne k. 3. maj 2020 kl. 13:36
    Jeg har en fra le cruiset og den har jeg brugt med god resultat 👍
  • Hellen G. 26. juli 2020 kl. 23:33
    Har ikke jerngryde el stegeso
    Kan jeg bruge stålgryde fra Eva Trio?
    Haves også med teflon.
    Låg både glas og stål
  • Connie M. 4. april 2020 kl. 17:01
    Lækkert brød :-)
    Mangler et print ud til opskrifter
  • Sanne k. 3. maj 2020 kl. 13:36
    Helt enig
  • Jesper Vollmer 4. april 2020 kl. 17:16
    Vi tager lige dit input med i idébanken.

    Jesper
  • Connie M. 4. april 2020 kl. 17:40
    super det ville være dejligt !
  • Connie M. 5. april 2020 kl. 10:41
    Hej Jesper
    Min dej blev desværre lidt for lind til at arbejde med ved anden hævning - måske det skyldes at jeg havde filmet mit bagefad og efterfølgende lagt viskestykke over??
    Men jeg prøver igen :-)
    Bager du med varmluft ?
  • Jesper Vollmer 5. april 2020 kl. 11:20
    Det burde ikke være det. Det er mængden af mel og vand, der afgører konsistensen. Jeg bager med varmluft ja... Men prøv for sjovt at nøgen med enten et viskestykke. Men andre opskrifter har dem på køl, andre bare med låg på. Så der er flere muligheder.

    Håber det lykkes for dig. Øvelse øvelse og lidt Klub Vollmer 😜
  • Lena N. 10. april 2020 kl. 12:43

    Ja tak til PRINT UD...og at opskriften kommer først, derefter forberedelsen :-)
  • Line K. 11. april 2020 kl. 11:33
    Hvordan opbevarer man brødet bedst, så det bevare den sprøde skorpe?
  • Jesper Vollmer 11. april 2020 kl. 13:55
    Hej Line

    Det er svært at opbevare brød, så du BÅDE beholder den sprøde skorpe OG den saftige krumme. Jeg foretrækker saftigheden i selve brødet, og så kan man altid give det et skud i ovnen igen.

    Et lille trick til at få en sprød skorpe på daggammelt brød er, at lige køre det under vandhanen, inden det smides i en 200 grader varm ovn i 5 min. Så skal du bare se.

    Jesper
  • Jane B. 15. april 2020 kl. 08:30
    Svar til annette: JA til stegeso - det har jeg altid brugt og det med stor succes.
    Vh Jane burmeister
  • Bjørg d. 18. april 2020 kl. 07:34
    Hvis man skulle kaste sig ud i at prøve der der med en surdej, hvor meget surdej skal der så tilsætte :D
    Virkelig verdens bedste brød!
  • Jesper Vollmer 18. april 2020 kl. 14:58
    Hej Bjørg

    Giv den et par spiseskefulde...

    Men ja det smager virkelig godt med det i også...

    Jesper
  • Anette T. 24. april 2020 kl. 10:06
    Fantastisk brød 🤗.
    Da vi kun er 2, har jeg skåret noget i skiver og puttet i fryseren, tager lidt op af gangen og luner lidt, det fungerer fint, men selvfølgelig er det friskbagte mums 😀
  • Sanne k. 3. maj 2020 kl. 13:35
    Hej jeg bagte brødet fredag i min stegeso og det blev godt, lørdag brugte jeg nogle skiver smurt med pesto og ost på og ind i ovnen og det var mums og her søndag bilverdenen ristet og dig godt 👍🤣
  • Jesper Vollmer 4. maj 2020 kl. 14:55
    Det er da en skøn besked Sanne... Tak for info ☺️

    Jesper
  • Berit 25. juli 2020 kl. 08:32
    Hejsa Jesper. Dejligt brød,og let at lave,hvis man bare har tiden og putter en masse kærlighed ned i skålen,kan det ikke gå galt.
    Tak fordi I fandt ud af hvad der var galt.
    Hilsner fra Berit
  • Hellen G. 26. juli 2020 kl. 00:27
    Hvad gør man, hvis man ikke har støbejernsgryde eller stegeso?
    Har Eva Trio gryder. Nogle med teflon . Andre stål. Har både glaslag og stållåg

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 20 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)