Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Grønt i beignet og du får hele opskriften. Bliv medlem

Grønt i beignet

Start med dejen, da den skal hvile.  Pisk alle ingredienserne sammen undtagen æggehviderne. Sæt dejen i køleskabet, imens du laver alt det andet. Til chilisaucen koges eddike, sukker og vand op. Kom de snittede chili og finthakket ingefær og...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

5 kommentarer

  • Lykke T. 25. april 2020 kl. 12:17
    Hvorfor skal dejen hvile, og hvor længe?
  • Jesper Vollmer 25. april 2020 kl. 12:20
    Hej Lykke

    Sad lige ved computeren. Derfor det lynhurtige svar...

    Dejen har godt af lige at "sætte sig" inden hviderne vendes i.
    Så den tid du er om det andet, er fint nok i forhold til hviletid.

    Det er det samme med feks. en pasta og tærtedej. Den skal helst lige slappe lidt af inden forarbejdning.

    Men har du travlt, så prøv at samle den direkte. Mon ikke det går 😜

    Jesper
  • Hellen G. 2. marts 2021 kl. 14:38
    Har Inge kefir-lime blade.
    Hvad så?
  • Jesper Vollmer 3. marts 2021 kl. 10:54
    Så undlader du dem bare. Det skal nok smage godt alligevel...

    Jesper
  • Hellen G. 3. marts 2021 kl. 12:18
    Det gjorde det.😊😊
    Havde frosset nogle koriander blade fra høst i sommer.
    Det kan ikke betale sig. Smagte af ingenting 👎

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 5 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)