Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Gnocchi og du får hele opskriften. Bliv medlem

Gnocchi

Prik lidt huller i bagekartoflerne, og bag dem ved 190° i lidt over en time. Del dem, mens de er varme, og skrab indmaden ud. Gem skallerne.  Du kan med fordel (det glemte jeg nemlig i filmen) presse kartoffelmassen gennem en grov sigte eller en af...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

8 kommentarer

  • Joan P. 18. marts 2021 kl. 19:23
    Spændende, men er det en ret forsigtig selv eller tilbehør ? Kender det slet ikke 🙈

    Kh Joan
  • Jesper Vollmer 19. marts 2021 kl. 10:26
    Kender du ikke gnocchi ???

    😜

    Det skal du prøve !

    Jesper
  • Joan P. 19. marts 2021 kl. 15:16
    Nej det kender jeg ikke, det er ikke noget vi spiser som sådan i mit udkantsdanmark - skal helt klart prøves, men min mand vil da spørge “ hvor er kødet” 😄
  • Thomas 18. marts 2021 kl. 21:40
    I like :)
  • Jette K. 18. marts 2021 kl. 22:40
    Kan man bruge andet end hvedemel ?
    Glutenallergi .
    Hilsen jette
  • Jesper Vollmer 19. marts 2021 kl. 10:28
    Hej Jette

    Jeg ville prøve med kartoffelmel eller rismel. Det er det første der kommer op, når man søger på glutenfri gnocchi...

    Jesper
  • Vibeke V. 19. marts 2021 kl. 13:42
    Du skriver "pastavand" - mener du ikke kartoffel/gnocchi-kogevandet?
  • Jesper Vollmer 19. marts 2021 kl. 14:03
    Jo jooo Vibeke... 😜 Men nu er gnocchi jo også en slags pasta !

    Tænkte det gav mening !

    Knus
    Jesper

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 8 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)