Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Grønlangkål og du får hele opskriften. Bliv medlem

Grønlangkål

Pluk kålen fra den grove del af stilken Skyl det grundigt i rigeligt vand, og kog det i saltet vand i 10 min. Sigt det, og pres med bagsiden af en ske det sidste vand ud af kålen, men gem noget af kogelagen. Hak kålen groft.  Imens kålen koger,...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

23 kommentarer

  • Jane B. 17. december 2020 kl. 23:13
    Har ikke smagt din model - endnu!

    Har du prøvet vendelbogrønkål?? Kender du den? DEN er super.

    Vh og god jul - Jane
  • Hannah H. 23. april 2021 kl. 15:00
    Hej Jane hvad er vendelbogrønkål!? Se evt. mit spørgsmål til Jesper længer nede. Mvh. Hannah

  • Jonna S. 17. december 2020 kl. 23:27
    Sønderjysk grønlangkål er heller ik ringe 😉
  • Hannah H. 23. april 2021 kl. 15:00
    Hej Jonna, hvordan laver du det?
  • Birgitte L. 18. december 2020 kl. 08:04
    Jeg er vant til at der kommer kartofler i grønlangkålen - hvordan kan jeg supplere kartoflerne til din opskrift? Mvh
  • Bente P. 18. december 2020 kl. 11:37
    Ja sønderjysk grønlangkål uhm. Også sønderjysk hvidkål - det er guf lige her til jul. 🤶🤶
  • Mette S. 20. december 2020 kl. 19:30
    Intet slår sønderjysk grønkål!
    Heller ikke selv om din Jesper, højst sandsynligt smager ganske udmærket.🤪
  • Rina R. 29. december 2020 kl. 15:52
    Mums hvor ser det skønt ud, det skal snart prøves af.😋
  • Mona K. 29. december 2020 kl. 23:22
    Altså vendsysselsk grønlangkål er bare fantastisk.....den med sovsen er ikke lige mig.....
  • Hannah H. 23. april 2021 kl. 15:00
    Hvordan laver du det? Efterlyser nemlig en anden måde at lave det på? Mvh. Hannah
  • Jonna S. 23. april 2021 kl. 18:41
    Hej Hannah
    Sønderjysk grønlangkål til 4 personer:
    2 pk. hakket grønkål
    1 pk. hakket hvidkål
    4 kogte og mosede kartofler
    2,5 dl fløde
    100 g smør
    Velbekomme / jonna
  • Jonna S. 23. april 2021 kl. 18:43
    Hej Hannah
    Sønderjysk grønlangkål til 4 personer:
    2 pk. hakket grønkål
    1 pk. hakket hvidkål
    4 kogte og mosede kartofler
    2,5 dl fløde
    100 g smør
    Velbekomme / jonna
    Glemte lige lidt spaj/væske fra fx hamborgryg eller røget bacon
  • Hannah H. 24. april 2021 kl. 07:37
    Mange tak! Det må prøves 👍
  • Annemarie M. 1. januar 2021 kl. 18:18
    Er igang med at lave netop denne opskrift for 2. gang denne jul, og jeg glæder mig til at spise 👍🙂
    Så lækkert med friske løg.
    Og godt nytår til alle🍾🥂
    Vh Annemarie
  • Sussi S. 19. februar 2021 kl. 18:54
    Hej Jesper, Hvor kommer æbleeddiken ind? Der er hul .....i opskriften :) Bh og god weeekend Sussi
  • Jesper Vollmer 22. februar 2021 kl. 15:42
    Tak Sussi

    Hermed rettet til... Den skal i, når der smages til !

    Jesper
  • Ea S. 18. marts 2021 kl. 18:52
    Hej Jesper
    Tak for dejlig opskrift på grønlangkål, det har jeg ikke spist siden jeg var barn, nu får vi det med jævne mellemrum og ikke kun til jul.
    Mvh Ea
  • Jesper Vollmer 19. marts 2021 kl. 14:27
    Dejligt Ea

    Jeg havde slet ikke regnet med, at få en kommentar på kålen på den her tid på sæsonen, men rart at vide, at den fungerer resten af året.

    Jesper
  • Lotte P. 31. marts 2021 kl. 05:36
    Hvordan kan det være at min grønlangkål blev militærgrøn.🤷‍♀️. Smagte godt men så ikke superlækkert ud som dit. 🤥😅Mvh og god påske 🐣
  • Jesper Vollmer 2. april 2021 kl. 09:25
    Det eneste jeg kan tænke mig er, at det har kogt for længe. Hold du dig til de ti min. ?

    Jesper
  • Lotte P. 2. april 2021 kl. 09:34
    Nej det gjorde jeg nok ikke 😱. Tak for svar
  • Hannah H. 23. april 2021 kl. 14:58
    Hej Jesper, min mormor lavede grønlangkål som var mere kål end sovs. Den var cremet og tyk. Mindes at hun hakkede den kogte grønkål i kødhakkeren og så tror jeg hun puttede det i en opbagning, men det er ikke helt lykkedes for mig endnu! Har du et tip,for jeg synes din smager godt, men som sagt er det mere hvidsovs med kål i, sorry. Er ellers blevet flittig bruger af dine dejlige opskrifter. Men måske du har et tip til mig.
  • Jesper Vollmer 25. april 2021 kl. 09:59
    Hej Hannah

    Det er jo "bare" min konsistens, der er mere sovset end din mormors. Du justerer bare mængden af kål mod mængden af sovs. Lav din kål, og så kom bare lidt sovs i ad gangen, til du rammer din mormors !

    Jesper

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 23 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)