Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Grøn gazpacho og du får hele opskriften. Bliv medlem

Grøn gazpacho

Ingredienslisten er lidt fyldig, men fremgangsmåden kan næsten ikke være kortere...  Skyl dine grøntsager og frugter.  Skræl melonen, og fjern kernerne. Del æblerne, og fjern kernehuset. Ud med kernerne på peberfrugten etc. Det giver næsten sig...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

7 kommentarer

  • Helle H. 9. juni 2020 kl. 20:36
    Nøøøj en dejlig og frisk suppe.
    Mums....
    Den røget laks giver lige det sidste pift.
    Helle
  • Jesper Vollmer 6. juli 2020 kl. 12:10
    Hej Helle

    Ser lige, jeg slet ikke har svaret dig her. Hvor er det skønt at den er et hit. Jeg har faktisk åbnet denne ret i dag, fordi jeg fik lyst til at genudsende den til alle de nye medlemmer, der ikke har prøvet den endnu...

    Tak for rosen ☺️

    Jesper
  • Søren U. 6. juli 2020 kl. 16:33
    Hej Jesper !
    Hverken olie bruger du til din hvidløgsolie ??
    Vh Søren Wiberg
  • Jesper Vollmer 8. juli 2020 kl. 16:01
    Hej Søren

    Der bruger jeg olivenolie. Du vil se den hvidløgsolie igen og igen i klubben. Vi lavede den hver dag på Le Sommelier, da jeg arbejdede der gennem næsten 6 år. Francis Cardenau lærte mig den. Den er så nem at dosere med... Du bliver glad for den...

    Bh.
    Jesper
  • Vivian R. 6. juli 2020 kl. 21:23
    Det lyder lækkert, men hvor køber man grønne æbler, det er længe siden, at der har været nogen, hvor jeg plejer at købe frugt og grønt.
    hilsen
    Vivian Rasch
  • Søren U. 8. juli 2020 kl. 16:04
    Tusind tak Jesper :-) den vil jeg få brugt ofte
    Vh Søren
  • Jesper Vollmer 8. juli 2020 kl. 16:16
    Hej Vivian

    Det er sjovt, du spøger. I opskriften her bruger jeg Granny Smith æble. Dem bruger jeg ellers ALDRIG. De er sure og kedelige, men præcis til denne opskrift er de gode, da det er det jeg skal bruge... Giver det mening?

    Men du kan sagtens bruge andre typer. Men bruger du knaldrøde æbler, kan det jo godt gøre noget ved farven på suppen. Så ville jeg måske bare skrælle dem først.

    Jesper

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 7 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)