Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Grønlangkål og du får hele opskriften. Bliv medlem

Grønlangkål

Pluk kålen fra den grove del af stilken Skyl det grundigt i rigeligt vand, og kog det i saltet vand i 10 min. Sigt det, og pres med bagsiden af en ske det sidste vand ud af kålen, men gem noget af kogelagen. Hak kålen groft.  Imens kålen koger,...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

8 kommentarer

  • Jane B. 17. december 2020 kl. 23:13
    Har ikke smagt din model - endnu!

    Har du prøvet vendelbogrønkål?? Kender du den? DEN er super.

    Vh og god jul - Jane
  • Jonna S. 17. december 2020 kl. 23:27
    Sønderjysk grønlangkål er heller ik ringe 😉
  • Birgitte L. 18. december 2020 kl. 08:04
    Jeg er vant til at der kommer kartofler i grønlangkålen - hvordan kan jeg supplere kartoflerne til din opskrift? Mvh
  • Bente P. 18. december 2020 kl. 11:37
    Ja sønderjysk grønlangkål uhm. Også sønderjysk hvidkål - det er guf lige her til jul. 🤶🤶
  • Mette S. 20. december 2020 kl. 19:30
    Intet slår sønderjysk grønkål!
    Heller ikke selv om din Jesper, højst sandsynligt smager ganske udmærket.🤪
  • Rina R. 29. december 2020 kl. 15:52
    Mums hvor ser det skønt ud, det skal snart prøves af.😋
  • Mona K. 29. december 2020 kl. 23:22
    Altså vendsysselsk grønlangkål er bare fantastisk.....den med sovsen er ikke lige mig.....
  • Annemarie M. 1. januar 2021 kl. 18:18
    Er igang med at lave netop denne opskrift for 2. gang denne jul, og jeg glæder mig til at spise 👍🙂
    Så lækkert med friske løg.
    Og godt nytår til alle🍾🥂
    Vh Annemarie

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 8 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)